Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לרכוש 208 ידני וראיתי שבקרוב יש מתיחת פנים ובעיקר הולך להשפיע על גיר האוטומט

מישהו יודע האם יהיה שינוי כלשהו בדגם הידני?

פורסם

הידני ישאר עם אותו מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שבטוח שהרכב יעלה יותר מהדגם היוצא - אני לא הייתי מחכה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה 208 ממש מומלץ פה בפורום, אבל משום מה כשעשיתי נסיעת מבחן האוטו הרגיש לי ממש קטן, לא יציב, המושב של הנהג רך מדי עד כדי כך שהוא לא הצליח לחזיק אותי והצורה של ידית ההילוכים הידנית ממש לא נוכה להעברת הילוכים.

זה אני או שקיבלתי רכב "פגום" לנסיעת מבחן?

פורסם

לא לכום יש את אותן דרישות ואותו טעם - אחרת כולנו היינו נוסעים באותו דגם. מה שטוב לך לא בהכרח טוב לחברך.

ולכן אני תמיד אומר שחייבים לבצע נסיעת מבחן לפני רכישת רכב, גם אם הביקורות הן 10/10.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

Leco אני לא יודע באיזה רכב נסעת אבל משהו לא מסתדר לי. בכל המבחנים בארץ ובחו"ל יוצא שפיג'ו 208 היא מהמכוניות הנוחות, המרווחות ביותר ובעלת המושבים הגדולים ביותר מלפנים. החיסרון שלה באותם מבחנים הם תיבת הילוכים אוטומטית מיושנת שלא תמיד משתפת פעולה עם הנהג, ומרווח ראש במושב האחורי עבור אנשים גבוהים. בארץ החיסרון הנוסף הוא אבזור חסר ברמת הגימור הבסיסית.

בנוסף אתה כותב שהמכונית לא מומלצת בפורום וזה כבר ממש, אבל ממש לא נכון.

לפותח השרשור, 208 היא מכונית מאוד מומלצת. הגרסה לאחר מתיחת פנים לא שונה מהותית מבחינת עיצוב אבל ייתכן ותגיע מאובזרת יותר. בטוח שמנוע ה-1.2 ליטר אטמוספרי ימשיך להגיע עם תיבה ידנית ויהיה כרטיס הכניסה לדגם, אבל גם יש מצב שמנוע הטורבו יגיע עם תיבה ידנית.

פורסם

כן, זה רכב שמאוד מומלץ כאן בפורום. גם אני אישית מאוד מאוד אהבתי את הרכב. אך כל זה לא משנה. עשית מבחן בעצמך, משהו שם לא התיישב לך טוב. זהו. אין יותר מה להתלבט, זה לא הרכב בשבילך.

יכול להיות גם שאתה תרגיש יותר בנוח ברכב גדול יותר. נקודה. (כלומר, סופר מיני לא תתאים לך).

תעשה סיבוב אולמות, תשב בכל מיני רכבים ותראה איך הם מרגישים. אולי באמת תגיע למסקנה הזו ואז תדע פשוט לחפש בקטגוריה אחרת. שיהיה בהצלחה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לרוב במתיחת פנים היבואן מנצל את המצב להוסיף אבזור. לא יודע אם זה יקרה גם הפעם, אבל יש מצב. אני הייתי ממליץ לך לחכות.

פורסם

כתבתי שהרכב כן מאוד מומלץ בפורום ולא ההפך כמו שנטען למעלה, זאת גם סיבה למה עשיתי עליו נסיעת מבחן.

רק שלי זה נראה מוזר בהתחשב בחוויה שלי מהנסיעת מבחן.

פורסם
Leco אני לא יודע באיזה רכב נסעת אבל משהו לא מסתדר לי. בכל המבחנים בארץ ובחו"ל יוצא שפיג'ו 208 היא מהמכוניות הנוחות, המרווחות ביותר ובעלת המושבים הגדולים ביותר מלפנים. החיסרון שלה באותם מבחנים הם תיבת הילוכים אוטומטית מיושנת שלא תמיד משתפת פעולה עם הנהג, ומרווח ראש במושב האחורי עבור אנשים גבוהים. בארץ החיסרון הנוסף הוא אבזור חסר ברמת הגימור הבסיסית.

בנוסף אתה כותב שהמכונית לא מומלצת בפורום וזה כבר ממש, אבל ממש לא נכון.

לפותח השרשור, 208 היא מכונית מאוד מומלצת. הגרסה לאחר מתיחת פנים לא שונה מהותית מבחינת עיצוב אבל ייתכן ותגיע מאובזרת יותר. בטוח שמנוע ה-1.2 ליטר אטמוספרי ימשיך להגיע עם תיבה ידנית ויהיה כרטיס הכניסה לדגם, אבל גם יש מצב שמנוע הטורבו יגיע עם תיבה ידנית.

ונאמר אמן.

אני הייתי מחכה למתיחת פנים בכל מקרה, כי הישראלים חושבים שמתיחת פנים זה דגם חדש, אחר כך כשתרצה למכור ישאלו אותך: "זה הדגם החדש של ה208?" נשמע עקום (ואכן עקום), אבל זה המצב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסגמנט הזה הוא מאוד תחרותי לכן בניגוד למה שכתבו כאן אני לא חושב שהמחיר יעלה. אני לא נביא, אבל זו דעתי. שים לב שאף יבואן בסגמנט לא העלה מחירים לאחרונה, גם לא הדגמים החדשים שנכנסו לשוק, ויש כאלה שאף הורידו מחירים או הוסיפו אבזור באותו המחיר.

פורסם

לא יעלו מחיר לידני, אך צריך לזכור שהמחיר הרשמי הוא 77k והמחיר האמיתי הוא 70k.

לכן יש להניח שבמתיחת הפנים הם יחזרו למכור במחיר הרשמי. אז כן תהיה סוג של עליה במחיר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...