Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעת רכב עם שלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני שפתחתי את השרשור עשיתי חיפוש בפורום על הנושא ומצאתי שרשורים שונים שמתוכם הבנתי שהרבה מתייחסים לזה כדבר מיותר ולא בטיחותי

עכשיו אני מאוד מעוניין להתקין אצלי מערכת כזו

יש לי פיגו 307 2007

עשיתי חיפוש באיביי וראיתי תוצאה ואני לא בטוח שזה הדבר הנכון אני אצרף סכמה של המוכר

ImageUploadedByTapatalk1437929099.381041.jpg

האם זה מתאים?

אם לא מישהו יכול לכוון אותי למערכת המתאימה?

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

חסר לי חוט פיקוד לסטרטר.. ואני גם לא מבין איך זה עוקף את האימובלייזר של המחשב.

אבל אולי אני מפספס משהו..

יום טוב גם לך

פורסם
Function:

1.Remotely lock and unlock your car

2.Remotely release the boot/trunk

3.Remote car location

4.LED indicator

5.Rise window

אין שום מילה על הנעה מרחוק..

יום טוב גם לך

פורסם

המערכת הזו לא כוללת הנעה מרחוק ולמען האמת זה פריט דיי מיותר במדינה כמו שלנו.

ברכב שלך יש מרים שמשות מובנה ב BSI ולדעתי האישית חבל להתקין אביזרים נוספים על המערכת המקורית של הרכב - על אחת כמה וכמה אם יש לך את הפונקציות האלו כבר קיימות...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היה לי רכב עם הנעה מרחוק, רכב אוט'.

הקיט בזמנו הוזמן מאיביי.

אי אפשר להגיד שהדבר הוא MUST או מאוד יעיל, יותר פוזה מאשר תועלת.

מה שכן בימי קיץ או חורף בעת הנעה מרחוק המזגן גם היה מתחיל לעבוד ובימי חורף קרים הייתי יכול מהחלון להניע את הרכב (הוא נשאר נעול ואתה עדיין צריך לפתוח אותו עם השלט) ומחכה כמה דקות ואז יורד ונוסע באוטו מחומם חמים ועם מוסיקה שכבר מנגנת.

מה שכן ממליץ על מתקין טוב למערכות הללו בעיקר אם הרכב שלך חדש ועמוס אלקטרוניקה, ברכבי המתקין איכשהו הצליח להרוס את הקרוז קונטרול וזה עוד על רכב משנת 95 ללא חשמל מיותר.

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

פורסם

תודה על המידע

אתה יכול לכוון אותי ללינק מתאים באיביי?

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

לא זוכר איזה קיט בדיוק קניתי.

אם תכתוב באיביי car alarm remote start תמצא לא מעט קיטים.

קיטים כאלו קיימים גם בארץ אבל פער המחירים מגיע לכ 60% לטובת איביי.

בזמנו שקניתי את המערכת עצרו אותה אומנם במכס אבל כשבאתי לשחרר את החבילה פתחו את החבילה, הוציאו רק את השלט שהיה עם מסך אמרתי שזה אזעקה זולה ושיחררו אותי לדרכי.

ממליץ לך אגב לקנות קיט בלי השלט עם המסך, נשבר מהר וסתם תופס הרבה מקום.

מה שכן אחזור ואומר שוב, חובה מתקין איכותי למערכות הללו.

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

פורסם

כמה אמורה לעלות התקנה?

אתה מכיר מישהו מומחה באיזור אשדוד?

• תוכן חדש...