Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנת לקסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לדעת כיצד או היכן ניתן להשיג תוכנת לקסיה לפיג'ו.

אודה לכל המשיבים.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

תוכנת לקסיה אפשר להוריד בלי בעיה מכל מימי אתרי שיתוף קבצים.

אבל בשביל להפעיל אותה צריך לקנות מתאם עם כבל (חפש xs evolution).

פורסם

לפי מה שרואים בתמונה של האיביי לא נראה שאני צריך את כל המחברים או שאני טועה?, ואם אפשר עוד שאלה מאיזה אתר ניתן להוריד את התוכנה(אני דיי ירוק בכל העניין הזה). אני מודה לכל המשיבים על התשובות המועילות...

פורסם

אתה לא צריך את כל המחברים האלו אלא רק אחד אבל הכל מגיע כסט כדע להתאים לדגמים שונים.

שיהיה ברור, זו ערכה "מזוייפת" - חיכוי סיני של המקור שיש במוסכי פיז'ו.

הסינים שמים בקופסא של ערכה גם דיסק צרוב עם תוכנה.

פורסם

אני רוצה להבין השקע של הדיאגנוסטיקה הוא OBD2 שזה תקן, אם ישנה אפשרות לקנות רק את הכבל שמחבר בין למחשב לרכב?.

לי יש כניסה "רחבה" יחסית.

פורסם

ברשותי יש 307 ואני מטפל אצל גבע בת"א, עכשיו נדלקה לי מנורת מנוע בצירוף כיתוב בעיית זיהום אוויר שנעלמה פעם אחת לאחר שימוש בתוסף למיכל הדלק וחזרה שוב לאחר כמה חודשים.

אני רוצה לדעת אם זה החיישן חמצן או הממיר בפרט , ובכלל זה טוב להחזיק תוכנה כזאת בבית במקום לקפוץ למוסך (בייחוד אם יש לך ידים ימניות).

• תוכן חדש...