Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טיוטה קורולה 2005 GLI.

שמתי לב בזמן שאני נוהג באוטו יש תאורה ללוח מחוונים, אבל כשאני מדליק את האורות הקדמיים, התאורה נכבת.

בדקתי את זה על רכב זהה אבל באיבזור סאן ושם זה לא ככה.

מה ניתן לעשות? בזמן נהיגה בכביש ביו עירוני כשחייב להדליק אורות אני לא יכול לראות את המהירות בקלות.

תודה!

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

ניתן "לתכנת" את עוצמת תאורת לוח המחוונים.

אני לא זוכר את הפרוצדורה בדיוק, אבל למיטב זכרוני יש ללחוץ על לחצן איפוס הספידומטר כאשר הרכב כבוי ואז להכניס מפתח לסוייצ' ולהעביר למצב ON. עוצמת התאורה של לוח המחוונים תתחיל להשתנות וברגע שתגיע לזו הרצוייה פשוט תעזוב את הלחצן. אם הפרוצדורה הזו לא עובדת לך אני בטוח שתמצא אותה בגוגל ואולי אף בספר הרכב.

בקורולה שלך יש לוח מחוונים "אופטיטרון" עם תאורה לד אחורית, בדגם ה SUN מדובר בנורות להט והעסק פועל שונה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סתם תחכום מיותר.

אני אנסה.

פורסם (נערך)

תיקון: בדגם SUN זה גם לוח מחוונים "אופטיטרון" עם תאורה לד אחורית.

כשהרכב כבוי עם סוויץ אפשר לתכנת את עוצמת התאורה לכל מצב.

דגם 2007 כבר שינו את זה כך שאפשר לשנות את זה לכל עוצמה שרוצים ע"י כפתור שכל לחיצה עליו משנה עומצה, כך שאין צורך בכל התיכנות הזה .

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

באותה שיטה כמו שאמר איתמר?

פורסם

השיטה היא ככה.

להעביר את הסוויץ ל-ON ואז ללחוץ על כפתור איפוס הספידומטר עד שתראו כמה קווים כאלו, ואז לחיצה ארוכה על כפתור איפוס הספידומטר.

אם אני לא טועה עושים את זה כשהאורות דולקים.

בספר הרכב זה מוזכר אבל זה ממש לא ברור.

• תוכן חדש...