Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבות מנוע דמיו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

170000 ק"מ

קניתי דמיו לפני 8 חודשים

המוכר הציג לי קבלות על החלפת תושבות מנוע חדשות לא מקוריות בערך לפני 10 חודשים.

עכשיו האוטו רועד כשאני עוצר ברמזור ובמיוחד כשהמזגן עובד.

אני לא יודע אם התקינו תושבות דפוקות או שהאיכות שלהם ככה סיני.

לא יודע מה לעשות כי מקוריות עולה 1000 ש"ח אצל חזי דלאל ולא מקוריות עולה 550 ש"ח.

אני לא נוסע הרבה אולי 3000 ק"מ בשנה, ואני לחוץ בכסף.

אפשר עזרה בבקשה מה לעשות?

בתודה מראש.

פורסם

אם אתה לחוץ בכסף, לא נוסע הרבה והבעיה היחידה היא מעט רעידות שעוברות לתא הנוסעים, פשוט תלמד לחיות עם זה.

כלומר אם הסל"ד תקין ויציב ורק התושבות לא עושות עבודה מדהימה בשיכוך רעידות, תגביר את הרדיו.

יום טוב גם לך

פורסם

תגביר את הרדיו = תתעלם.

צורת ביטוי.

שוב, אני מדגיש, בתנאי שהרכב תקין לחלוטין ורק התושבות לא עושות עבודה מדהימה בשיכוך רעידות.

יום טוב גם לך

פורסם
תוציא לניוטראל בעמידה זה יפחית משמעותית את הרעידות. וגם מקל על הרגל עם הברקס.

כן זה מה שאני עושה

השאלה היא אם תושבות דפוקות גורמות נזק למנוע או גיר?

פורסם

תושבות באיכות ירודה ייגרמו להעברת הויברציות למרכב ולא ישככו כהלכה את תנודות המנוע. מעבר לכך אין נזק אלא אם הגומי של התושבת ממש מתחיל להיקרע.

פורסם

ההבדל בין תושבות מנוע מקוריות לסיניות עלובות כאלו הן די הרבה ברוב הרכבים לכן שמים חליפי, אבל הרעידות יישארו ועוד איך יישארו.

התושבת הראשונה שהלכה לי אחרי 250K ו16 שנה הוחלפה לסינית, הרעידות היו מעט פחות ממקורית קרועה, נסעתי ככה תקופה ותקופה עד שהרגיז אותי כל פעם להניע ולנסוע עם האוטו בגלל הרעידות. אחר כך קניתי מקורית מטויוטה, שמתי והאוטו הרגיש כאילו יצא מהמפעל, שקט, הנעה קלילה, מנוע לא שומעים אותו, פחות מכות בהילוכים ועוד כל מיני שטויות...אחר כך החלפתי את כולן והרעידות חזרו.

בקיצור, הכי טוב מקורי, אבל תכין כסף.

פורסם
תושבות באיכות ירודה ייגרמו להעברת הויברציות למרכב ולא ישככו כהלכה את תנודות המנוע. מעבר לכך אין נזק אלא אם הגומי של התושבת ממש מתחיל להיקרע.

אם הגומי מתחיל להיקרע אז מה הנזק?

פורסם

רעידות חזקות יותר, דפיקות במעבר מגז פתוח לסגור, בלאי מואץ לכל מה שמחובר למנוע עקב הרעידות, במקרים קיצוניים מנוע יכול ליפול.

פורסם

תפנה לכנופיה בפרטי ונעזור לך בשימחה,

לצערי אנחנו לא מורשים לענות על שאלות כאלה בפרהסיה בפורום.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...