Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

עשיתי טסט ונכשלתי בשני דברים:

1. גומיה לציריה שמאל

2. נזילת שמן - אין באמת נזילת שמן, פשוט בחוסר ניסיוני נהגתי עם מדיד שמן שלא החזרתי למקומו כמו שצריך והשמן נזל. צריך פשוט שטיפת מנוע.

בנוסף יש משהו שאני רוצה לבדוק ואני לא יודע אם זה דחוף או שאני יכול לדחות את הטיפול בזה. יש בעיה בהתנעה שקורה שאני מנסה להתניע כמה פעמים ולא מתניע ואז יש התנעה אחת שהוא עושה את הסאונד שיש בלינק המצורף ואז הוא כן מתניע כמו שצריך. זה יכול להיות מצב של 3-5 דק' שאני ברכב עד שיש התנעה ואז אני נוסע והכל בסדר. אני רוצה לציין שהמצבר חדש, האלטרנטור הוחלף.

מה נראה לכם שהבעיה והאם היא דחופה?

וחוץ מזה בנתניה, איזה מוסך מומלץ וזול לטפל בבעיות של הטסט (הדחופות) ואפילו בבעיה בהנעה?

תודה,

לירון

שמע על התנעה בעייתית

פורסם

בעניין ההתנעה נשמע כמו סטרטר שמחליק כלומר הבעיה בסטרטר והתיקון דורש הורדה ושיפוץ שלו או סטרטר אחר מפירוק.

לגבי שאר התיקונים לא מכיר מוסכים אישית באיזור נתניה.

בפעם הבאה לפני שאתה ניגש לטסט תן למישהו שמבין שייסתכל לך על הרכב כי חבל שתצא סתם בנזק כספי ושוב לחזור לטסט בהחלט לא נעים!

פורסם

שכחתי לציין שהרכב הוא רנו קליאו B

1.2 RTE משנת 2002

מקפיץ שוב את השאלה: מכירים מוסך טוב באזור נתניה והסביבה?

מישהו מכיר את מוסך דרך השטח בשפיים? (יש להם אתר אינטרנט)

• תוכן חדש...