Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב שמזמן לא היה לנו כאן שרשור SPL טוב ואני רואה שזה מאוד חסר בפורום אודיו!

מה המטרה?

לחלוק ידע.

להנות.

אולי בסופו של שרשור זה אני או מישהו אחר יחליט להרים את הכפפה ולכתוב מכל המידע שיכתב כאן את המדריך למפציץ המתחיל.

אז מה אני רוצה שנעשה בשרשור הזה?

בואו נדבר על SPL.

על מה תהיה מערכת החלומות שלנו בתחום הSPL - מה יהיה רכב החלומות שלנו בתחום הSPL.

מה המערכת הנוכחית שלכם בתחום ומה הרכב הנוכחי שלכם בתחום.

איך לדעתכם אפשר לשפר את התחום הזה בארץ שלנו?

בואו נדבר על תיבות, על סאב וופרים, על מגברים, על איך לבודד נכון את הרכב בשביל להפיק ממנו SPL מירבי - מה כן נכון לעשות, מה לא נכון לעשות.

איך אתם מתכננים לבנות את מערכת הSPL שלכם.

ואז נראה מי מתחיל להוסיף כאן מידע, תיקונים - מי יודע, אולי יצא מזה משהו.

מי מתחיל?

זה שרשור בשביל כיף - בשביל קיץ - בשביל להנות.

בשבילכם.

תעלו תמונות, סרטונים וככל העולה על דעתכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...