Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא חלקי חילוף לסקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שוקל להזמין קלאץ' מחו"ל... בערך חצי מהמחיר בארץ. 800 במקום 1500. קלאץ' לא נמצא ברשימת חלקי החילוף שלא דורשים אישור משרד התחבורה.

מי מכם שהזמין לאחרונה חלקי חילוף הדורשים אישור משרד התחבורה, האם יש סיכוי שהחלק יעבור "חלק" ללא חיוב מיסים? מהי פרוצדורת השחרור כיום ואילו מיסים צריך לשלם?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

118 צפיות ואף תגובה? אף אחד לא ייבא חלקים הדורשים אישור משרד התחבורה, ויכול לספר כאן מה היא הפרוצדורה לה הוא נדרש ? וכמה מיסים נגבו?

פורסם

סיכוי קלוש שיעבור. אצלי נתקעים במכס גם חלקי פלסטיק קטנים.

צריך למלא את הטופס הזה ולהגיש למשרד התחבורה. הכתובת מופיעה בטופס.

אם אישרו, ישלחו אליך את הטופס החתום ואז צריך לקחת אותו למכס ולשלם.

תתכונן לשלם בערך 50% מיסים + כל מיני היטלי שקר כלשהו (דמי אחסנה, דמי מחשב, דמי חרטוט וכדומה).

לא בטוח שבשביל חסכון של פחות מ-300 ש"ח שווה לעבור את כל התהליך הלא סימפטי הזה. כמו כן על חלק מיובא קשה מאוד לממש אחריות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם אתה תצטרך לשלם את מה שהחוק דורש אתה תגיע ל 1440 ש"ח לפני שיתקעו לך עוד חארטות כאלו ואחרות.

מצד שני, יכול מאוד להיות שיעבור בלי שום בעיות.

עכשיו שאתה מודע לסיכונים ולמחירים, תעשה את החישובים שלך.

פורסם

אני הזמנתי קלאץ מחו"ל לפני 3 שנים לערך.

כן נתקע במשרד התחבורה, ונדרשתי לאישורים ולפרוצדורה המייגעת. לא רואה את עצמי עושה זאת שוב.

שילמתי 48% מס ועוד עמלות שקר למיניהם. בסך הכל חסכתי אולי 200 שקל, שלבטח כבר לא היו שווים את ההמתנה והדרך המייגעת.

מה שגם עוד נאלצתי לריב עם המכס כדי שלא יחזירו את החבילה לחו"ל עד להגעת האישור ממשרד התחבורה, כך שאם אתה עושה זאת, שלח את הבקשה כבר לאחר הזמנת החלקים לארץ.

M-TECH E46

פורסם

לא יאומן... בהחלט דרך נפלאה להגביר את "התחרותיות" בענף.

ראיתי רשימה של חלקי חילוף בשחרור מהיר, האם עליהם המכס דורש אישורים?

הזמנתי פילטרים לרכב, אני מקווה שיעבור חלק.... (העלות נמוכה מ-75$)

פורסם

THELAD, אני הזמנתי פילטר, תושבות מנוע, קיט רצועת אביזרים ומותחן, פנס ערפל ועוד ועוד - סו פאר, לא מכס ולא נעליים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מוצרים בשחרור מהיר לפעמים מגיעים לדואר בלי בעיות. בפעמים אחרות הם מעוכבי מכס ואז מקבלים הביתה טופס מכס שאליו מצורפת הצהרה עליה צריך לחתום, משהו בסגנון "החלקים האלה מיועדים לצריכה עצמית לרכב שבבעלותי ואני מתחייב להתקין אותם במוסך מורשה משרד התחבורה, כמו כן אני מצהיר שלא אעבור כבישים שלא במעבר חציה ולא אוכל קינוח לפני שסיימתי את המנה שלי".

אחרי שחותמים על הטופס הזה צריך לשלם מכס בהתאם לעלות החבילה.

אין ספק שמשרדי הממשלה השונים עושים כל שביכולתם כדי לעכב תחרות בענף חלקי החילוף לרכב; האם זה בכוונת מכוון או סתם בשל התעמרות בירוקרטית בציבור? אינני יודע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
THELAD, אני הזמנתי פילטר, תושבות מנוע, קיט רצועת אביזרים ומותחן, פנס ערפל ועוד ועוד - סו פאר, לא מכס ולא נעליים.

אלו חלקים שנמצאים ברשימת השחרור המהיר של משרד התחבורה.

קלאץ' אין ברשימה הזאת לצערי, ולא בא לי לנסות את מזלי. :-)

• תוכן חדש...