Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שחלש, לא שמעתי תאמת איך הם מוגברים אחרת כך שלא יודע , למרות שהקיקר בדרך כלל מוציא יותר ממה שמוצהר.. אולי חברי הפורום יספקו תשובה יותר מדוייקת ממני

פורסם

מגברי קיקר הם באמת אנדרייט, מאוד אנדרייטד - אני מאמין שהמגבר הזה סה"כ מספק את הסחורה היטב עם הסט הזה - הבעיה איתם מעולם לא היתה הספק אלא שהם לא מגברים ניטראליים במיוחד והם משפיעים קצת על גוון הצליל - אני אהבתי את המגברים שלהם גם את סדרת הKX וגם את הZX.

אני המום לשמוע שהניצוץ אחראיים לכזה מחדל - זה עסק וותיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מגברי קיקר הם באמת אנדרייט, מאוד אנדרייטד - אני מאמין שהמגבר הזה סה"כ מספק את הסחורה היטב עם הסט הזה - הבעיה איתם מעולם לא היתה הספק אלא שהם לא מגברים ניטראליים במיוחד והם משפיעים קצת על גוון הצליל - אני אהבתי את המגברים שלהם גם את סדרת הKX וגם את הZX.

אני המום לשמוע שהניצוץ אחראיים לכזה מחדל - זה עסק וותיק.

אז מבחינתך , היית ממליץ להחליף למגבר אחר + מונו או להישאר כך?

פורסם

ערב טוב,

לאחר מפגש האאודיו צפון ,

החברים הסבירו לי שהמידבאסים שלי ( מורל הייבריד ) מנגנים בצורה עמומה

והטוויטרים הרבה יותר דומיננטיים מהם ...

מישהו הוריד לי את הקרוס במגבר לפלאט + כל החיתוכים בדאבל דין גם פלאט.

רק סאב חתוך ב 60 הרץ.

למרות זאת , עדיין המידבאס נשמע לא פתוח כלל ( נותן באסים יפים מאוד )אבל הצלילים לא מפורטים כלל..

חשוב לציין שהם בני שבוע וחצי בלבד – אולי יש לזה הקשר כלשהו ..

מבקש איזשהי הכוונה בכדי למקסם את הסט בצורה הטובה ביותר שניתן ....

הדבר היחידי שכרגע לא אפשרי זה איטום..

תודה רבה מראש

פורסם

הסט לא אמור לתת באסים, הוא לא יכול ולא אמור לנגן תדרים נמוכים מ60 במקסימום.

על כמה הוא חתוך במגבר?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הכוונה שהסט נותן בס טוב ורך אך מבחינת הווקל הוא נשמע סגור ורוב הסאונד מגיע מהטוויטר...

המגבר אצלי עומד על off בחיתוכים ואני חותך ל80 הרץ מהמולטימדיה בhpf והסאב 63הרץ lpf כי ברגע שאני חותך מהמגבר ועושה פלאט במולטימדיה אז זה נשמע עוד יותר סגור "עמום "

פורסם

חברים בנוסף רציתי לשאול ,

איזה מגבר יהיה טוב לשידוך עם הסט שלי ?

חשוב איכות שמע טובה וכמה שפחות הפרעות

בנוסף , שיהיה עמיד ב 2 אום לסאב רוקפורד 500 רמס P3

• תוכן חדש...