Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

בזמן האחרון יוצא לי לשים ידיים על הבילטונג, טעים ומלוח להפליא (מת על הטעם הזה).

השאלה שלי היא אחרי שאני פותח את השקית האטומה - איפה לשמור אותו? במקרר? בארון?

חמים אצלי בדירה כלומר 26 מעלות בקיץ ומעלה (כשאני לא בדירה).

אני מפחד שיתקלקל כיוון שהכמות שיש לי היא חצי קילו כרגע ולוקח לזה בערך שבוע שבועיים להסתיים :p

Opel Adam S 2017

פורסם

מכר מחיפה שמכין אותם בצורה מעולה :) אפילו כשר

אם תרצה/תרצו יש לו גם פייסבוק, הזמנתי ממנו כמה פעמים (הגיע במשלוח דואר) ואני מרוצה מאוד.

שקית אחרונה חיסלתי בשלושה ימים הפעם אני מתמתן כיוון שאני גם אוכל את זה לאחר אימון כשלא בא לי ביצים או יותר מדי טונה.

Opel Adam S 2017

פורסם

לבחור קוראים ariel aba eli בפייסבוק, כמה פעמים שהזמנתי ממנו ואי אפשר להפסיק לאכול את זה. מלוח מאוד וטעים. אני אהבתי.

אבל איך משמרים את זה? :D

מקרר / ארון? כרגע זה אצלי במקרר על כל מקרה, אני מפחד שתתחיל לחות מהקירור, יש חשש?

Opel Adam S 2017

פורסם

כל הוויתו של הבילטונג זה שהוא משתמר :)

כתבתי biltong storage במנוע החיפוש "גוגל" ויצא מעניין

ואולי תוכל לשאול את היצרן, הכי טוב

לא הבנתי על מה המהומה. זה טעים רצח?

כן, זה בשר, ובשר זה טעים רצח. וגם, אתה משתתף ברצח בע"ח, שזו הבעסה בדבר [לדעתי].

על הדרך לחובבי ההכנה העצמית מתכוני בילטונג

The first one to get angry loses

פורסם

טעים רצח (בלי הכללה לבעלי החיים), האמת ששאלתי את הבחור שאמר במקום קריר ויבש, אבל אצלי הדירה היא באיזור ה 26-28 מעלות כשאני לא שם ואין מזגן פעיל (מרתף), אז העברתי למקרר שלא אגרום נזק כלשהו?

לגבי הפסטרמה נראה מעניין אבדוק את העניין בסניף הצמוד אלי :p

יש משהו דומה שנקרא פרושוטו אם אני לא טועה שמגיע בשקיות של 20-30 גרם מחברת "מזרע", בשר מיובש אבל לא יצא לי לטעום אותו בכלל.

Opel Adam S 2017

פורסם

מגיל אפס מספרים לי במשפחה שכדי להימנע מבוטוליזם צריך לשתוף את הירקות טוב טוב, ולבשל את הבשר עד שיהפוך למישלין. זו שיטת הפחדה יעילה מאוד לילדים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...