Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור חובב יפאניות ואוהב אמריקאיות הבחירה לא הייתה קשה, אני הייתי בוחר בפיירברד.

רכב חלומי, כל כך הרבה כוח יש לאוטו הזה פשוט מצמרר!

ואני מעדיף לחיות בדירת חדר עם פיירבד בחניה מאשר לחיות בפנטאוז עם אימפרזה GT בחניה, אם ההוצאות על הרכב כ"כ גדולות.

אני מודה שההודעה נשמעת ילדותית וסתמית אבל אין הרבה להגיד על הפונטיאק חוץ מ :shock: .

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל אלה שאומרים שפיירבירד זה צריכת דלק והאחזקה יקרה בטירוף:

גם אימפרזה GT זה לא בדיוק החסכון בהתגלמותו... :roll:

בכל אופן,אני ממליץ על האימפרזה.

הפונטיאק היא דוגמא קלאסית לamerican muscle טיפוסי,יש הרבה כוח בקו ישר,

אבל ברגע שתנסה לפנות אתה עלול למצוא את עצמך מתמזג עם עמוד תאורה. :?

האימפרזה יודעת גם לפנות,וגם לא חסר כוח בקו ישר. (ואז מה אם היא סוגרת קצת פחות מהפונטיאק?!)

ובכלל האימפרזה היא הרבה יותר "מכונית ספורט" מהפונטיאק.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

*** עריכה - נמחק הציטוט - אין צורך לצוטט את ההודעה שמעליך. זה סתם מעמיס על השרשור ***

אני חושב שזה כבר קשור לבחירה אישית, לא כל אחד יקנה את הפיירברד או את הGT רק בגלל הביצועים. במיוחד לא בארץ ישראל, ארץ שבה אין מרוצים חוקיים.

כמו שלא כל מי שקונה מיצובישי פג'ארו הוא חובב שטח. או שאתה אוהב את זה או שלא.

יוסי.

פורסם

נתחיל עם האימפרזה GT

יותר חזקה מהפייבירד בקו ישר בסיבובים בפיתולים בהרים בירידות בנפילות

בקיצור הבנת את הראש שלי :-P

יש לה פוטנציאל ענק לשיפורים, עקב היותה מוגדשת מן הסתם.

ותאמין לי שהפוזה של הפורק :twisted: תיקח את הפיירבירד בכיס הקטן.

א-ב-ל אם יש את הכסף , ויש את הכח להגדיש את הפיירבירד, השמיים הם הגבול!

סופרצ'ארג'ר או טורבו יכולים להרים לך מפלצת ...

אבל השקעה השקעה תהיה לך , ונראה לי שאתה לא רוצה להיכנס לזה כי

זה מתחיל בטורבו שזאת רק ההתחלה, ונמשך לחיזוקי שילדה ,גיר , החלפת מכלולי מנוע שיעמדו בעומס, טוב יאללה נסיים פה

לך על ה GT , חלום לא קטן! אחזקה שחיטה... ביטוח הורג

דלק... תלוי בכובד של הרגל שלך :wink:

אבל יש תמורה מלאה לכסף! ב-ה-צ-ל-ח-ה

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אני מודה שההודעה נשמעת ילדותית וסתמית...

שכחת גם "מטומטמת".

רק מסב את תשומת ליבך, כן?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
דלק... תלוי בכובד של הרגל שלך :wink:

זה מזכיר לי בוס שהיה לי פעם שהיה...בוא נאמר "חסכן" :wink:

הייתה לו אימפרזה GT וצריחת הדלק (לא טעות כתיב) שלה לא התאימה לו. כששאלתי אותו איך הוא מתגבר על זה (שהרי הכרתי אותו וידעתי שאין מצב שהוא מוציא סכומים גדולים על דלק), הוא ענה לי: "אהה זה פשוט- אני מעביר הילוכים לפני שנכנס המגדש :shock: "

אחרי כמה ימים נסעתי איתו באוטו...והוא אשכרה היה מעביר הילוכים לפני כניסת המגדש (בכ-2500 סל"ד), אבל הוא לא היה מחכה ל"גבול", הוא היה מעביר עוד הרבה לפני !

הכי מצחיק שהוא היה תמיד מתרברב איך הוא "משפיל" כל מכונית אחרת על הכביש...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
מישהו יודע כמה כוח יש לרכב..?

שהיה רייסים בקניון הזהב הגיעה פונטיאק כזו אפורה עם ספויילר גבוה למי שמכיר באותו יום היא לקחה שני איפרזות.

הבחור אומר שיש לרכב סופר צ'רג'ר והרכב עומד על בסביבות 570 HP.

שאלה שלי עם בכל פונטיאק פורמולה יש סופר צ'רג'ר ..?

וכמה כוח סוס יש לה שהיא סטנדרטית, כי אני יודע שהפונטיאק מהקניון הייתה משופרת.

תודה לכל העונים רז....

קרא עליה במקס טיונינג ... סביר להניח שהיא באמת עומדת על 500+ ..

מפלצת פשוט .. ונשמעת ..... כמו חלום רטוב מאוד ..

פורסם

Raz, I have to ask you to be honest and tell us for how long you've had your driver license, both cars can get you into trouble much quicker than you can imagine

.Moti

להזכירך, בעבר הלא רחוק לא ראית קשר בין מכונית מהירה ו/או ספורטיבית לבין וותק בנהיגה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

:roll: ....Yes, I was waiting for that comment to come

I'm not in the mood to justify my remarks and don't particulary care for it, if you can't find the differences between the two discussions and their subjects don't expect me to help you and if you wanna give me shit for that go ahead

.Moti

פורסם
מישהו יודע כמה כוח יש לרכב..?

שהיה רייסים בקניון הזהב הגיעה פונטיאק כזו אפורה עם ספויילר גבוה למי שמכיר באותו יום היא לקחה שני איפרזות.

הבחור אומר שיש לרכב סופר צ'רג'ר והרכב עומד על בסביבות 570 HP.

שאלה שלי עם בכל פונטיאק פורמולה יש סופר צ'רג'ר ..?

וכמה כוח סוס יש לה שהיא סטנדרטית, כי אני יודע שהפונטיאק מהקניון הייתה משופרת.

תודה לכל העונים רז....

הרכב הזה מאיזור בית שמש, ואכן הוא עומד על איזור ה500 HP. הבחור עונה לשם גיא,והוא חבר של אבא שלי . אח שלו בעל ההונדה סיוויק הירוקה שדומה לאקליפס ממהיר ועצבני 1 (אבל עכשיו הוא נוסע על אימפרזה GT ).

לבחור עם הפורמולה היה גם אימפרזות טורבו שונות אך הוא תמיד נשאר עם הפונטיאק כי ממנה הוא מוציא הנאה גדולה יותר מאשר אימפרזה GT.

האוטו חזק מאוד, ויש לציין גם ניראה ממש טוב. תמונות כולם יכולים לראות במקס טונינג.

הפונטיאק היא מדגם פורמולה, שהוסיפו לה את הסופר צא'רג'ר ועברה הסבה מאוטומט לגיר רגיל.

נ.ב

לצערי הרב לא הייתה לי עדיין הזדמנות להיות ברכב בנסיעה. :|

בברכה :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
הרכב הזה מאיזור בית שמש, ואכן הוא עומד על איזור ה500 HP. הבחור עונה לשם גיא חבר של אבא שלי . אח שלו בעל ההונדה סיוויק הירוקה שדומה לאקליפס ממהיר ועצבני 1 (אבל עכשיו הוא נוסע על אימפרזה GT ).

לבחור עם הפורמולה היה גם אימפרזות טורבו שונות אך הוא תמיד נשאר עם הפונטיאק כי ממנה הוא מוציא הנאה גדולה יותר מאשר אימפרזה GT.

האוטו חזק מאוד, ויש לציין גם ניראה ממש טוב. תמונות כולם יכולים לראות במקס טונינג.

הפונטיאק היא מדגם פורמולה, שהוסיפו לה את הסופר צא'רג'ר ועברה הסבה מאוטומט לגיר רגיל.

נ.ב

לצערי הרב לא הייתה לי עדיין הזדמנות להיות ברכב בנסיעה. :|

בברכה :wink:

כשאראה אותו אני אצעק לו "גיא חבר של אבא שלי, אפשר סיבוב??" , ונראה אם הוא יסכים :-P .

אני חושב שאם הוויכוח הגיע לרמות של טעם וריח אז מיצינו את העניין.

יוסי.

פורסם

חברה פיירברד המדוברת היא מבית שמש, היא אכן מוגדשת בסופר צ'ארג'ר ומשופרת מאוד, יש לה רעש מטורףףף!!!

לא מצאתי קישור אחר אליה ספציפית אז נאלצתי להביא מפורום מתחרה:

http://max-tuning.com/gallery/user_gal/index.asp?Page=1&Item=other/other_3&LM=RankOrder

Power Is Nothing Without Control

פורסם

אח שלי תודה על התמונות, קשה לי ליבלוע רוק שאני רואה כאלה...

לגבי המזדה אני בטוח שמי שיש לו פונטיאק כזאת והיא למכירה יסכים לקחת את המזדה וכמובן אני יצטרך להוסיף כמה גרושים.

• תוכן חדש...