Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

ביום רביעי יש לי יום סידורים ארוך שנפל על יום שאני בלי הרכב. החלטתי לשכור רכב קטן וידני (סתם תירוץ לחזור להילוכים).

מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני משכיר, אני לא יודע כיצד חברות ההשכרה מתנהלות. לבדוק אותם בדקויות קרי שמן, מים וכו' או פשוט להעביר מבט מסביב לרכב לראות שאין דפיקות שינסו להלביש לי מאוחר יותר?

חברות השכרה מנסות להדביק נזקים או שאני סתם מגזים עם זה?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

תבדוק שלא החסירו פגמים בטופס עליו אתה חותם, תבדוק שלא חסרים גלגל חלופי וג'ק. תצלם את הרכב מכמה זוויות, תבדוק שמיכל הדלק מלא. אני רוצה להאמין שאף אחד לא רוצה להדביק סתם נזקים, אבל יכול לקרות מצב בו המוסר "שכח" לסמן משהו ובמקרה המקבל יהיה אדם אחר, ואז יצוצו אי הבנות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כשאתה ממלא את המיכל תמלא עד F ולא מעבר. בחלק מהרכבים ששכרתי היתה הפתעה - קיבלתי כאשר החץ הצביע על F, וכשהחזרתי תדלוק מלא הביא את החץ אל מעבר לסימון F.

היתה גם הפתעה הפוכה פעם (סיאט לאון דיזל, אירופה): נסעתי מעל 150 ק"מ והחץ לא זז מ-F, בסוכנות קיבלו את הרכב חזרה ולא דרשו לתדלק.

si vis pacem, para bellum

פורסם

חברות השכרה מנסות להדביק נזקים או שאני סתם מגזים עם זה?

בגדול אתה סתם מגזים עם זה. עשית מחברות השכרת הרכב חבורה של נוכלים שרק מחפשים בחור תמים כמוך להדביק עליו תאונת שלדה.

תהיה נינוח, הכל בסדר. תגיע לרכב, תעבור על הנציג על הרכב מכל הכיוונים ותסמן בטופס את כל הפגיעות. תעבור גם על הפגושים, הספים, הגג, הדלתות ותבקש שיציין בטופס כל שריטה. אם אתה ממש לחוץ תקנה בעוד כמה שקלים ביטול השתתפות עצמית, ככה תוכל לרסק את הרכב על קיר ולאף אחד לא יהיה אכפת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע מאיפה אתה מתכנן להשכיר, אמליץ בחום על קל אוטו, השכרתי מהם כמה פעמים וסה''כ החוויה תמיד הייתה חיובית.

שים לב לאם זה לנהג יחיד או לכמה נהגים (לשניים למשל זה תוספת)

שים לב לק''מ שנותנים לך לנסוע בעלות ההשכרה, בד''כ קטן וידני מגיע עם הגבלה נמוכה ואח''כ זה תוספת.

שים לב כמה תוספת על כל ק''מ שעברת מעבר למה שנתנו לך.

כביש 6 ודוחות מגיעים עם עמלה של חברת ההשכרה, עמלה דיי גבוהה ולא משתלמת.

וכמובן מה שאמרו פה, לשים לב למכות ברכב ולנזקים שיש בפנים.

לגבי הדבקת נזקים? השכרתי לפחות מ 3 חברות שונות במהלך השנים ובחיים אפילו לא פעם אחת לא ניסו להדביק לי נזקים!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כמי שעובד הרבה עם חברות השכרה הם מחפשים השלמות רק ממי שלא מכסה את עצמו.

-צילום 360 מעלות של הרכב, לרשום בדוח את כל המכות, השריטות לא משנה כמה קטן זה נראה.

-ג'ק, גלגל חלופי, משולש ואפוד זוהר

-תקינות הרכב - צמיגים, אורות, חלונות

- פנים הרכב: פלסטיקים שבורים (בעיקר באזור המערכת), כתמים וקרעים במושבים.

- בדיקה ויזואלית מתחת לרכב במקרה שאפשר למכות ונזילות (יש רכבים שעוברים כמה ידיים עד שבטיפול מוצאים מכה בגחון ואז האחרון ששכר חוטף את החוב)..מאז שהה מקרה כזה בפורום כבר יצא לי לרשום בהערה בטופס מכה בגחון - תודה קארספורום!!!

פורסם

תודה לכולם על העזרה. :mm_yeah:

טוב לדעת שיש ביטול השתתפות. בדקתי וזה עולה בין 45-50 שקלים. אופציה נהדרת, אחסוך מעצמי כאבי ראש.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
תוסיף כמה שקלים לביטול השתתפות עצמית וזהו, ככה גם אם ייכנס בך מישהו אתה מכוסה

ובכל זאת גם בביטול השתתפות הזה יש סייגים. מכות בגחון/צמיגים וכו' לא מכוסות, וכל עלות התיקון חלה על השוכר. צריך לבדוק את הסעיף..

מה שאומר אגב שאם פירקת את הגחון על איזה סלע, עדיף לך כבר להכניס את כל הרכב בקיר ולגרום לטוטאלוס :-P

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
תודה לכולם על העזרה. :mm_yeah:

טוב לדעת שיש ביטול השתתפות. בדקתי וזה עולה בין 45-50 שקלים. אופציה נהדרת, אחסוך מעצמי כאבי ראש.

אני לא יודע באיזו חברה בדקת, אבל בשבוע שעבר או לפני שבועיים שכרתי רכב באלדן וזה עלה לי 16 ש"ח ליום לנהג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממליץ לך שכל חוסר ושריטה שיש באוטו יהיו רשומים אצל הנציג שמביא לך את הרכב וכמו כן דאג לקבל העתק של המסמך הנ"ל.

ממליץ בחום על ביטול ההשתתפות יוריד ממך הרבה כאב ראש...

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

אני בד"כ מצלם את הרכב במעמד הקבלה ממספר זויות, ומוודא עם הנציג שהכל מופיע בטופס. וכמובן שאפשר לבטל השתתפות עצמית, כמו שכבר אמרו.

פורסם

1. לצלם את האוטו ב360 מעלות

2. לצלם מיכל דלק ולהתלונן אם הוא לא מלא

3. לבדוק הגבלת קילומטאז'

4. פגמים בקבינה

5. בדיקת מסמכים (ביטוח חובה וטסט)

פורסם

מהרגע שיש לך ביטול השתתפות עצמית,

לברר צמיגים שמשות (שלרוב לא נכללים בביטוח) מיכל דלק ותעודות וסע לשלום.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...