Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן VS קודן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ,

קניתי איביזה שנת 2012

וחברת הביטוח AIG דורשת אחת מהשניים כדי לבטח אותי.

הם הציעו לי איתוראן שמנטר את נתוני הנסיעה שלי ונתריע בפני גניבות ב17 שקל לחודש

או לשים קודן לרכב בעלות של 290 להתקנה.

מה מומלץ מבניהם ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תנסה בחברת ביטוח אחרת, אולי בכלל לא ידרשו את הדברים האלו.

מהשניים האלו הייתי מתקין קודן, ללא תשלום חודשי ואפשרות מעקב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בשנים האחרונות לא הצלחתי לקבל מהחברות הישירות הצעות ביטוח אטרקטיביות כשבד"כ, מעבר לעלות הלא נמוכה, גם ההשתתפות העצמית היתה בשמיים וגם היו כל מני דרישות מיגון מטופשות כאלה.

אין שום סיבה בעולם שידביקו לאיביזה חדשה ובטח שלמשומשת דרישות מיגון מעבר לאימובילייזר המקורי שנמצא בפנים. אין להם שום ערך אופרטיבי והסיבה היחידה לדרישות האלה נובעת מהאחוזים שמישהו בחברות הביטוח גוזר על ההתקנות האלה.

תתקשר לכמה סוכני ביטוח נורמליים (בעדיפות כאלה שקשורים למקום העבודה או לועד עובדים שלך או של קרוב משפחה), תשווה מחירים ותבהיר שאתה מייחס חשיבות גבוהה לזה שלא יהיו שום דרישות מיגון מעבר לאימובילייזר. מנסיון שלי עם מספר רכבים שונים, זה עובד וזה לא בא על חשבון שום תנאי אחר בפוליסה.

פורסם
בשנים האחרונות לא הצלחתי לקבל מהחברות הישירות הצעות ביטוח אטרקטיביות כשבד"כ, מעבר לעלות הלא נמוכה, גם ההשתתפות העצמית היתה בשמיים וגם היו כל מני דרישות מיגון מטופשות כאלה.

אין שום סיבה בעולם שידביקו לאיביזה חדשה ובטח שלמשומשת דרישות מיגון מעבר לאימובילייזר המקורי שנמצא בפנים. אין להם שום ערך אופרטיבי והסיבה היחידה לדרישות האלה נובעת מהאחוזים שמישהו בחברות הביטוח גוזר על ההתקנות האלה.

תתקשר לכמה סוכני ביטוח נורמליים (בעדיפות כאלה שקשורים למקום העבודה או לועד עובדים שלך או של קרוב משפחה), תשווה מחירים ותבהיר שאתה מייחס חשיבות גבוהה לזה שלא יהיו שום דרישות מיגון מעבר לאימובילייזר. מנסיון שלי עם מספר רכבים שונים, זה עובד וזה לא בא על חשבון שום תנאי אחר בפוליסה.

בעקרון אני בן 23.5 וזה אומר שאני עדיין נחשב נהג צעיר מה שמייקר ממש את מחיר הביטוח בכל חברה .

AIG חושב שהיא הכי זולה מבין כל אלה שבדקתי שמציעה לי

2050 לחובה

ו3200 למקיף

אבל המחיר הזה מותנה בזה שיהיה את רמת המיגון שהם דורשים.

פורסם

איביזה הוא אחד מבין הרכבים הגניבים בארץ, לא משנה איפה תרצה לעשות ביטוח וגם דרך איזה וועד עובדים ידרשו מיגון נוסף.

(שד״א בדרך כלל דרך וועד עובדים עדין מבקשים קודן או איתוראן על רכב חדש ובקטגוריה של גניב, בהסכם קיבוצי בדרך כלל הנתון הפחות קריטי להם הוא עבר ביטוחי, זה מניסיון שלי עם כמה חברות וועדי עובדים שאני מכיר..)

לדעתי המחיר שנתנו לך הוא מחיר טוב, שים לב שבעוד חצי שנה אתה כבר לא נהג צעיר, ז״א או שיתחשבו במחיר כבר מעכשיו או שעוד חצי שנה תתקשר ותעדכן את הביטוח ואתה אמור לקבל הפחתה של המחיר והחזר של ההפרש. אין סיבה לשלם על נהג צעיר שאתה כבר לא נהג צעיר גם באמצע הפוליסה.

דעתי האישית להוסיף איתוראן Save, העלות החודשית שלו נמוכה ואם אני לא טועה לרכב בשנה הראשונה שלו עושים הנחה (אל תתפוס אותי במחיר אבל באזור ה20 שקלים בחודש ואחרי זה 30 שקלים בחודש), התקנה פשוטה בלי חיווט מיוחד מכיוון שהמכשיר עובד על סוללה נפרדת. כמו כן, תברר עם AIG על הנחה עקב התקנה כי לפעמים חברות הביטוח נותנים הנחה בביטוח בגובה מחיר התקנת המערכת ואז בעצם יוצא שאתה לא משלם על המיגון..

בהצלחה וסע בזהירות..

פורסם
איביזה הוא אחד מבין הרכבים הגניבים בארץ, לא משנה איפה תרצה לעשות ביטוח וגם דרך איזה וועד עובדים ידרשו מיגון נוסף.

(שד״א בדרך כלל דרך וועד עובדים עדין מבקשים קודן או איתוראן על רכב חדש ובקטגוריה של גניב, בהסכם קיבוצי בדרך כלל הנתון הפחות קריטי להם הוא עבר ביטוחי, זה מניסיון שלי עם כמה חברות וועדי עובדים שאני מכיר..)

לדעתי המחיר שנתנו לך הוא מחיר טוב, שים לב שבעוד חצי שנה אתה כבר לא נהג צעיר, ז״א או שיתחשבו במחיר כבר מעכשיו או שעוד חצי שנה תתקשר ותעדכן את הביטוח ואתה אמור לקבל הפחתה של המחיר והחזר של ההפרש. אין סיבה לשלם על נהג צעיר שאתה כבר לא נהג צעיר גם באמצע הפוליסה.

דעתי האישית להוסיף איתוראן Save, העלות החודשית שלו נמוכה ואם אני לא טועה לרכב בשנה הראשונה שלו עושים הנחה (אל תתפוס אותי במחיר אבל באזור ה20 שקלים בחודש ואחרי זה 30 שקלים בחודש), התקנה פשוטה בלי חיווט מיוחד מכיוון שהמכשיר עובד על סוללה נפרדת. כמו כן, תברר עם AIG על הנחה עקב התקנה כי לפעמים חברות הביטוח נותנים הנחה בביטוח בגובה מחיר התקנת המערכת ואז בעצם יוצא שאתה לא משלם על המיגון..

בהצלחה וסע בזהירות..

התקנה חינם על חשבונם :)

פורסם

לך על קודנית. הוצאה חד פעמית וגמרת. אף אחד לא יודע איפה אתה, למה וכמה. אתה לא קשור לאף אחד ולא משלם דמי מנוי לנצח.

אם כבר אתה מחליט ללכת על דרישת AIG, לך על פוינטר MAX. אותו רעיון, בלי להקיש קוד בכל פעם ותבקש גם אפליקציה בטלפון

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

בהצלחה וסע בזהירות..

היתה לי פולו 2010 TSI חדשה, זה בדיוק אותו רכב כמו האיביזה. אפילו ייצרו אותו במפעל של סיאט בספרד. ביטחתי אותו אצל הסוכנת הרגילה שהיתה לי באותה תקופה ודרישת המיגון היתה כלום. יש לי חבר שקנה שנה אחריי רכב זהה, מבטח באותה סוכנות עד היום ודרישת המיגון שלו היא עדיין כלום.

בן 23.5? אם אתה סטודנט אז תבדוק באגודת הסטודנטים. קיבלתי מזו התל אביבית מייל לפני כמה שבועות על הסכם שלהם עם סוכנות ביטוח שבמסגרתו במוצהר אין להם דרישות מיגון לשום רכב שהעלות שלו נמוכה מ200K.

פורסם

שלום

אני מבוטח באיילון וברשותי רכב סיאט איביזה 2015

עשיתי ביטוח מקיף וחובה והם לא דורשים שום מיגון מעבר לאמובילייזר

שווה לך לבדוק אם אינך רוצה אף אחד מהם

פורסם

מבחינת מיגון זה די ברור שגנב שיודע את העבודה, יגנוב את הרכב עם זה או עם זה (או שניהם ביחד) כמעט באותו הזמן.

השאלה היא לכמה זמן אתה חושב להחזיק את הרכב. לטווח הארוך יותר כלכלי להתקין קודן.

אני אישית התקנתי איתורן (התקנה ושנה ראשונה חינם ע"י היבואן), כי אין לי כוח להתעסק עם הקוד באוטו וגם לא רוצה שיתחילו להתעסק עם פנים הרכב.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

AIG הציעו לי להתקין ברכב איתוראן safety שמנטר את הנהיגה שלך ויכול לתת לך שכלול בסוף השנה של עד 30 % בביטוח הרכב , מישהו שמע ? מכיר ? יודע מה זה השטות הזאת ?

או שהם סתם מנסים לקבל נתונים על הנהיגה שלי ?

פורסם

אחרי 8 שנים של התנעות עם קודן, אז קניתי רכב שהיה מותקן בו איתוראן סייף, בלי קודנית.

הביטוח דרש או קודנית או איתוראן...אז היות שכבר היה מותקן ולא רציתי את הכיעור של הקודנית..המשכתי.

תשלום קבוע של 28 שקל לחודש

פרנקופיל מושבע!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אהלן חברים ,

קניתי איביזה שנת 2012

וחברת הביטוח AIG דורשת אחת מהשניים כדי לבטח אותי.

הם הציעו לי איתוראן שמנטר את נתוני הנסיעה שלי ונתריע בפני גניבות ב17 שקל לחודש

או לשים קודן לרכב בעלות של 290 להתקנה.

מה מומלץ מבניהם ?

AIG הציעו לי להתקין ברכב איתוראן safety שמנטר את הנהיגה שלך ויכול לתת לך שכלול בסוף השנה של עד 30 % בביטוח הרכב , מישהו שמע ? מכיר ? יודע מה זה השטות הזאת ?

או שהם סתם מנסים לקבל נתונים על הנהיגה שלי ?

האם תוכל לעדכן על נסיונך עם המערכת?

האם קיבלת הנחה, וכמה?

האם המערכת דיווחה על חריגות סבירות או שהיתה לא הגיונית?

אשמח אם לעוד מישהו יש תובנות בנידון.

• תוכן חדש...