Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YATOUR בפורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני יודע שהמכשיר "נטחן" בפורום, וכן השתמשתי בחיפוש בפורום.. אבל כולם מדברים על המכשיר באופן כללי ולי יש שאלה ספציפית בנוגע לרכב ספציפי (פורד פוקוס)

מקווה שמישהו יוכל לעזור

יש את הדגם הזה YT-M06

http://www.ycarlink.com/pd_12391_Digital-CD-USB-SD-AUX-Bluetooth-changer-emulator-adapter-for-new-Ford-quadlock-Fakra-12-pin-6000CD-6006CDC-5000C.htm

שלמיטב הבנתי תואם לדגם של המע' אצלי 6000CD

201108151359511773.jpg

אני לא יודע אם המוצר הזה ספציפית אצלי הרכב יתמוך בתיקיות, בכל הרכבים שראיתי במע' המובנית היו כפתורים Disk Up/Disk Down שאיתם העבירו תיקיות (למרות שהמע' עצמם היו 1CD ולא עם ציינגרים).. ואצלי במע' אין כפתורים כאלו - אז לא בטוח אם עוברים בין התיקיות... מה הסיכוי שלמישהו פה יצא לשחק עם המוצר הזה בדגם מערכת הזאת?

באתר שלהם כתוב שזה כן תומך, אבל מצד השני התמונות שהם שמים זה של מערכות אחרות שהן כן עם כפתורים UP/DOWN

העניין דיי דיל ברייקר מבחינתי אז חשוב לי לברר את זה בוודאות לפני שאני מוציא 50$~ על זה

כמו כן יש דגם YT-M06 וM07 שלא ממש הבנתי מה ההבדלים ביניהם, מישהו יודע?

תודה.

• תוכן חדש...