Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי עם הרכב, ובסיבוב אחד{חד מאוד}, ברכב הבהבה מנורת בקרת היציבות. זה כמובן מצב נורמלי, ואצלי קורה בפעם הראשונה. לאחר כמה שניות נדלקה קבוע מנורת לחץ אוויר בצמיגים, יחד עם צפצוף.

בדקתי אוויר בכל הגלגלים ולא היה חסר כלום. יש לציין שאף פעם לא היה חסר אוויר באף אחד מהגלגלים. לחצתי לאחר מכן על לחצן האיפוס. והמנורה כבתה, ולא נדלקה יותר.

נזכרתי שכשקיבלתי את הרכב, לחץ האוויר שהגיע איתו היה קרוב ל-41 PSI בכל הגלגלים, ואני הורדתי את הלחץ בכולם לפי החוברת, ל-32. והמנורה לא נדלקה אף פעם.

נכנסתי למוסך, וההסבר שלהם היה כזה: "לחץ האוויר היה מאופס ל-41. הניטור לחץ אוויר ברכב עובד לפי הפרשי מהירויות בין הגלגלים. הלחץ כבר הורד ל-32 במקום 41 שהיה וברגע ההחלקה הרכב עצר או בלם את אחד הגלגלים. המחשב תירגם ירידת לחץ קיצונית רגעית, והדליק את מנורת הניטור".

נסעתי לאחר מכן באותו סיבוב פעמיים שלוש, הבהוב מנורת בקרת היציבות וזהו. מנורת להץ האוויר לא נדלקה יותר.

האם ההסבר במוסך הגיוני, או שיש תקלה ברכב? {איביזה 2014 עם 3000 ק"ם}

×
×
  • תוכן חדש...