Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנדסאי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו למד/לומד?

עם איזה כלים בתכלס יוצאים אחרי לימודים כאלה?

בכל אופן אם למישהו יש קצת מידע, איזה קורסים, סילבוס או כל חומרים שקשורים ללימודים הנ''ל, אשמח לקבל!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש מישהו?

בכל אופן, הלימודים די מתמקדים ברכב פרטי, עד כמה שונה המכניקה ברכבים פרטיים לעומת כלים חקלאיים (טרקטורים בעיקר)? יש הרבה דמיון או שזה עולם אחר לגמרי?

פורסם (נערך)

אני הנדסאי מכונות בהתמחות רכב,

סיימתי ב-2008 ויש לי דיפלומה.

הלימודים כללו פניאומטיקה, הידראוליקה, מכונאות (פירקנו רכבים פרטיים),פיזיקה ושירטוט.

לגבי שוק העבודה - אני לא עוסק בתחום אז לא יכול לענות לך.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אני הנדסאי רכב , עם הדיפלומה עצמה אתה יכול להיות מכונאי רכב או יועץ שירות ובשניהם יבקשו ממך ניסיון קודם רוב הפעמים

בקיצור , דיפלומה שלא שווה כלום בשוק כיום.

אתה יכול להרחיב את זה לשמאי רכב שזה דורש שנתיים לימודים ואז אתה נתון לחסדי השמאים שיקבלו אותך לעבוד אצלם ללא שכר למשך תקופה ארוכה על מנת לקבל תעודת שמאי מוסמך בסופו של דבר.

אתה יכול להרחיב לקצין בטיחות בעבודה וזהו.

המלצה שלי , תבחר לך תחום אחר. אולי מכטרוניקה או הנדסאי אלקטרוניקה. לפחות להם יש דרישה בחברות הייטק או חברות ביטחוניות.

פורסם

תודה על המענה חברים!

אני לא מחפש לעבוד בתחום, אני רוצה לרכוש קצת ידע בעיקר בהידראוליקה ובעיקר בטיפול ברכבים חקלאיים, השאלה אם אפשר ליישם משהו (לא מועט) מהלימודים האלה לתפעול כלים חקלאיים או שזה סתם בזבוז זמן וכסף?

אגב אם יש לכם חומרים, בעיקר הידראוליקה, אשמח לקבל (אפילו מקורסים אחרים בילמודים האלה, לראות אולי יש שם דברים שכן יתאימו למה שאני מחפש)

תודה!

פורסם

הנדסאי יהיה יותר מידי בשביל מה שאתה רוצה לדעת.

בהנדסאי לומדים חוזק חומרים פרקי מכונות ופיזיקה במשך שנה.

רק בשנה השניה לומדים לומדים מערכות רכב ומנוע.

פורסם

עם איזה כלים בתכלס יוצאים אחרי לימודים כאלה?

עם כלים סטנדרטים, פתוח, רינג ראצ'ט, מברג פיליפס :-P

איזה כייף לי :)

פורסם
הנדסאי יהיה יותר מידי בשביל מה שאתה רוצה לדעת.

בהנדסאי לומדים חוזק חומרים פרקי מכונות ופיזיקה במשך שנה.

רק בשנה השניה לומדים לומדים מערכות רכב ומנוע.

בכל לימודי הנדסה או הנדסאי זה ככה, הבעיה שאין לימודים שהם נטו הקורסים הרלוונטיים.

ממה שאני מבין מה שרלוונטי לגבי זה הקורסים הידראוליקה ואולי פנאומטיקה?

ממה שאתם זוכרים מהלימודים, תיקוני מנוע ומכלולים היו רלוונטיים רק לרכבים פרטיים? יש אפשרות בכל זאת ליישם את זה אחר כך על טרקטורים למשל?

• תוכן חדש...