Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

NightDriver, שניים מתוך ארבע - לא רע.:mm_yeah::lol:

אלדד, יש הבדלים (לא משמעותיים) בין איך שאני נוהג במנהלתי ואיך שאני נוהג בספורטיבי, אבל בגדול זו אותה נהיגה רק מהירה יותר.

התשובה לשאלה אפוא לא הוגדרה חד משמעית כי היא גם עניין של סגנון אישי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אה, רגע, עבר חודש? הצמיגים התייבשו? סך האחיזה של הרכב ירד - הטלמטריה של לפני חודש לא רלוונטית

חודש ? זה קורה מרגע לרגע בנסיעה, האספלט משתנה, טמפ' הצמיג משתנה, ובשם הדיוק המדעי גם

משקל הרכב משתנה עקב גריעת הדלק והאחיזה משתנה עקב שחיקת הצמיג.

נהג לא יכול להיכנס לאותו הסיבוב פעמיים : זה לא אותו רכב, ולא אותו נהג.

The first one to get angry loses

פורסם

סוף סוף משפט שלך שאני יכול להסכים איתו.

יחד עם זאת, לא יכול להסכים על כך שנהיגה מנהלתית וספורטיבית זה אותו דבר רק במהירות שונה, זה ממש לא אותו דבר.

ראשית, רמת ריכוז גבוהה הרבה יותר מנהיגה רגילה וללא הסחות דעת, הקצב המהיר מכתיב לך סגנון נהיגה שונה בתכלית בהשוואה לנהיגה מנהלתית כי הכוחות הפיזיקליים גורמים לכך שיש משקל רב יותר לפעולות שאתה מבצע (לדוגמא- העברות משקל) וכפועל יוצא התגובות שלך צריכות להיות מהירות והחלטיות יותר ויש עוד לא מעט הבדלים בין סוגי הנהיגה אבל לא מלמדים נהיגה בהתכתבות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
חן, אני אתרגם אותך לעברית.

הנה אופציה נוספת:

הכלל השני הוא: שכמה שיותר מאמצעי השליטה ברכב יהיו זמינים ושנוכל לעשות בהם שימוש מיידי ומרבי. זאת אומרת למשל שהידיים על ההגה ורגל שמאל תומכת בגוף, שליטה בקו הפניה עם המצערת וכדומה.

כשישים כושים קשישים שקשקו כשקוששו קשים קשים לשקים מקושקשים

הכלל השלישי הוא לנסות לנצל כמה שפחות אחיזה עבור אותו תמרון. הוא בפירוש פחות חשוב משני הקודמים, אך ראוי להתייחס אליו. הוא מושפע בעיקר מעדינות בתפעול הרכב ומשימוש בבלמים ובמצערת בפניה.

אנחנו לא מהמהמרים הממהרים מההרים המוארים, אנחנו מהמהמרות הממהרות מהמערות המוארות.

הכלל הרביעי הוא להשיג מהרכב תגובה זריזה יחסית. מאחר ובדרך כלל בנהיגה ספורטיבית אנחנו מנסים להיות פרוגרסיביים מאוד אז לרוב אין בעיות בתחום הזה.

כמה חול יכול החול לאכול בכל ימות החול אם בכלל יכול החול לאכול חול בימות החול?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אלדד, יש הבדלים (לא משמעותיים) בין איך שאני נוהג במנהלתי ואיך שאני נוהג בספורטיבי, אבל בגדול זו אותה נהיגה רק מהירה יותר.

edan82, לדעתי, אין הבדל בין נהיגה ספורטיבית לנהיגה מנהלתית.

האוטו אותו אוטו. הכביש אותו כביש. הפיזיקה אותה פיזיקה. גם הנהג (ומגבלותיו) הוא אותו נהג.

לכן, אם לחזור לנושא השרשור הלא מקורי, גם המגבלות הבטיחותיות בנהיגה ספורטיבית זהות לאלו בנהיגה מנהלתית, למעט העובדה שבנהיגה ספורטיבית אנו מתקרבים לאותם מגבלות יותר מאשר במנהלתית. אין כאן שאלה של סגנון אישי. יש כאן עניין טכני גרידא.

עריכה אחרונה על ידי GoRide
פורסם

יש הבדלים בין איך שאני נוהג במנהלתי ואיך שאני נוהג בספורטיבי, אבל בגדול זו אותה נהיגה רק מהירה יותר.

אצלי הבדלים בין נהיגה ספרטיבית ומנהלתית הם הרבה יותר משמעותיים מסתם מהירות.

בנהיגה ספורטיבית אני תמיד שם חולצת T קצרה, ומכנסי טריינינג או מכנסיים קצרים, נעלי התעמלות, וסופג זיעה על הראש.

במנהלתית, חופשי עם נעלים שחורות של העבודה, חולצה מכופתרת, מכנסי גברדין אורגינל, וממש ממש מנהלתית עם חליפת גברדין, או זמש, או קורדרוי.

אפשר לנעול את השרשור ההזוי הזה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אצלי הבדלים בין נהיגה ספרטיבית ומנהלתית הם הרבה יותר משמעותיים מסתם מהירות.

בנהיגה ספורטיבית אני תמיד שם חולצת T קצרה, ומכנסי טריינינג או מכנסיים קצרים, נעלי התעמלות, וסופג זיעה על הראש.

במנהלתית, חופשי עם נעלים שחורות של העבודה, חולצה מכופתרת, מכנסי גברדין אורגינל, וממש ממש מנהלתית עם חליפת גברדין, או זמש, או קורדרוי.

אפשר לנעול את השרשור ההזוי הזה?

למה?

מכוניות ספורטיביות נשרפות, טלמטריה ואפליקציות, סולמות, בטיחות בנהיגה, פיזיקה, המלצות אופנה - והכל באותו שרשור רב-תכליתי.

אם בסוף יהיו גם מתכונים טובים לעוגות זה יהיה ממש מושלם.

פורסם
למה?

מכוניות ספורטיביות נשרפות, טלמטריה ואפליקציות, סולמות, בטיחות בנהיגה, פיזיקה, המלצות אופנה - והכל באותו שרשור רב-תכליתי.

אם בסוף יהיו גם מתכונים טובים לעוגות זה יהיה ממש מושלם.

עוגות? מה קרה, זה לא דיבור של גברים ספוגי בנזין ושמן מנוע? איך אתם מכינים בשר לסטייקים?

פורסם
האוטו אותו אוטו. הכביש אותו כביש. הפיזיקה אותה פיזיקה. גם הנהג (ומגבלותיו) הוא אותו נהג.

כן, אבל הנהיגה מהירה יותר ולכן גם מהוקצעת יותר, כמו שאמר עידן.

עוד הבדל: בנהיגה ספורטיבית אתה נכנס לעיקול מספיק מהר כדי שתצטרך להאט תוך כדי (ולכן לא קיבלת שלוש מתוך ארבע, NightDriver :wink: ) ובנהיגה מנהלתית - לאו דווקא.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

טעות, נא למחוק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
עוגות? מה קרה, זה לא דיבור של גברים ספוגי בנזין ושמן מנוע? איך אתם מכינים בשר לסטייקים?

אמר זה שקורא לעצמו באגט :-D

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השרשור התחיל בהשמצות על בסיס קפיצה למסקנות אז כן, יש מצב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...