Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AF.RDS איך סוגרים בפלואנס את ה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמעט שנה מחזיק ברנו פלואנס, שנת 2011 ומנוע דיזל (אם זה חשוב לדעת).

לאחרונה התחילו בעיות עם הרדיו בקטע של כמעט כול התחנות אחרי זמן קצר היו מפסיקות לשדר והמסך הראה AF.RDS.

לא נגעתי בהגדרות של הרדיו מאז שהרכב אצלי וגם לא שיניתי סביבה שבה הרכב נוסע.

ניסיתי בהגדרות להזיז את ה-RDS למצב של OFF אבל זה לא השפיע על התופעה.

אשמח לעזרה מכול מי שיודע או חווה זאת עם הפלואנס שלו ופתר את זה.

תודה מראש

פורסם

בבעלותי פלואנס דיזל 2014 וגם אני סובל מבעיות קליטה ברדיו .

הרבה פעמים הקליטה לא מדהימה בלשון המעטה...

פורסם

גם אני חווה בחודשים האחרונים התרוצצות של סורק התחנות בפלואנס. חשבתי שזו בעייה כלל ארצית ולאו דוקא של הרכב שלי, כי גם אצל אשתי במאזדה יש תופעה כזו.

פורסם

אתה צריך להיכנס לתפריט של הרדיו , אני חושב שזה הכפתור הכי ימני ברדיו. להיכנס לתפריט מערכת אני חושב ושם יש לך אופציה של זה. גם אצלי זה השתולל וכל תחנה שרציתי הוא היה עושה סריקה מלאה של כל התדרים ואחרי 30 שניות חוזר לתדר המקורי ונשאר שם. היה V מסומן וכאשר ביטלתי אותו הכל נרגע ( פלואנס 2010 )

פורסם

יש כפתור עם ציור של קווים אנכיים עם בוררים עליו (דומה לאקולייזר). תלחץ עליו, דפדף ל RADIO FUNCTIONS ושם יש את ה RDS.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...