Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיגו 306 1.6 2001 גיר אוטומטי. (AL4)

רכשתי את הרכב עם 124 אלף לאחר שעשו לו שיפוץ גיר.

אחרי חצי שנה הגיר התחיל לעשות בעיות אז החלפתי גיר...

והגיר הזה גם אחרי חצי שנה בארך התחיל לעשות בעיות (אחרי חיפוש גליתי שהגרים האלה הם ממש לא מוצלחים ולרב לא מתפקדים לאורך זמן ותמיד יש תקלות.)

עכשיו אני חושב לעשות לה הסבה לידני

ורציתי לשאל על מקום שמתעסק בזה וכמה זה בארך יעלה?

פורסם

ההסבה לידני ברכב הזה יקרה ומורכבת.

הצעד הכי הגיוני עם רכב כזה, שווה לכל היותר כמה אלפי שקלים - למכור, ולעבור לרכב הבא.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

הal4 היא תיבה ותיקה ומוכרת עם תקלות ידועות ויחסית זולות לתיקון.

החלפת גיר תהיה אופציה פחות משתלמת ונכונה, ושיפוץ נכון יכול להחזיק שנים רבות ללא בעיות.

הסבה לידני אכן יקרה ומורכבת, ואם ישנהעדפה לידני, יהיה יותר זול למכור ולקנות אחרת ידנית.

פורסם (נערך)

הבעיה למכור אותה ולהביא אחת ידנית זה שהרכב עבר אצלי השקעה לא קטנה( לפני שגיליתי את הבעיה של הגירים) כמה תמונות למטה של הרכב לפני ואחרי

IMG_20141013_163805.jpg

IMG_20141101_104717.jpg

IMG_20141126_120813.jpg

IMG_20141026_14525711.jpg

עריכה אחרונה על ידי 0makar0
פורסם

היא באמת נראית מצויין, כל הכבוד על הההשקעה והעבודה.

פרט, מה הבעיה בגיר עכשיו? יכול מאוד להיות שמדובר בעלויות לא רציניות ושווה לתקן.

פורסם (נערך)

יש לו כמה סוגים של בעיות

1.המד מהירות נופל לאפס (לא קורה תמיד) ומתישה לוחצים על הדוושה של הגז יש דפיקות בגיר. לפי מה שהבנתי זה בעיה בחישן VSS

2. העברת ההילוכים מתבצעת לא חלק (במיוחד מראשן לשני)

3.אחרי כמה זמן ההילוך השני ספציפית התחיל לעשות רעשים ב70 קמש...

פורסם

1. כנראה מדובר בחיישן מהירות שסיים חייו. לא עניין יקר - גורם ללא מעט בעיות סביב שלא תמיד נראות קשורות.

2. יכולות להיות מס סיבות שרובן קשורות להחלפת שסתומים - השאלה היא כמה באמת זה מציק והאם זה קורה תמיד?

3. איזה מין רעשים? מדובר בסלד מסויים? רק בהילוך הספציפי? נסה לתאר קצת יותר את הבעיה...

פורסם

2. זה קורה תמיד מהילוך ראשון לשני , מדי פעם גם בשאר ההילוכים.

3.הרעשים הופיעו אחרי שהיה דפיקה בגיר מתישה המחוג של המהירות היה על0

הרעשים נשמעים כמו חופש בין גלגלי שיניים וזה קורה רק בהילוך שני ושומעים אותם רק מ70 קמש ומעלה

פורסם (נערך)

הגיר שהורכב זה גיר אחרי שיפוץ..

בהתחלה לא היה איתו בעיות

והרכב לא עובר סחיטה אני נוסעה בוא רגועה

פורסם

יהיה קשה לתת הערכה מסודרת באמצעות הפורום.

עניין של שיפוץ נוסף או החלפה של הגיר הוא עניין של עלות מול תועלת וזו החלטה לא קלה בהתחשב במחיר הרכב.

פורסם (נערך)

אחרי 2 גירים אחרי שיפוץ ושניהם אחרי תקלות לא נירא לי אני יעשה עוד שיפוץ (שהעלות לשפץ זה 4500 לא כלל מע''מ זה מה שאמרו לי בכמה מוסכים שהתקשרתי )

בגלל זה אני רצה לדעת כמה יעלה הסבה ומקום שמתעסק בעניין ההסבות

• תוכן חדש...