Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אז בהמשך לפוסט הקודם בנוגע לפלסטידיפ וניקלים (פלסטידיפ על חלקי כרום / ניקל - בעייתי?)

אני חוזר לעדכן - היום זה היה עם הידיות.

המרקם מעולה, התוצאה לא מושלמת אבל קרובה יחסית ואהבתי מאוד.

קצת קשה לצבוע את החלק הפנימי של הידית, (החלק הנסתר) + והמגע והמרקם הוא כמו של משי, מקווה שהוא לא יהרס ע"י נשים אכזריות בעלות ציפורניים ארוכות :p

IMAG1282.jpgIMAG1279.jpgIMAG1277.jpgIMAG1284.jpgIMAG1280.jpgIMAG1278.jpg

כמה שאלות:

1. איך שומרים על הפלסטידיפ בשטיפות? יש חומר שניתן להתיז כמו קוייק דיטיילר כלשהו שיתן מעט הגנה?

2. שכבה אחת של האפור ANTHRACITE היתה נראית כאילו שמתי 3! (תודות ל SCIPOPO על ההמלצה לצבע)

3. אז גם קצת לקבל עצות, חשבתי להשתמש ב GOLD METALIZER על הידיות + הסמלים + הג'אנטים (כולם יעברו עם ה ANTHRACITE קודם כל), לא מוגזם מדי הזהב על זה? :p

התוצאה הסופית

IMAG1286.jpgIMAG1287.jpg

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואוו נראה מעולה, חשבתי הרכב שלך אפור ולא שמתי לב לאדום בכלל.

ואז אמרתי איפה הפלסטי? נראה כאילו צבוע בצבע מטאלי נוצץ.

המגע כמו Soft touch?

פורסם

לגבי שמירה שלו.. אם אתה שוטף רק שטיפה ידנית אז לדעתי לא תהיה בעיה בכלל

אצלי היה פלסטידיפ על הסמל בגאז (שזה בעצם ידית פתיחת המטען - פולקסווגן) והחזיק מעולה בערך כשנה עד שהחלטתי להוריד אותו.

בהסרה שלו הבנתי כמה חזק הוא נתפס.

אני כבר לא זוכר אבל נראה לי שעשיתי 2 שכבות

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

שמע, נראה מעולה!.

בקשר לזהב, אולי זה רק אני, אבל זה נשמע לי יותר מידי..זה פשוט לא מסתדר לי בראש עם הצבע האדום.

אבל מי יודע אולי תפתיע אותי

פורסם

אהבתי מאוד.

הכיסוי לפתח המפתח ישאר או שאתה מוריד אותו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש, באמת עשית כאן עבודה יפה ויוצאת דופן. לא ברור לי רק למה ויתרת על הניקל???

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

האמת שגם בשנים האחרונות ניתן להבחין בכך שבחלק מהמקרים המראות והידיות בצבע הרכב הן

ברמות האיבזור הבכירות יותר, בעוד שברמות ה"זולות" המראות והידיות שחורות (סתם כדוגמא, ניתן לראות את האיביזה).

פורסם

עבודה יפה מאד!!

שאלה - זה נראה כאילו כשצבעת את הידית, ריססת גם את צבע הרכב. אני צודק? אם כן, איך הורדת והאם ההסרה היתה קלה?

פורסם

אהלן חברים, תודה על התשובות!

האמת, שהעבודה לא קשה בכלל, זה נסיון שני שלי (הראשון על הניקלים של השפם בלינק בפוסט הראשי), צריך לרסס בעדינות ולא שכבות כבדות מדי, שכבה ראשונה קלה ביותר, מעבר וכיסוי אחד בלבד, לתת (בשמש והחום של השבוע) כ 15-20 דק' ואז ניתן לראות שזה יבש ולהמשיך לשכבה שניה, בשכבה השניה אני כבר מכסה את כל הידית, וכן הלאה עד השכבה הרצויה - מומלץ לפחות 4 לפי רוב הנסיון והחוו"ד ברשת.

אתה צודק, רק לדאוג לשים עיתונים כמו שצריך כי יש מקומות בהן השכבות לא מספיק אחידות על צבע הרכב, ואז קשה להסיר - אפשר עם אלכוהול מדולל IPA. אי אפשר לכסות את כל האיזור סביב הידית בדיוק כדי שלא אפספס צביעה של הקצוות של הידיות (או כל חלק אחר שאני צובע)

הכיסוי למפתח של הרכב ישאר כרגע, כי יש שלט לרכב אז אין טעם להוריד, גם ככה לא רואים רק אם ממש מתקרבים ומסתכלים ספציפית.

BETEP -

הניקל תמיד היה נראה לי זול מדי בכל רכב וזה דיי נשרט ונראה מכוער עם הזמן (בכל זאת שנתון 2010), ודיי נמאס כי כמעט על כל רכב יש ניקלים, אז הלכתי על גיוון נחמד.

הצבע של הפחית כתבתי בפוסט הראשון - ANTHRACITE אפור שאין בארץ לצערי - הזמנתי מ DYC דרך BUY2USA, הכל יצא לי בערך 280 שח אם אני זוכר נכון.

אגב לגבי סטנדרט שפעם היו משחררים רכבים עם ידיות ומראות בצבעים תחת תמחור יקר יותר - בזבוז כסף כשיש פלסטידיפ או ציפוי בטבילה.

נ.ב כנראה שאעשה גם למראות ואני עדיין מתלבט האם לעשות פלסטידיפ או ציפוי בטבילה.

בשבוע הבא אני מתכוון לעשות את הסמלים, ואת הידית לתא המטען שכולה מניקל.

בסוף לאחר החלפת הצמיגים אני אעשה גם על הג'אנטים, אולי אתרום בשכבה נוספת של מטלייזר זהוב בכל זאת :p

Opel Adam S 2017

פורסם

גם לי יש רכב בצבע אדום עם ידיות ניקל. לדעתי, בגלל שאדום זהו צבע שולט, אז כל צבע כהה נבלע בתוכו. לכן ניקל זאת האפשרות האולטימטיבית בשילוב עם אדום ומבחינתי לא "זול" בכלל. אבל זה עניין של טעם כנראה :wink:

העיקר שתהנה מהרכב שלך.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

לא מדבר ספציפית על אדום אלא על הניקל עצמו שפשוט עושה לי לא טוב בעין

נעלה תמונות סופיות בקרוב אחר שאסיים את כל שאר החלקים(שפם + מראות + ידית תא מטען וג'נטים), ותגיד לי אתה עד כמה נבלע האפור ;)

אגב, כמו שאמרתי אולי אתן שם אפילו טוויסט זהוב, מי יודע :p

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לעדכן עם קצת משחקי פלסטידיפ מאתמול

IMAG1335.jpgIMAG1336.jpg

נ.ב מי שעושה פלסטידיפ - איזה ווקס בטיחותי לשים על זה והאם כדאי אחרי 24 שעות?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...