Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנת מערכת שמע בטיוטה לאנד קרוזר. ההתקנה כללה:

החלפת הרדיו המקורי ובניית השלמה לפלסטיקה.

התקנת קומפוננט ARC AUDIO מסידרת ARC 6.2

התקנת מגבר ARC AUDIO XDI 450.4

וכמובן סאב 10 אינטש ARC AUDIO מסידרת ARC

התקנה יוסי אלפיין מסדנת עילית קאר אודיו

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

פורסם

כיף לראות התקנות כאלו - מקווה שיש עוד בדרך!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זו לא קורולה, זה לאנד קרוזר - תשים לב שהרמקול המקורי בדלתות ה6*9

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
זו לא קורולה, זה לאנד קרוזר - תשים לב שהרמקול המקורי בדלתות ה6*9

תסלח לי כמובן אבל לדעתי האישית כשמתקינים ברכב מערכת שעולה יותר מאלף דולר בחול וכל זה ללא תיבות וללא התקנות

לא לעשות איטום בסיסי בדלתות זה לא מקצועי

יצא לי לנסוע בלנד קרוזר שנתון 2010 אם איינני טועה נכון שההרגשה היא הרבה יותר מקורולה אבל עדיין רחוק מאוד מרכבים גרמניים

וזה עם מערכת מקורית

כמובן שההתקנה נראית מקצועית מאוד במיוחד ההתאמה של הPIONEER לDOUBLE DIN

וכל הנאמר כלל לא קשור למתקינים עצמם אלה לבחירה או לחוסר בחירה של איטום הדלתות של המתקין או של המזמין

+ ARC Audio Isr

הייתי רוצה לראות יותר תמונות טכניות של העברת הכבלים ברכב

חיבור יחידת הראש לרכב ועוד

גם בהתקנה של רכב ההדגמה

עריכה אחרונה על ידי vic1234
פורסם

+1 לאיטום

אבל פה לדעדי כל התקציב הלך להתקנה של פיונר.

אדי, אתה יודע טוב מאוד שאיטום ברכב. בכל רכב ! זה השלב הראשון של התקנה טובה וזה הבסיס. כמו חיווט נורמאלי.

אין פה תרוצים,אבל מי שמשלם,הוא זה שמזמין מוזיקה. הוא זה שקובע מה מתקינים.

התקנה יפה של פיונר ד"א!!!!

מעבר לזה .....

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מה אני רשמתי לעומת מה שאתם הבנתם.

בידוד הדלת הינו תשתית הכרחית למיצוי פוטנציאל אלמנט בהיעדר תיבת תהודה, לא טוען אחרת, מי כמוני מבין ויודע וגם בעל נסיון, כתבתי על זה כאן ספר.

ציינתי שהרכב איננו קורולה, אחד המאפיינים הבולטים הינם הרמקולים האובליים בדלתות.

קיים גם בקאמרי, אוונסיס החל מ2009 ודגמים נוספים.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

צר לי אני לא משתכנעה מהטיעון הזה שאם יצרן הרכב הכניס רמקול 6X9 אז מיותר לעשות בידוד מינימלי כשמתקינים מערכת אפטרמרקט ולא JBL וכו' אלה מחברה "קצת" יותר מקצועית

אני לא מדבר על להפוך את הדלת לתיבת תהודה אלה לבודד רעשים שיבואו כתוצאה ממערכת יותר חזקה

אין לי טיפת ניסיון והבנה בתחום ממה שיש לך אז אם אתה אומר אז בסדר

עריכה אחרונה על ידי vic1234
פורסם

אני חושב שאין צורך כבר להסביר על הערך המוסף של בידוד הדלתות. בכל רכב ולא משנה איזה, בידוד יתן תוצאה וערך מוסף למערכת.

מאידך יש לעניין הזה עלויות שלא כל אחד מוכן להשקיע. זה שאין כאן איטום היא בחירה נטו של הלקוח בטח לא של המתקין. בידוד אפשר להוסיף תמיד, ציוד זה כבר סיפור אחר. אתם לא מצפים שהמתקין "יתרום" בידוד על חשבונו כי הלקוח לא מוכן להשקיע.

אין ספק שהמודעות לאפקטיביות של הבידוד עלתה בשנים האחרונות ולא מעט אנשים משקיעים לא מעט כסף בנושא.

תסלח לי כמובן אבל לדעתי האישית כשמתקינים ברכב מערכת שעולה יותר מאלף דולר בחול וכל זה ללא תיבות וללא התקנות

ממש לא מסכים איתך אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזה. גם בחו"ל יש חאפרים ולחשוב שכל התקנה בחו"ל היא מדוגמת זאת טעות. מעבר לזה כנגיע למצב שהלקוחות בארץ יהיו מוכנים לשלם מחירים כמו שמשלמים על התקנות בסדנה גדולה בחו"ל אז אולי ניראה כאן סדנאות רציניות.

כמובן שההתקנה נראית מקצועית מאוד במיוחד ההתאמה של הPIONEER לDOUBLE DIN-. תודה על הפירגון החלק המורכב של ההתקנה הייתה התאמת המסגרת. כירסום של שוליים דקות הוא לא פשוט כי יש לזה נטיה להשבר תוך כדי כירסום.

וכל הנאמר כלל לא קשור למתקינים עצמם אלה לבחירה או לחוסר בחירה של איטום הדלתות של המתקין או של המזמין

+ ARC Audio Isr

הייתי רוצה לראות יותר תמונות טכניות של העברת הכבלים ברכב

חיבור יחידת הראש לרכב ועוד

גם בהתקנה של רכב ההדגמה - בפעם הבאה נשתדל לצלם קצת יותר, מסתבר שלא פשוט גם לצלם וגם להתקין :wink:

​*תשובות במודגש

פורסם

כלל לא באתי בטענות כלפי המתקינים

הכוונה שלי לא הייתה חס וחלילה לזלזל במקצועיות של העבודה ואמרתי שהעבודה נראית מקצועית מאוד

הכוונה שלי הייתה באופן כללי שבהתקנה כזאת לדעתי האישית צריך לבודד

וזה כמובן באחריות המזמין ולא המתקין

בתור אחד שמתכנן לייבא בידוד לרכב שלי ידוע לי שהעלויות של החומרים האלה לא קטנות גם לחומרים הפשוטים ביותר

פורסם

ויק,

למה אתה חושב שאני מנסה לטעון שלא צריך לבודד את הדלתות? אתה קורא את מה שאני כותב או שאתה מנסה להבין משהו מבין השורות?

איפה כתבתי שלא צריך לעשות בידוד בדלתות או מיותר?

בכל התקנה צריך לבודד, בעלי הרכב הזה בחר שלא וזו גם לא קורולה - העובדה ששמעת קורולה לא מבודדת לא מקישה בשום פנים ואופן איך ההתקנה ברכב זה נשמעת - עם בידוד או בלי. ברור כי היא תשמע טוב יותר, נכון יותר עם בידוד באופן ניכר, יחד עם זאת דייק בדבריך גם לגביי וגם לגבי בעל המקצוע.

להקיש מכאן על מקצועיות המתקין וגם לא לדייק בפרטים נוספים.

בבקשה תקפיד לדייק בפרטים לפני שאתה כותב תגובה עם אופי שלילי - זה כל מה שאני מבקש.

יוסי הוא בעל מקצוע וחבר, יש לי איתו כבר היכרות של שנים ארוכות - עוד לא ראיתי פדנט כזה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...