Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אתמול בלילה רכב נכנס בי ושפשף את האוטו(שריטות ושפשופים ללא מכות פח וקילופי צבע),

היו 3 נתיבים לפנייה שמאלה, אני הייתי בנתיב השמאלי ביותר והוא בנתיב האמצעי.

כשהיה אור ירוק, הוא חתך אותו מהנתיב האמצעי ודפק אותי בטמבון הקידמי מצד ימין שלי.

הנזק שנגרם לו הוא שפשוף בדלת הנהג ושריטות קלילות.

הפוגע סירב בהתחלה לתת את פרטיו אך לאחר שאיימתי שאתקשר למשטרה הוציא את פוליסת הביטוח ורישיון הרכב שלו והחלפנו פרטים.

לאחר מכן הוא איים אליי שירביץ לי ורצה שאני אלך איתו למקום שאין בו אנשים כדי שלא יהיו עדים,

לאחר שהצומת הייתה ריקה מאנשים וללא מכוניות תקף אותי,

נתן לי נגיחה באף ולקח את שתי ידיו ודפק על מכסה המנוע שלי וגרם לשקע בתוך מכסה המנוע,

הייתי בהלם והתקשרתי למוקד 100 ואמרו לי שתגיע ניידת והפוגע ברח והמוקדנית אמרה לי שינסו לאתר אותו אך כנראה זה לא צלח.

לאחר מכן הגעתי לתחנת המשטרה בבת ים שם אמרו לי ולאחר מילוי פרטים אמרו לי

שעליי ללכת לתחנת המשטרה בסלמה 18 תל אביב למרחב יפתח תנועה ושם להגיש את התלונה.

מה עליי לעשות כרגע עם חברת הביטוח והמשטרה?

בצומת התאונה יש מצלמת רמזור שאני מניח שאינה מצלמת 24/7

אך האם יש דרך להשיג צילום של אותה השעה ולראות את רגע התאונה?

יש לי תמונות של התאונה, של הרישיון רכב+פוליסה שלו, תמונה של המכסה מנוע שלי שבו רואים

טביעה של הידיים שלו כתוצאה מזה שדפק את שתי ידיו על המכסה מנוע.

אודה לכם אם תעזרו לי, אני אובד עצות.

תודה ושבוע טוב.

עריכה אחרונה על ידי Spo1zZeNN

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

holy shit.

מזעזע.

הכי מזעזע זה שבמקום שיהיה ברור לכולנו שהמשטרה תטפל בזה (הרי יש לך מספיק פרטים בשביל שיזהו את התוקף), היות ואתה בחיים כנראה שהם לא יעשו כלום :(

תעדכן...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לדעתי יש לך עילה להגיש שתי תלונות

האחת הפשוטה על התאונה עצמה והשניה על התקיפה!!

מזלך שהסתיים רק בנזקים שתיארת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גש לתחנת המשטרה ותגיש תלונה (איומים, תקיפה, גרימת נזק מכוון לרכוש).

במקביל, תפנה לחברת הביטוח על מנת שתתחיל את הטיפול לקבל הפיצוי המגיע לך.

פורסם

יש לך פרטים שלו, כך שלא צריך להיות קשה לזהות אותו. ייתכן שאפשר להוציא טביעת אצבעות מן האזור הפגוע - אל תיגע באזור וקח את הרכב לתחנת המשטרה.

פורסם

תודה לכולכם שהגבתם והבעתם עניין בנושא, אז אני אעדכן אותך במס' דברים שקרו אתמול(יום ראשון).

הלכתי לתחנת המשטרה והגשתי 2 תלונות:

תלונה אחת בעניין התקיפה, בא לקחו ממני עדות והגיע חוקר מזיהוי פלילי שלקח טביעות אצבעות ממכסה המנוע

ובדק בקפידה את הנושא, צילם מס' רב של תמונות. ממש עשה עבודה מצויינת, וראוי לציין את משטרת ישראל על עבודתה הנאמנה.

תלונה שנייה בעניין התאונה, בא מסרתי את פרטי המקרה.

בנוסף, דיווחתי לחברת הביטוח על התאונה, הייתי אצל שמאי והוא נתן לי הצעה ראשונית.

עכשיו יש לי שאלה, מה אני אמור לעשות לאחר שקיבלתי את ההצעה מהשמאי?

האם אני חייב לתקן את הנזק ולהכניס את הרכב למוסך? או שחברת הביטוח יכולה לתבוע גם ללא תיקון הרכב במוסך?

אודה לכם אם תעזרו לי, באמת תודה רבה על ההבעה בעניין והעזרה,

מודה לכם מאוד.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אתה צריך לתבוע את נזקיך מן הנהג הפוגע.

לדעתי יש כאן שני אירועים נפרדים: תאונת דרכים המכוסה בביטוח צד ג' של הרכב הפוגע ואירוע נזק בזדון שנגרם על ידי הנהג.

תתייעץ עם חברת הביטוח שלך האם אפשר לתבוע את ביטוח הרכב של הנהג גם על הנזק בזדון.

פורסם

חברת הביטוח שלך יכולה לדרוש את הכסף כולל המע"מ הכלול בו גם מבלי שתתקן את רכבך.

אם הנזקים קטנים אל תפעיל את המקיף שלך!!

אם לא ישלם הפוגע תתבע אותו בבית המשפט לתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סליחה קומנדר, אני חושב שאתה טועה. אל תתיעץ עם חברת הביטוח שהאינטרס שלה הוא לשלם כמה שפחות ולפעול כמה שפחות. לדעתי, בנוגע לעבירה הפלילית, פנה לעו"ד. אם אתה לא מאמין שיצא מזה משהו, יש קבוצה בפייסבוק שנקראת תשאל עו"ד. עם כל הכבוד שיש לי לחברי הפורום, ויש לי הרבה כבוד לחברי הפורום, עצות משפטיות עדיף לקבל מבעל מקצוע. בהצלחה.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

חשוב שהמדינה תשקיע עוד קצת במצלמות מהירות. זה ממש עוזר !

תראה. הביטוח לא מכסה מעשים בזדון. זה עניין למשטרה ולתביעה אישית נגד הפוגע.

הביטוח מכסה לכל היותר אירוע תאונתי. אני חושב שלהבא זה טיפ לכולם להצטייד גם במצלמה וגם בשוקר חשמלי (במסגרת החוק כמובן).

אמרת שבסוף כן החלפתם פרטים. כלומר, יש איך לאתר אותו ?

תדבר עם המשטרה שבמידת האפשר יקחו טביעות אצבע ממכסה המנוע וישוו אותן אליו, או שתנסה להשיג חוות דעת עצמאית.

עליך להגיש תלונה במשטרה בתקווה שיוגש כתב אישום. כך או אחרת עליך להגיש תביעה על פיצוי הנזקים לרכב לביטוח שכאמור מה שמכוסה זה רק הנזק התאונתי. עליך להגיש תביעה נפרדת נגדו אישית על הנזק שנגרם לרכבך על ידו בזדון. עליך להגיש תביעה נוספת בגין נזקי גוף בעוולה של תקיפה. אני מקווה מאוד שמיד אחרי התאונה ניגשת לטיפול רפואי וקבלת תיעוד רפואי ואם לא עשה זאת מיד, למרות שאז היה צריך ובכל אופן היוועץ בעו"ד. מקווה שהמדינה תטפל באיש הזה למרות שאני לא מאמין, כי יכול להיות שהוא פליליסט יומיומי. הצטערתי לשמוע על המקרה הזה.

• תוכן חדש...