Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

מבקש עזרתכם בנושא מסויים.

התחדשתי במורל היבריד החדש , והיום התקנתי אותו .

א: שמתי לב שהרמקולים עובדים ישר כשאני מחבר אותם לקרוס למרות שהקרוס לא מחובר למגבר ( לא מצליח להבין מה הסיבה לכך )

ב: הכל מחובר לקיקר 550.3 ו פיוניר 5550bt

האקוולייזר בפלאט מלא , אני לא מצליח להוציא מהמידים באס נורמאלי ...

איך ניתן. לשנות זאת ? חשוב לציין שחיברתי הכל על פי שיטה הסטנדרתית החל מסאב בלבד וכך הלאה

תודה רבה

פורסם

א - אם הם עובדים, זה אומר שהם מחוברים למשהו, כנראה ישירות למערכת. בדוק את החיבורים שלך.

ב - אז תחליט, מחוברים למגבר או לא? :wink: ראה הערה לעיל.

אין קשר ראשוני לאיקוולייזר. בדוק את החיתוכים/קרוסים (HPF/LPF) שמציעים יחידת הראש והמגבר.

* תעדכן את החתימה שלך שנבין באילו דגמים מדוייקים מדובר.

פורסם

מקריאה ראשונה שקלתי לשלוח את הרכב למגרש שדים.

מי התקין את חלקי המערכת? נשמע כאילו שבמקום אחד הותקנו המגברים ובמקום אחר הותקן הסט הקדמי והמתקין לא חשב בכלל לבדוק מה מחובר למה וגם לא שם לב שיש מגבר ברכב - נכנס להיכל התהילה של שרשורים הזויים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אשכרה שדים ורוחות :)

אגב כשאני מנתק את ה RCA מהמגבר הרמקולים מפסיקים לעבוד , אבל כשאני מנתק רק את הקרוס , הם עובדים.

הזווייי

פורסם

מה?!?! :shock:

מנתק את הקרוס בצד המגבר? או מהקרוס עצמו?

אתה בטוח שאלו הרמקולים של מורל שפועלים ולא רמקולים אחרים שאולי מותקנים לך ברכב?

פורסם

יכול להיות שחיברו לו את המידבאסים ללא קרוס ישירות למגבר, ורק את הטוויטרים דרך הקרוס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

יכול להיות, אבל המגבר הוא 3 ערוצים, אז לא נראה לי.

פותה"ש - האם חיברת את ה-RCA של הסאב למקום הנכון כפי שייועץ לך בשרשור הזה?

ובאותו ענין, אם זה מה שהמתקין שלך אמר אז, הייתי קצת מפקפק במקצועיותו ובצורת החיבור של הדברים אצלך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
יכול להיות, אבל המגבר הוא 3 ערוצים, אז לא נראה לי.

פותה"ש - האם חיברת את ה-RCA של הסאב למקום הנכון כפי שייועץ לך בשרשור הזה?

ובאותו ענין, אם זה מה שהמתקין שלך אמר אז, הייתי קצת מפקפק במקצועיותו ובצורת החיבור של הדברים אצלך.

אני פירקתי לבד את המולטימדיה וחיברתי RCA ליציאת SUB ככה שכאן הכל תקין

פורסם

תעקוב אחרי החיווט מהרמקולים לכל האורך - אתה בטוח תמצא איפה חיברו לך אותם כנראה במקביל ליחידת הראש - קצת עייף אבל מקריאה מהירה זה מה שאני מבין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה המצב ובו הרמקול עובד , הטוויטר לא עובד, ברגע שאני מחבר +- לקרוס ו מחבר את הטוויטר אז הטוויטר עובד כשמנתק מהמגבר אז הרמקול מפסיק לעבוד [ATTACH=CONFIG]430286[/ATTACH]

פורסם (נערך)

מה שאתה קורא לו רמקול הוא הוופר/מיד-באס של הסט.

בדומה למה שאריק אמר, כנראה שאכן רק הוופרים מחוברים למגבר ישירות, והטוויטרים מחוברים, דרך הקרוס, ליציאות הרמקולים הרגילות של המערכת (ולא מחוברים כלל למגבר).

אין מה שיחתוך את הוופרים מלמעלה במצב הזה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אז ככה, סוף סוף התעסקתי בנושא .

התברר שהמתקין חירבש את כל הכבלים , היו מחוברים בגשרים מוזרים והכל מבולגן , לאחר פירוק לגורמים עברתי להתקנה,

הכנתי טבעות 12ממ לדלתות העברתי חיווט כמו שצריך , בדקתי קוטביות בעזרת סוללה ולבסוף אחרי 5 שעות המערכת נדלקה ....

חייב לציין "מורל היברית החדש" הסאונד מדהים וטוויטר מפורט לחלוטין. , פשוט תענוג לאוזניים

פורסם

אפשר לשאול מי המתקין?

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה לא מרגיש שהמגבר חלש מדיי עבור המורל הייבריד? הוא מוצהר 70 RMS בעוד שהקומפוננט מוצהר 140 (ויש שאומרים שעדיף לספק לו יותר)

• תוכן חדש...