Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה יכולת מעקב אחרי 2 מכוניות של העובדים 24/7, יצרתי קשר עם איתוראן והמחירים גבוהים לאנשים כמוני שלא מחזיקים צי גדול, ראיתי באיביי מספר מכשירי מעקב עם סים שמאפשרים שליחה חוזרת של הודעה עם נקודות ציון בכ80 ש"ח, אני מעוניין להשקיע יותר ולקבל מכשיר אשר עם אפליקציה מסוימת או אפילו במחשב מאפשר לי לדעת היכן הרכב נמצא ועל כמה הוא נוסע, זה מידע שבקלות מועבר דרך GPS לכן אני מניח שקיים משהו כזה, באיתוראן נתנו לי אופציה לקבל התרעה על שימוש מוגזם ברכב אך אני חושב שלהתקין כזה דבר עצמאית יהיה יקר וקצת מסובך

תודה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מעדיף לא להתחייב לחברה מסוימת כשיש פתרונות אחרים בשוק שאפשר להתקין עצמאית

פורסם

יש לעובדים טלפון על חשבון העבודה?

אם כן אפשר לפתח אפליקציה פשוטה מאוד לזה.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

לא אין להם, קארטמן לפי מה שהבנתי בדף של המוצר אין לו אפליקציה אלא כמו שאמרתי בהודעה הראשונה הוא שולח SMS עם נקודות ציון, מעדיף להימנע מהדרך הקצת יותר מסובכת הזאת בשביל אבי שגם צריך להשתמש במערכת.

פורסם

לא מזמן התקנו אני וחבר מערכת איתור TK103B ברכב שלו.

כל השליטה במכשיר נעשית על ידי סמסים. רוצה לדעת היכן הרכב? שלח סמס וקבל סמס חזרה עם נקודות ציון, רוצה לכבות מנוע? שלח סמס. בקיצור הבנת. כל השימוש באמצעות סמס הוא חינם. אם תרצה לראות במחשב על ידי תוכנה יעודית ובצורה גרפית היכן האוטו ולשלוט בו בצורה קלה יותר, תצטרך לחדש את הרישיון (מנוי שנתי - שנה ראשונה חינם) מול החברה בסין.

סה"כ מכשיר חביב, עלה לנו 240 ש"ח, והוראות ההתקנה הן מובנות (ציפינו שיהיה קשה יותר להבין את הספר המתורגם מסינית). מומלץ? לא בטוח, אבל לא מזיק (או שכן אם החלטת לחבר את המחשב של המערכת למשאבת דלק ואז המחשב הזה מתקלקל לך באמצע נסיעה).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מעדיף לא להתחבר לאלקטרוניקה לרכב מכיוון שכבר מותקן על שקע הOBD התקן של הדלקן, מחפש משהו עצאי שרק צריך לחבר לו מתח

פורסם

אתה יכול גם בזה. אתה לא חייב להתחבר לכל האלקטרוניקה, אלא פשוט לחבר לו מתח וזהו.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

לטראקרים ממשפחת TK יש לא מעט תוכנות ואפליקציות שיכולות לעבוד איתם במקום לשלוח הודעות SMS כל הזמן:

אפליקציה לאייפון:

http://www.starburstsoftware.co.uk/gpstracker/

אפליקציה לאנדרואיד (יש הרבה, זו רק דוגמה אחת):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.austral.gpscartracker&hl=en

היצרן המקורי של הטראקרים האלה נקרא XEXUN והוא כן מספק תוכנת PC / אפליקציות עבור המכשירים שלו.

ניתן לבדוק לפי IMEI באתר של היצרן אם המוצר מקורי.

רוב המכשירים הזולים שנמכרים באי-ביי הם זיופים של המוצר המקורי עם חומרה נחותה יותר, אבל כנראה ויעשו את העבודה עם אחת האפליקציות שנתתי למעלה.

מצטרף להמלצה של שמוליק על טראקר יעודי לרכב כמו TK-103 בגלל שאנטנות ה- GPS ו- GSM שלו הם חיצוניות וניתן למקם אותן בצורה אופטימלית ברכב.

פורסם

שמוליק, אולי תפתח שרשור בכללי או באוף ותספר קצת על המוצר?

קראתי עליו אך בכל זאת לשמוע רשמים ממישהו שהתנסה עם ההתקנה, השימוש, הפונקציות והיתרונות והחסרונות יהיה נחמד ובטוח יתרום לשאר החברים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

אין הרבה מידע כי בסה"כ כל הסיפור הוא התקנה שהיא יחסית קלה והגדרות בסמס.

אכן, ה-TK103 הוא אחד העדיפים כי הוא גם כולל סוללה פנימית שמספיקה להמון זמן במקרה שהסוללה של המצבר נגמרת. לא חייבים להתקין את האנטנות החיצוניות, אבל רצוי. אנחנו החבאנו את המתקן מאחורי פיסת מתכת ללא חיבור לאנטנות וזה עדיין קלט. חיברנו את המוצר למשאבת הדלק כדי לשלוט על כיבוי המנוע במקרה של גניבה.

כל ההגדרות של המכשיר מתבצעות באמצעות סמסים. אתה שולח סמס, מקבל סמס שהפעולה בוצעה (לעיתים לוקח כמה שניות טובות לקבל את הסמס). אחד הדברים הראשונים שמגדירים הוא שם משתמש והסיסמא, כדי שאנשים אחרים לא יעשו Hacking. ברגע שזה מוגדר, ממשיכים להכיר את הפקודות ולשחק עם המכשיר.כמובן שביצענו את כל המשחקים עם ההגדרות עוד לפני שהתקנו את המכשיר ברכב. כדי לקבל מיקום של הרכב, מחייגים למספר טלפון של הסים החדש ביחידה (ניתן לשים סים של כל החברות, בלי הגדרות נוספות) ואז זה מתנתק אוטומטי ואחרי כמה שניות מקבלים סמס עם נקודות ציון בלינק שניתן לפתוח אותו במפות של גוגל. זה בצורה 'המכוערת'.

הצורה היפה כוללת אפליקציות לטלפונים או למחשב. הבעיה היא, שמספר ה-

IMEI של היחידה תקף ל-7 ימים מהרגע שהמוצר נשלח (הם גם מצהירים על זה בחוברת שמקבלים עם המוצר). אז אם אתה לא גר בסין, רק המשלוח יעבור בקלות את ה-7 ימים ואז המספר IMEI לא יהיה בתוקף. מה שצריך לעשות, הוא לשלוח מייל לחברה בסין עם המספר הזמנה ואז הם יחדשו את ה-IMEI לשנה. תרצו מעבר לשנה? אין בעיה. תאלצו לשלם (אין לנו מושג כמה, כי חבר שלי מראש וויתר על האופציה להתחבר דרך אפליקציות). יש לציין שבעמוד המכירה לא היה מצויין שיהיו דמי מנוי שנתיים, ואני חושב שאם היינו יודעים על כך, הייתה עוברת בנו מחשבה האם לקנות את המוצר. אבל אחרי שהבנו שגם עם סמסים אפשר להסתדר, אז הבנו שזה נותן מענה מספיק טוב.

לגבי דיוק במיקום, הוא פחות או יותר נתן לנו נקודות ציון נכונות.

סה"כ מוצר סביר (ציון 7 על המוצר, הורדתי 3 על עניין הרישיון) שנותן מענה בסיסי למי שרוצה לדעת מה מיקומו של הרכב שלו.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

• תוכן חדש...