Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני עד 150k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

*מפרסם בשביל בן דוד

אהלן קוראים לי אביתר

כבר 5 שנים נוהג על מאזדה 3 1600 ולאחר חיסכון ועבודה קשה,סוף סוף יש בידי התקציב לקנות משהו מהנה קצת יותר !

אין לי בעייה עם יד 2 באיזור השנים האחרונת,אך מעדיף רכב חדש מהניילון אם זה מתאפשר

התקציב 150 אלף עם אפשרות לחריגה של 10 אלף הדרישות- לאחר 5 שנים עם מנוע 1600 של מאזדה,הדרישה העיקרית היא שהרכב יהיה ספורטיבי בעל ביצועים טובים כמה שיותר בעיקר ובנוסף מהנה לנהיגה,אך לא פרוע מידי מבחינת צריכת דלק

עם 1.10 בלחיצות טובות נגיד אוכל להסתדר :)

זריקה ראשונית שלי היא איביזה קופרה שנכנסת בול לתקציב אך נראית קצת זולה מבפנים ולא מספיק מאובזרת מכאן פתוח להמלצות תודה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי adab5
פורסם

אכן הכיוון של וואג גודשת יתן את הכי הרכבה כ"ס לשקל.

אני הייתי הולך על GT86/BRZ משומשת

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אכן הכיוון של וואג גודשת יתן את הכי הרכבה כ"ס לשקל.

אני הייתי הולך על GT86/BRZ משומשת

שניהן יקרות מידי... בנוסף הצלחתי למצוא ממש בודדות ביד שנייה ויותר מזה על פי המפרט הטכני הקופרה חזקה משניהם וגם תיהיה חדשה מהניילונים

יש הצעות נוספות לרכב יותר נפוץ טיפה או אחד שיגבור על הביצועים של הקופרה ?

פורסם
עוד עשריה ויש לך פיג'ו 208 GTI

כול כך התרשמתי ממנה אך לבסוף גיליתי שהיא ידנית בלבד

נתון ששכחתי לציין ידני לא בא בחשבון מבחינת !

פורסם
שניהן יקרות מידי... בנוסף הצלחתי למצוא ממש בודדות ביד שנייה ויותר מזה על פי המפרט הטכני הקופרה חזקה משניהם וגם תיהיה חדשה מהניילונים

יש הצעות נוספות לרכב יותר נפוץ טיפה או אחד שיגבור על הביצועים של הקופרה ?

אם מפרט טכני זה מה שמעניין אותך אז חפש לך גוף/פולו ג'יטיאיי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לך על גולף חדשה עם המנוע 1.4 150 כ"ס שמגיע בפאסט

בדיוק במחיר שלך 149900, ותהנה ממנוע חזק עם מומנט וממש לא תוכל אפילו להשוות מול מנוע אטמוספרי כמו שהיה לך

וגם חסכונית (גם הרגילה עם 122 כ"ס תתן לך הנאה ובמחיר נמוך בהרבה)

מכונית חדשה עם הרבה איבזור סוף סוף, וגם כעת עם 3 שנים אחריות

קובי

:-)

פורסם

אם בן דוד שלך מוכן להוציא עוד עשרייה, הוא יכול לרכוש סיאט לאון 1.8 FR.

לרכב יש 180 כ"ס ,שפע של מומנט מסל"ד אפסי ומגיע עם DSG7 (לטוב או לרע).

הוא יכול לקנות אותה בסביבות 160,000 ש"ח (עלייה לכביש עם חשייני רוורס, איתורן ועוד כמה דברים שכרגע אני לא זוכר). לא חסר אבזור ברכב, הדבר היחיד שאולי קצת מבאס, זה מסך מולטימדיה קטן יחסית.

הרכב מגיע ב 3 דלתות או 5. ה 3 דלתות זולה ב 2,000 ש"ח מה 5 דלתות.

שיבקש נסיעת מבחן עלייה וייתרשם מהרכב.

מסכים איתך לגבי שהאיביזה מרגישה זולה מבפנים

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

אפשר להוציא 150K+ על כל אחת מהאופציות שהוזכרו לעיל.

אפשר גם למשל להוציא הרבה פחות על הפונטו אבארת המעולה (של המשתמש CAVEMAN) שמוצעת בפורום מכירה כאן. ספורטיבית, מהנה להפליא, עושה את כל הצלילים הנכונים, יפה, שמורה מאוד, שימושית ומרווחת ביום יום ובעלת צריכת דלק סבירה בהחלט.

*אין להתיחס לאמור כהמלצה. אני בכלל לא רוצה שהוא ימכור את האבארת כי ברור שהוא יצטער אחר כך... :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...