Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

בטוח ששואלים פה הרבה אבל בכל זאת אודה לעזרתכם-

ברשותי רנו קליאו 2011 ואני מעוניין להוסיף לרכב מערכת שמע (מגבר , סאב ומה שצריך).. העניין הוא שאני לא ככ מבין בזה.

התקציב הוא 2000 ש"ח כולל התקנה מוכן להתגמש אם יהיה שווה את זה , העדפה למשהו שיתפוס פחות מקום בבגאז'..

אני מחפש משהו שיוציא צליל נקי ויחסית חזק לא צריך יותר מדי מפואר אבל שידע לנגן דיפ האוס באיכות.

כרגע מה שיש לי ברכב זה המערכת המקורית שהיא כוללת 2 קומפוננטים מקדימה (לא סגור על האחורה) טוויטרים ורדיודיסק רגיל של קנווד

אודה לעזרתכם, מה מומלץ להביא במסגרת התקציב?

על הדרך- פתוח להצעות יד 2 אם יש מעניינות ואם הציוד במצב טוב

עריכה אחרונה על ידי Lotus
פורסם

שאלה נוספת- האם במחיר כזה אולי כבר כדאי להביא קומפוננטים טובים? האם ניתן להגיע לאיכות שמע טובה (גם באס) עם קומפוננטים בלבד מבלתי להתקין מגבר?

במידה וכן עדיף לי , חוסך מקום..

פורסם

אם אתה במגמה של חיסכון במקום אתה יכול להתקין סט קומפוננט קדמי

ורמקולים 6X9 על המגש האחורי ,אפשר להגיע לרמה טובה גם בלי מגבר בוודאי ביחס למה שיש לך עכשיו.

פורסם

האם הכרחי להתקין רמקולים על המגש?

תוכל להמליץלי על קומפוננטים טובים?

בנוסף, תוכל להמליץ על מגבר וסאב עד 2000 ש"ח? (עדיף כולל קומפוננטים והתקנה אך אם יש משהו ששווה להוסיף מעט אין בעיה)

פורסם
האם הכרחי להתקין רמקולים על המגש?

תוכל להמליץלי על קומפוננטים טובים?

בנוסף, תוכל להמליץ על מגבר וסאב עד 2000 ש"ח? (עדיף כולל קומפוננטים והתקנה אך אם יש משהו ששווה להוסיף מעט אין בעיה)

אם אתה מעוניין, אני מוכר סט קומפוננט arc 6.2 של arc audio

סט מדהים במצב חדש !

בתקציב שלך, זה סט אידיאלי

עדו 0537310066

• תוכן חדש...