Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף מול I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר עמדתי לרכוש I30 חדשה (יש לי רכב דומה משנת 2010 ואני מרוצה ממנו) ואז ראיתי את המחירים החדשים של גולף (1.4) ואני מתלבטת.

אני משתמשת ברכב בעיקר לנסיעות עירוניות והבן שלי (חייל) גם בסופי שבוע.

המלצות? עלויות תחזוקה? איכות נסיעה?

תודה

פורסם

פולקסווגן גולף החדשה היא מכונית טובה מיונדאי i30 הכבר לא כל כך חדשה. היא טובה יותר מבחינת ביצועים, נוחות, צריכת דלק, איכות חומרים ועוד.

מבחינת עלויות אחזקה הגולף תהיה כנראה קצת יקרה יותר. גם מונטין האמינות של הגולף פחות טוב משל ה-i30.

אגב, אם כבר i30 אז אני מציע לך לבדוק גם את האחות החורגת - קיה סיד. היא מבוססת על המכלולים של ה-i30 אבל מציעה עיצוב נאה יותר (לטעמי), גיר מתקדם יותר, נוחות נסיעה עדיפה, אחריות ארוכה יותר ואיכות חומרים גבוהה יותר. בקיצור, זאת i30++.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם כל מה שאמרו לפניי.

תוסיפי ליתרונות הגולף גם "פוזה" בשביל הבן החייל (היינו שם, אנחנו יודעים איך זה),

הרגשת פרימיום בתא הנוסעים, ייחודיות על הכביש (יותר מ-I30 לפחות) ועיצוב נאה יותר לדעתי.

פורסם

לקיה סיד אין מה להתבייש מול הגולף, ובמיוחד כשרוב הנסיעות עירונית ה-TSI+DSG של הגולף פחות מתאים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממליץ על קיה סיד, רכב אמין ואיכותי ונוח מאד, יותר טובה מהגולף שתעשה לך רק צרות עם המנוע והגיר העלובים שלה (כל שני וחמישי מתלוננים בפורום).

פורסם

הי

הגולף טובה הרבה יותר ובמחיר החדש גם משתלמת יותר.

קחי בחשבון שהסחירות של הגולף בעתיד עדיפה בגלל שלא מדובר ברכב "ליסינג"

לגבי הוצאות אחזקה - הרבה יותר חסכונית בדלק (במיוחד בנסיעה עירונית -מערכת "עצור וסע" )

בהצלחה בבחירה

פורסם

היי,

יצא לי לנהוג על I30 אוטומטית דור קודם של חבר ולאמא שלי יש I30 מודל 2013 אחרי המתיחת פנים,

הרכב בפנים מרגיש משמעותית יותר "יוקרתי"(במיוחד בצבע שחור עם פנים בז') ואיכות ההרכבה והחומרים לא רעה בכלל, חוץ מזה השטיק של הגג הפנורמי נחמד ואישית אהבתי אותו מאוד.

אבל המנוע-גיר בI30 החדשה פשוט מרגיש עצל משמעותית יותר מהזריזות היחסית שהציגה הקודמת(אפילו אם התיבה עם פחות הילוכים) מאמין שמדובר בכיול של התיבה ליותר חסכון, תעשי נסיעת מבחן על הI30 ה"חדשה" ומעניין אם תרגישי את מה שאני הרגשתי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ממליץ על קיה סיד, רכב אמין ואיכותי ונוח מאד, יותר טובה מהגולף שתעשה לך רק צרות עם המנוע והגיר העלובים שלה (כל שני וחמישי מתלוננים בפורום).

לא יודע מהיכן הבאת את האמירה ועל מה אתה מתבסס! (על בעיות שהיו בעבר ונפתרו ברובן? ועם דגמים קודמים? - תדייק במה שאתה כותב ותיראה גם מה עם עוד כלי רכב כמו פוקוס או אחרים שיש להם בעיות )

דגם הגולף 1.4 122 כ"ס מעולה, לא סובל מבעיות ואת תהני לא רק מאיכות חומרים ברכב אלא גם מהנאה.

כעת שהמחיר ירד, אל תחשבי פעמיים ומה שגם כעת הוא מגיע עם 3 שנים אחריות.

סחירות כמו שכתבו לך הרבה יותר טובה,

כעת הם גם נותנים אותו עם איבזור גבוה הרבה יותר מבעבר באותו המחיר

קובי

:-)

• תוכן חדש...