Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מגבר Brutus Elite BRE100.4 שמוצהר :

100X4 RMS

2X400 RMS

אני שוקל לקנות סט של מורל הייבריד 602 ולחבר אותם בגישור למגבר הנ"ל.

1. האם יש\אין בעיה בחיבור שכזה?

2. כמה באמת המגבר הזה בעצם מוציא? (בחישוב די קר ומהיכרות עם החברה, ללא ציוד מעבדה וכו')

תודה רבה לעוסקים במלאכה 8)

פורסם

1.בגישור ההספק עולה אך האיכות יורדת

במגברים באיכות גבוהה זה פחות מורגש במגבר ברמת ההיפוניקס הנ"ל אין לדעת.

2.על המגבר הנ"ל יושבים שני פיוזים של 30A זה ערך פיוזים שמאפיין

מגברים בהספק RMS של 75X4 ובאזור 250 בגישור.

פורסם

אוקי, אז לגבי שאלה 2 כבר יותר מובן לי, זה אומר שהוא עדיין יגביר אותם באופן יפה (תקן אותי בבקשה אם אני טועה)

לגבי האיכות, לדעתך זו תהיה ירידה משמעותית? כי יש לי ציפיות מסוימות מהסט הזה, שיהיה חוויה הרבה יותר משמעותית מהדוטק שיש לי כרגע.

פורסם

הייבריד זה סט שאוהב הרבה כוח. אין מה להשוות תוצאה שתתקבל על המגבר הזה מאשר על תוצאה שתתקבל על מגבר חזק יותר ואיכותי יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בגישור הוא בהחלט יגביר את הסט ללא קושי ,בנוגע לאיכות תצתרך לנסות בעצמך.

ובנוגע לציפיות שלך אני יכול להגיד לך שהמורל הייבירד 602 הוא סט איכותי יותר מהדוטק

עד כמה אתה תהיה מרוצה מהתוצאה אני לא יכול להעריך.

פורסם

הדבר היחידי שאני חושש לו מבחינת הסט( שאלו הציפיות דרך אגב) הוא הבאס שהסט הזה יפיק, כי מהדוטק מאוד התאכזבתי.

אני לא מצפה שיחליף סאבוופר, אבל שייתן באס מספיק מלא, לפחות כמו במערכת המובנית של הרכב(כמה עצוב שאני מעז להשוות בכלל :\)

פורסם

יש למגבר HPF שמגיע עד 15 קילו-הרץ.

אתה יכול לנסות לעבוד בתצורה חצי אקטיבית, כאשר טוויטרים יחוברו ישירות למגבר ויחתכו באמצעות ה-HPF המדובר, והוופרים יחוברו דרך הקרוס כדי לאפשר להם את נקודת חיתוך ה-LPF המתאימה.

פורסם

המורל הייבירד 602 לא מפיק באסים מרשימים ,לא תקבל שינוי מהותי בתחום התדרים הנמוך מהדוטק.

אתה רוצה תחום תדרים נמוך מרשים רכוש הייבירד אודיו קלארוס

אליקו מוכר עכשיו במחירי חיסול.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550993-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-HYBRID-AUDIO-TECHNOLOGIES&p=4738346#post4738346

פורסם
המורל הייבירד 602 לא מפיק באסים מרשימים ,לא תקבל שינוי מהותי בתחום התדרים הנמוך מהדוטק.

אתה רוצה תחום תדרים נמוך מרשים רכוש הייבירד אודיו קלארוס

אליקו מוכר עכשיו במחירי חיסול.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550993-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-HYBRID-AUDIO-TECHNOLOGIES&p=4738346#post4738346

הסתכלתי בדפי המפרט שלו וראיתי שההספקים שהוא יכול לעמוד בהם נמוכים בהרבה מהסטים של מורל.

א-ב-ל ..הסטים היחידים ששמעתי היו של מורל( טמפו,דוטק והייבריד) ואני אוהב את הסאונד שלהם,כמו כן גם את העוצמה שלהם למרות שלא היו מנוצלים בגלל המגברים .

אני לא נעול על המורל הייבריד, אבל מחפש סט שאני אוכל לשמוע איתו חזק ואיכותי יותר מהדוטק, בבקשה תקן אותי אם אני טועה,אך בטח סט של 68\80 RMS לא יישמע חזק כמו 140 (למרות שאני משוכנע שאף מגבר ששמעתי איתו לא הגיע ל140.

פורסם (נערך)

הקלרוס מדורג לספוג 120W RMS, לעומת 140W להיבריד. ההגברה שלך קבועה, והנתון של כמה האלמנט מסוגל לספוג לא משפיע על העוצמה במקרה זה.

מה שכן, הקלרוס נצילים יותר במעט, 93.6db לעומת 91db. וגם מהלך תנועת הממברנה גדול יותר.

חפש מקום לשמוע אותם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

הספק לא נמוך בכלל ,זה סט שמוצהר 120RMS

בנוסף זה סט מאוד נציל 93.6DB ואני יכול להגיד לך שהוא לא נופל בעוצמה בכלום מהדוקט\הייבירד.

זה סט לא פחות איכותי מההיבירד אבל הוא נישמע אחרת אם הוא לטעמך רק אתה יכול להגיד.

זה סט שמצטיין בתחום תדרים נמוך ואתה בקלות יכול לחתוך אותו בHPF באזור 60HZ

קח בחשבון שעומק התקנה של המידבאס שלהם הוא גדול 76 ממ ביחס להייבירד 61 ממ.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

Tom, שאתה מתכוון לעוצמה שהקלארוס יכולים לספוג אתה מתכוון לכל הסט או רק למידבאס? כי לפי מה שהבנתי מהמפרט המידבאס יכול לעמוד ב60W, והסט כולל ב-(120W (RMS

פורסם

Audio King, שלחתי לאליקו הודעה,מחכה שיענה.

המוזיקה שאני שומע 95% מהזמן היא שחורה. בלי להכניס כרגע סאב לתמונה, הקלארוס ייתנו מענה טוב יותר מאשר ההייבריד?

אני חושב שזה לא יהיה כל כך "פייר" לשמוע את הסט במקום אחר מלבד הרכב שלי, כי אני אשתמש במערכת המקורית של הרכב,הדלת והבידוד כנראה שונה וגם המגבר, מה אתם חושבים ?

פורסם

התכוונתי לכל הסט, ואתה צודק כשמדובר בהגברה ללא קרוס באמצע (שגם גוזל חלק מההספק).

יחד עם זאת כפי שציינתי, יש לך מגבר ספציפי שמפיק הספק מסוים. כל עוד יכוון בהתאם, הדבר לא יהווה בעיה מבחינת הספק יתר אם קיים, ושאר הנתונים כמו נצילות, מהלך ממברנה ושאר פרמטרים, עשויים להשפיע יותר על העוצמה הנתפסת מבחינתך.

באופן תאורטי, אם תיקח רמקול ותיתן לו 60W ולאחר מכן תתן לו 120W, הכפלת ההספק תוביל לעליה של 3db בלבד. זה גם בערך ההפרש בנצילות בין הסטים המדוברים.

חוץ מזה, חפש סרטונים ברשת כיצד למדוד את ההספק של המגבר בפועל באמצעות רב-מודד וכך תוכל לדעת בדיוק מול מה אתה עומד בענין זה.

פורסם

וואו, ממש חידדת לי את המחשבה בנושא הזה! תודה זה משהו שאני באמת אשקול.

יצא לך או למישהו אחר לשמוע אותם בז'אנר של מוזיקה שחורה כדי להביע חוות דעת ?

• תוכן חדש...