Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלוקח הלוואה לרכב ויודע שיהיה לו קשה להחזיר אותה הוא טיפש, כנ"ל מי שלוקח הלוואה לרכב כשהוא במינוס.

אם אתה יודע שתוכל לעמוד בהלוואה ואף להחזיר אותה במהרה אני לא רואה בזה בעיה.

אישית רק מהחסכון בדלק אני מחזיר את ההלוואה ונשאר לי אקסטרה.

אני לא מבין אנשים שמתעקשים להישאר עם רכב ישן ועם צריכת דלק גבוהה והוצאות על תיקונים שלעיתים מהווים אחוז נכבד ממחיר הרכב.

על ירידת ערך אני לא מסתכל כי אני נשאר עם הרכבים שלי תקופות ארוכות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם אתה נשאר עם הרכב תקופה ארוכה אתה לא מפסיד ערך ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ברור שמפסיד.

על כל רכב מפסידים כסף.

רכב ששווה 10 אלף ואתה עושה לו טיפולים בשליש עלות רכב זה לא הפסד כסף?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הפסד ערך הוא דבר וודאי, תיקונים לא.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

מה בנוגע לעלייה בגודש בכבישים?

היום כבר משעה 3 לקחת לי יותר משעתיים ליסוע 20 ק"מ, מת"א לראשון :-(.

בקרוב 3 שעות ל20 ק"מ ובעתיד יהיה טוב.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

משרד התחבורה שם דגש לאחרונה על יצירת נתיבי תחבורה ציבורית. ככל שיותר אנשים יעברו לתחבורה ציבורית הגודש יפחת.

fiat x1/9

פורסם

כל פעם שאני נכנס לבנק הפקידה שואלת אם אני צריך הלוואה. בלי לבדוק תלושים, בלי לבדוק דוחות מע"מ, בלי לבדוק את התזרים החודשי שלי. אני יכול לקבל 100 אלף שקל הלוואה באישור מיידי של פקידה זוטרה. אנשים בלי משמעת לוקחים הלוואות. אני מתחיל להרגיש שיש לבנק אינטרס ליצור תלות בהלוואות ממש כמו שיש אינטרס לסוחר סמים לגרום להתמכרות של המשתמש.

פורסם
אני מתחיל להרגיש שיש לבנק אינטרס ליצור תלות בהלוואות ממש כמו שיש אינטרס לסוחר סמים לגרום להתמכרות של המשתמש.

אתה רק עכשיו מתחיל להרגיש את זה?

לא שמעת על ריביות, עמלות הקמה, עמלות אשראי ועמלת שקר כלשהו? הבנק חי מזה.

פורסם

יש לזכור כי הליסינג הוא זה שמנפח את כמויות המכירה.

כלומר, לא באמת עלו 100,000 רכבים על הכביש.

במגרשי המכירה והמחסנים ישנם אלפי רבים של רכבים אשר עומדים ללא דורש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

מעולם הכסף לא היה זול יותר. תוסיף לזה את התאווה לרכב חדש והרצון לנקר את עיני השכנים (שאינו יחודי לישראלים) וקיבלתה עליה משמעותית באנשים שנכנסים לסוכנות ויוצאים עם רכב חדש. ולמה לא בעצם (מבחינת הרוכשים)? מאחר והוצאות המימון הן למעשה זניחות ובשילוב עם הפטנט של 100% מימון (בשיטת בלון) שלא היה קיים פעם, אתה למעשה משלם רק סכום חודשי קטן יחסית כל חודש אשר מגלם את ירידת הערך ובעוד שלוש שנים תתגלגל לרכב חדש (או שכל העסק יקרוס - אבל כמובן "שיהיה בסדר").

לעומת זאת - רכב משומש... לך תדע... חתול בשק... וצריך לתת הכל במזומן, שאצל רוב האנשים זה אומר שצריך לקחת הלוואה מהבנק שזה כאב ראש וטרטור ולא בטוח שיאשרו לך כי כבר יש לך משכנתא מטורפת ועוד הלוואה שלקחת בשביל הריהוט (כי בית חדש ח-י-י-ב ריהוט חדש) ומסגרת אשראי מתוחה עד הסוף.

זה כמובן מעבר לכמויות הרכב האדירות שחברות הליסינג קונות.

ובנוגע למדיניות הבנקים, זה מאוד פשוט.

כשהייתי במינוס הציעו לי להפריש כסף לחיסכון.

היום שאני בפלוס מציעים לי הלוואה.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מליון תשלומים והלוואות וגם אתה יכול לעשות סיבובי פוזה בשכונה בפרארי חדשה (לפחות עד שיגמר לך הדלק).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
משרד התחבורה שם דגש לאחרונה על יצירת נתיבי תחבורה ציבורית. ככל שיותר אנשים יעברו לתחבורה ציבורית הגודש יפחת.

אני רואה כבר עכשיו, איך בכלל כל אלה שעוקפים פקקים בנת"צ, יש פקק גם בנת"צ.

הפסד ערך הוא דבר וודאי, תיקונים לא.

כלי רכב הוא מכונה מאוד מסובכת. מכונה מסובכת תתקלקל עם הזמן.

תיקונים יהיו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מליון תשלומים והלוואות וגם אתה יכול לעשות סיבובי פוזה בשכונה בפרארי חדשה (לפחות עד שיגמר לך הדלק).

החלום האמריקאי.

פגשתי משהו שגלגל הרבה כסף, התגלגל בבנטלי אבל למעשה היה שווה כלום ושום דבר.

פלאי הקרדיט.

פורסם

הנתון הזה חסר משמעות ללא פילוח לפי סגמנטים (ליסינג/פרטי). אם אלבר קונה 5000 פוקוסים זה לא מעיד על כלום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...