Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איזה תוסף ממליצים לרכב שלי שיהיה טוב מאוד וינקה לי את המערכת.

מתי עדיף להשתמש לפני או אחרי טיפול 10000?

פורסם

44K הוא תוסף טוב שיעשה את העבודה, זה לא קשור לטיפול אתה יכול לשים אותו מתי שבא לך. אם אני לא טועה ממלאים את הפחית על מיכל דלק מלא, בכל מקרה ההוראות כתובות על פחית.

פורסם
בשביל מה תוסף?

אם אין תקלה - אין צורך בתוסף.

אם יש תקלה, מתמקדים בתקלה ופותרים אותה בהתאם.

לדבריך , גם למה צריך להחליף שמן לאוטו ?

אם אין תקלה - לא צריך טיפול

פורסם

זאת לא השוואה נכונה.

לא צריך תוסף בשום מקרה, לא כשיש תקלה ולא באופן שוטף.

שמן מאבד מהתכונות שלו עם הזמן לכן צריך להחליפו.

Stay Dirty

פורסם

תוסף משמו בלבד זהו תוסף איכות לרכב!

זאת אומרת שמבחינת חובה הוא לא חובה אבל הוא כן יכול להועיל למערכת.

לא משנה אם יש תקלה או אין תקלה תוסף זה משהו שמוסיפים מבחירה אישית למען התנהגות יותר טובה של הרכב..

פורסם

^^ Shay Abotbol תשובה יפה.

אפשר ורצוי להוסיף תוסף לדלק לניקוי ואחזקה טובה.

אחת לשנה ורצוי לפני הטיפול השנתי ואח"כ לגשת לטסט.

כך אני עושה כ 15 שנים ללא כל בעיה .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
תוסף Gold Label טוב?

אני משתמש בו כל שנה לפני טסט כבר 6 שנים, ותמיד אני עובר טסט אפילו שהממיר קטליטי שלי תקול והמנורה של הCHECK נדלקת אחרי שאני מאפס אותה שבוע אחרי. ויש לי אקסנט 2001. בשורה התחתונה לדעתי שווה.

פורסם

תוסף הדלק לדעתי כן מומלץ אחת לשנה או לשנתיים כדי לנקות את המזרקים משאריות ליכלוך מהדלק.

מה לעשות הדלק לא תמיד הכי נקי ושאריות מהליכלוך כן סותמות אותו ואתה צורך יותר דלק

כאשר המזרקים נקיים המנוע מרגיש "חי" יותר ואת זה כן מרגישים גם בנהיגה רגועה

אני כן ממליץ (פעם בשנה או בשנתיים)

קובי

:-)

פורסם (נערך)

אני חושב שאנשים קצת ערבבו את התחומים:

שימוש בתוסף דלק לניקוי פיח הוא מרכיב הגיוני לחלוטין בתחזוקה של רכב וראוי לעשות בו שימוש מפקידה לפקידה, ובפרט ברכב שמאפייניו ואופי השימוש בו מייצרים פיח רב.

שימוש בתוסף שמן שעליו קטרגו חלק מן הכותבים כאן יכול להיות מיותר (לרוב) או מועיל, כתלות בסוג התוסף ובאופי השימוש, כי גם בתחום זה יש מוצרים מועילים.

נ.ב. שינוי באופן הנהיגה יכול למוסס פיח טוב לא פחות מתוסף דלק, וכן לשפר את יעילותו של התוסף כאשר נעשה בו שימוש.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...