Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לנו מזדה במישפחה 2001 שעובר אלי כניראה חודש הבא, היתה לי פונטו GT שנימכרה הכיוון היה לעזוב את הארץ אבל לא יסתדר אבא שלי מקבל רכב מהעבודה ככה שהמזדה עוברת לירשותי חשבתי לימכור אותה להוסיף כסף וליקנות אימפרזה טורבו.

יצא לי לעשות סיבוב על פונטיאק פורמולה בנפח למי שלא מכיר 5700 V8 הבחור נתן לי להשתין במיכנסיים , עד 140 ככה רק נהג אמיתי יכול לתת פול גז, לא הרגשתי שאני ב250 קמש ויש עוד לתת אני יודע שאבא שלי יצטרך לעבוד בתחנת דלק בישבילה, אני לא נוסע הרבה ככה שלא יהיו הרבה הוצאות הייתי רוצה שמישהוא שישב בישני המכוניות האלה יביע את דעתו, ובכלל.

אני לא מיתחרה ולא עושה רייסים ככה שאחד מישנהם זה לכייף לסוף שבוע

תודה לעונים רז..

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע לפי דעתי אתה צריך לקחת את האימפרזה כי לה אתה יכול לעשות שיפורים בכסף של הדלק של הפונטאיק והאימפרזה זה אוטו מוכר אחי *** עריכה - אם אתם אחים, תבקש ממנו שילמד אותך בבית על שימוש בסימני פיסוק בהודעות בפורום ***אתה תיסע איתו עם שיפורים כולם יסתכלו עליך והם יעשו במכנסיים אתה לא צריך רכב מהיר אתה צריך רכב עם פוזה ויופי ואמינות לפי דעתי קח את הסובארו

פורסם

תודה על התגובה אבל אם אתה הולך בכיוון יופי ופוזה אז לא חשוב מה תשפר באימפרזה עדיין הפונטיאק תיראה טוב יותר דרך אגב אני מדבר על מודלים 95 96 97 קבריולט

רז

**** עריכה , תעזור לאחיך מההודעה הקודמת ולעצמך, ע"י כך שתשתמש בסימני פיסוק בהודעותיך, אחיך ילמד ממך ולכולם יהיה יותר קל לקרוא את ההודעות שלכם ***

פורסם
תשמע לפי דעתי אתה צריך לקחת את האימפרזה כי לה אתה יכול לעשות שיפורים בכסף של הדלק של הפונטאיק והאימפרזה זה אוטו מוכר אחי אתה תיסע איתו עם שיפורים כולם יסתכלו עליך והם יעשו במכנסיים אתה לא צריך רכב מהיר אתה צריך רכב עם פוזה ויופי ואמינות לפי דעתי קח את הסובארו
פשש.. נתי אתה תותח!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

שמע אין על הפוזה של של הפיירבירד, אפילו ה-STI קטנה לידה עם כל הניפוחים שלה.

אפשר למצוא היום בקלות פונטיאק פיירבירד 92-93 עם 5700 יד 5 ושמורה בקנאות, לך על זה!

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

ילדים מתי תבינו שללמוד נהיגה לא מיתבטה דווקא בשנות רישיון הנהיגה שלכם לי יש רשיון נהיגה משנת 97 ומה זה אומר שאני נהג טוב יותר(ממש לא) עד שלא עשיתי קורס נהיגה מיתקדמת לא ידעתי נהיגה מה היא אתה יכול לנהוג ברכה 20 שנה ואז יום בהיר אחד זה קורה(היגוי יתר עצבני.,, תת היגוי .סחיפה) ואז אתה פשוט מוצא את עצמך על עמוד תאורה .עצתי היא לך תעשה קורסי נהיגה ותישתפשף קצת לפני שאתה מדבר על איפרזות פיירבירדים ושאר מיפלצות בולעות אספלט

ושלא תבין לא נכון אני כן בעד מכוניות ספורט אבל אין טעם ליקנות סופר קאר אים רמת הנהיגה שלך היא מיני קאר

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
ילדים מתי תבינו שללמוד נהיגה לא מיתבטה דווקא בשנות רישיון הנהיגה שלכם לי יש רשיון נהיגה משנת 97 ומה זה אומר שאני נהג טוב יותר(ממש לא) עד שלא עשיתי קורס נהיגה מיתקדמת לא ידעתי נהיגה מה היא אתה יכול לנהוג ברכה 20 שנה ואז יום בהיר אחד זה קורה(היגוי יתר עצבני.,, תת היגוי .סחיפה) ואז אתה פשוט מוצא את עצמך על עמוד תאורה .עצתי היא לך תעשה קורסי נהיגה ותישתפשף קצת לפני שאתה מדבר על איפרזות פיירבירדים ושאר מיפלצות בולעות אספלט

ושלא תבין לא נכון אני כן בעד מכוניות ספורט אבל אין טעם ליקנות סופר קאר אים רמת הנהיגה שלך היא מיני קאר

Well, ughh, that's the point and the general direction... the only reason I even bothered asking about driver lilcense and such is because this guy talks about his dad that will need to get a job in a gas station and about being a "real driver" (OMG, that must hurt between the ears... thinking, that is) in order to be able to floor it

:roll: ... It's hard to even take the post seriously to begin with which is why Evo, Rami and Gershon went into their sarcastic mode, I didn't even bother with that, so relax dude :wink: we know who's in charge of what when it comes to the control

To the original poster, keep the Mazda, learn how to drive well by attending some advanced driving schools and then re-think your future purchase

.Moti

פורסם

אישית , בלי מחשבה בכלל , לוקח את הפונטיאק... היא יותר יפה ויחודית מאשר כל אימפרזה שרואים בחוץ ..

מה שכן ... שתרצה למכור, יקח זמן הרבה יותר מאשר אימפרזה ...

חוץ ממכירה לעתיד , הפונטיאק __לדעתי__ תהיה שווה יותר בכל תחום.

פורסם

מישהו יודע כמה כוח יש לרכב..?

שהיה רייסים בקניון הזהב הגיעה פונטיאק כזו אפורה עם ספויילר גבוה למי שמכיר באותו יום היא לקחה שני איפרזות.

הבחור אומר שיש לרכב סופר צ'רג'ר והרכב עומד על בסביבות 570 HP.

שאלה שלי עם בכל פונטיאק פורמולה יש סופר צ'רג'ר ..?

וכמה כוח סוס יש לה שהיא סטנדרטית, כי אני יודע שהפונטיאק מהקניון הייתה משופרת.

תודה לכל העונים רז....

פורסם
שלום לכולם יש לנו מזדה במישפחה 2001 שעובר אלי כניראה חודש הבא, היתה לי פונטו GT שנימכרה הכיוון היה לעזוב את הארץ אבל לא יסתדר אבא שלי מקבל רכב מהעבודה ככה שהמזדה עוברת לירשותי חשבתי לימכור אותה להוסיף כסף וליקנות אימפרזה טורבו.

יצא לי לעשות סיבוב על פונטיאק פורמולה בנפח למי שלא מכיר 5700 V8 הבחור נתן לי להשתין במיכנסיים , עד 140 ככה רק נהג אמיתי יכול לתת פול גז, לא הרגשתי שאני ב250 קמש ויש עוד לתת אני יודע שאבא שלי יצטרך לעבוד בתחנת דלק בישבילה, אני לא נוסע הרבה ככה שלא יהיו הרבה הוצאות הייתי רוצה שמישהוא שישב בישני המכוניות האלה יביע את דעתו, ובכלל.

אני לא מיתחרה ולא עושה רייסים ככה שאחד מישנהם זה לכייף לסוף שבוע

תודה לעונים רז..

לא שמתם לב למכשול העיקרי בשאלה...

קודם תנסה למכור את המאזדה :vamp:

אגב, מתי התחילו לשווק את דגם "במישפחה"? :hihi:

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם

דגמים ישנים (אם אני לא טועה עד 98...)עם 275 כ"ס ,ערימת מומנט של 35+...והחדשות עם 305 כ"ס 45 פלוס מינוס.

5.5 0-100... , בכל מקרה את האימפרזה -יותר שימושית , יותר ביצועיסטית , חוץ מהיופי...

לא תוכל להחזיק את ה-פיירבירד, היא תגביל אותך ותשנה את צורת ותפיסת החיים שלך לגבי מחייה...:evil:

לא לכולם יש סופר צרגר, אך יש גם אפשרות להביא אותה ל-700 סוסי ערבות...-לא מבוייתים.ך

נראה מה למוטי מאמריקה :x-mas: יש לומר - הוא בטח ישן עכשיו...

מוטי??? :rolleyes:

:screwy:

• תוכן חדש...