Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים אני פשוט נטרף מהחברה הזאת ומהחוסר יעילות ומהשרות הגרוע ביותר שראיתי בחיי.

הנה סיפור בקצרה:

היתי מחובר אליהם לחצי שנה בטריפל

בתאריך 30/4/15 ביקשתי להתנתק. יצרו איתי קשר מקשרי לקוחות וסיכמו איתי ל 12 מגה ב60 ש"ח. הסכמתי.

אתמול באו לקחו את הציוד.

היום אני בודק באתר שלהם והופה אני מחוייב על 100 מגה בעלות 100 ש"ח.

יצרתי איתם היום קשר ונאמר לי שאני הסכמתי למחיר החדש בעלות החדשה.

כמו כן אין אצלם כל תיעוד של הסיכום של 12 מגה עם הנציג שרות

למזלי השיחות מוקלטות

מה לעשות?

עריכה אחרונה על ידי דני 9999
פורסם

מניסיון, גם פניה למועצה להגנת הצרכן לא מניבה תוצאות ראויות. אם אתה מתעקש לגשת איתם לבית משפט על פערי עסקה, קח בחשבון שלהשמיע את ההקלטה יכול גם לפגוע בך כי א. יכול להיות שניסו ליצור איתך קשר ולהגיד לך שזה טעות וסיננת וב. יוכיחו אחריות לקוח בנושא בקטע של לא קראת חשבוניות או חיובים וכדומה.

בכל מקרה, שלח להם מייל. הם מטפלים בזה יותר לעומק.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מי שמתעסק באש (זה שקוראים להם הוט לא הדליק לך נורה אדומה?) עלול להכוות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

"מי שהולך לישון עם תחת מגרד, שלא יתפלא אם הוא קם עם אצבע מסריחה"

תראה את זה כשיעור לחיים ותתנתק מהחברה הזאת, שהכסף שלקחו ממך במרמה ילך למנהלים שלהם לתרופות.

פורסם
חברים אני פשוט נטרף מהחברה הזאת ומהחוסר יעילות ומהשרות הגרוע ביותר שראיתי בחיי.

הנה סיפור בקצרה:

היתי מחובר אליהם לחצי שנה בטריפל

בתאריך 30/4/15 ביקשתי להתנתק. יצרו איתי קשר מקשרי לקוחות וסיכמו איתי ל 12 מגה ב60 ש"ח. הסכמתי.

אתמול באו לקחו את הציוד.

היום אני בודק באתר שלהם והופה אני מחוייב על 100 מגה בעלות 100 ש"ח.

יצרתי איתם היום קשר ונאמר לי שאני הסכמתי למחיר החדש בעלות החדשה.

כמו כן אין אצלם כל תיעוד של הסיכום של 12 מגה עם הנציג שרות

למזלי השיחות מוקלטות

מה לעשות?

תשלח מייל לדני שדה - [email protected]

זה מה שאני עשיתי עם השטויות של הוט והופ - הם התיישרו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פניה בפקס למשרד התקשורת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למזלי השיחות מוקלטות

מה לעשות?

מה לעשות ? אני חושב שאתה יודע מה צריך לעשות - ל ה ת נ ת ק מ י י ד ! ולפנות בתביעה לבית המשפט לתביעות קטנות להחזרת החוב שלהם.

אני לא מבין איך החברה הזו מרשה לעצמה כבר שנים לחרבן לאנשים על הראש מורידים להם זמנית בכמה שקלים את המחיר והם ממשיכים לאכול את כל מה שמאכילים אותם ?

עיסקאות איתם זה עסקאות עם השטן,

הנה סיפור שלי בתגובה - בשנת 2007 ביקשתי להתנתק משירותי האינטרנט של הוט, הם בתגובה שלחו לי דרישת תשלום על "קנס" שהם המציאו על סך 180 שקל (הייתי מנוי מעל לשנה), אני בתגובה סירבתי לשלם והתנתקתי משירותי הכבלים שלהם (הייתי מנוי על כבלים אנאלוגיים ב 70 שקל לחודש).

הוט בתגובה שלחו את ה"חוב" לכאורה למשרד עורכי הדין שלהם והתחלתי לקבל אחת לחודשיים מכתבי איום בנוסח של "שלם לנו עכשיו ומייד 750 שקל, אם לא נפעיל נגדך הוצל"ף, וצווי איסור יציאה מהארץ, ונעקל לך את הדירה ואת הרכב וניקח את אישתך וילדייך לעבדים. הודעה נוספת לא תישלח.

כמובן שכפרתי בקנס וביקשתי אסמכתאות לחוב, ובתגובה קיבלתי מכתב לקוני עם סכום החוב בלבד. לא שילמתי.

המכתבים המשיכו להגיע השנים עברו ה"חוב" תפח כבר ל 1500 שקל , ואז התחילו להגיע טלפםונים עם איומים להפניית התיק להוצל"פ בהליך מהיר (מסלול חדש אז שחוקק בממשלה נגד חובות) - לא מצמצתי - אמרתי להם בבקשה.

המכתבים המשיכו להגיע, שום דבר לא השתנה ואז הם פנו אלי טלפונית ואמרו לי שבעקבות התכנית אורלי וגיא בע"מ על הורדת חובות, הם מוכנים לחזור לחוב המקורי של 180 שקל בתנאי שאשלם מיידית ... ומה אתם חושבים ? כמובן שסירבתי !

ומאז (3 שנים ) יש לי שקט.

זה הסיפור ומאד בקצרה.

וגם אם יורידו את מחיר השירותים שלהם לשקל אחד לחודש אני לא נרשם אליהם, לעולם.

פורסם

לאחר שפרסמתי את הנושא בפייסבוק שלהם הם מאוד מיהרו לחזור אלי.

חזר אלי נציג פניות ציבור בפייסבוק ושמע את הסיפור שלי .

הוא אמר שהוא שם לב שאכן פניתי מספר רב של פעמים והוא רוצה להבין מה קרה.

בתאריך 30 לאפריל אכן ביקשתי להתנתק והשימור הציע לי 12 מגה ב 60 שח וזה אכן מוקלט גם אצלם.

אולם נציג השימור שדיבר איתי היום בקשת הניתוק לא תיעד כלום במחשב. יענו לך חפש.

נציג פניות הציבור אמר לי חכה 5 דקות אני הולך להאזין לשיחה וחוזר אליך.

אכן חזר ואמר שהוא המום לחלוטין ואין לו מילים.

הבטיח לי שמה שנאמר לי זה מה שאקבל.

שאלתי אותו עוד שאלה קטנה. מאיפה צצו להם ה 100 מגה?

מסתבר שאחרי שבאו לאסוף ממני את הציוד אותו בחור שאסף את הציוד יצר קשר עם המוקד והודיע להם לנתק אותי משרותי הטלויזיה ולהשאיר אותי עם 100 מגה על דעת עצמו בניגוד מוחלט למה שהציעו לי בשימור.

תכננתי לעבור לבזק אולם חבל על 100 שח התקנה ובסופו של דבר קיבלתי את החבילה ב 60 למשך שנה וחצי

פורסם

יש לך את השיחות האחרונות מוקלטות?

אם אן, פנה עם זה לתקשורת ולו רק שאנשים יבינו שחייבים להקליט כל שיחה עם נותן שירות!

פורסם

הכל מוקלט גם השיחה האחרונה שבה הם מודים שנעשתה פה שרשרת של טעויות. ושאכן הם החליטו על דעת עצמם( הבחור שאסף) להשאיר אותי עם 100 מגה. הלקח שלי אם אתם לא מחוברים כיום להוט עדיף שתחתכו לעצמכם אצבע לפני שאתם מתחברים אליהם ודבר שני אם אתם כבר מחוברים תקליטו שיחות וקחו יום חופש למה עד שהם עונים זה סיוט.

פורסם

"שרשרת של טעויות" זה משפט שעולה שוב ושוב בנושא הוט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
צרכנות נבונה.

רק למען הסק ספק, הייתי סארקאסטי.

* הודעה זו היא שירות מיוחד עבור האוכלוסייה שלא מבינה סרקאזם כשהיא נתקלת בו.

פורסם

להלן תשובת הוט :

בהמשך לשיחתנו הטלפונית, אני מתנצל על טעות האנוש שקרת במנויך ואי עדכון מבצע האינטרנט כפי שהובטח.

חברת HOT שמה דגש רב ומשקיעה משאבים בשיפור חוויית השירות של לקוחותיה ושביעות רצונם.

אנו למדים ושואבים עידוד רב מפניות כשלך, ואני מודה לך על שמצאת לנכון להציג את הדברים.

אנו רואים בחומרה את המקרה המדובר אשר אינו עולה בקנה אחד עם ערכי חברת HOT והמצופה מנציגיה.

חשוב לציין כי התנהלות זו אינה על פי מדיניות החברה והיא פסולה בעיקרה.

כמו כן, פנייתך הועברה לידיעת הנציגים, מנהליהם וכל הגורמים הנוגעים בדבר לצורך פעולה יסודית למנוע הישנות מקרים דומים בעתיד.

תכלס היום אני כבר לא יודע אם זה מחיר משתלם בכלל.

כפי שסוכם, יעודכן עבור מבצע המעניק מהירות תשתית של עד 12MB בעלות חודשית של 60.00 ₪.

• תוכן חדש...