Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגמר לי הסבון שהשתמשתי בו כדי לנקות את הרכב ולא קניתי חדש, כבר שבועיים שהרכב יושב עם האבק של הסופר חול שהייתה בחמישי שעבר, עושה לי רע להסתכל עליו.

עם איזה חומר ניקוי ביתי בטוח לנקות את האוטו?

פורסם

אתה יכול פשוט עם מים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הרכב לא לאחר הגנה? אפשר מידי פעם לשטוף עם נוזל כלים

במינון נמוך ביותר. אין שום בעיה. מים לבד לא עושים את העבודה בהסרת לכלוך שיושב

מעל פני הצבע.

פורסם

^^ +1.

אפשר עם סבון כלים, אבל קח בחשבון שאם על הרכב יש שכבת אוטם או וקס, כנראה שתצטרך לשים אחת חדשה.

לא להשתמש במים בלבד - לא רק שהם לא ינקו, אתה יכול ליצור סווירלים רבים בשיטה כזו.

אגב איפה אתה גר? אולי תוכל לקפוץ לאחד מחברי הפורום וללוות קצת שמפו. אני מנהריה :)

פורסם

שנים שאבא שלי מנקה עם מים והרכב יוצא מבריק.

כשאתה מנקה עם סבון אתה לא גורם לחיכוך הלכלוך עם הספוג?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאד מעניין אותי לראות את הרכב המדובר תחת אור פנס, יהיה לך כוח להעלות תמונה בהזדמנות?

מעבר לכך, מים לא עושים עבודה טובה בניקוי לכלוך. צריך סבון.

כשאני מנקה עם שמפו ייעודי ומשתמש בשיטת שני הדליים - אמנם תמיד קיים הסיכוי שאני אגרור קצת לכלוך על הצבע ואגרום לסווירלים, אך הוא מצטמצם משמעותית, והסווירלים יהיו ככל הנראה קלים מאד. למה? כי סבון איכותי אוסף את הלכלוך אל הכפפה, כך שאני לא מפעיל עליה לחץ בכלל (או לחץ זניח ביותר), ואחרי כל חלק (או אם היא התלכלכה מוקדם יותר) אני שוטף אותה בניסיון להעיף ממנה את הלכלוך שהיא אספה ורק אז עובר לחלק חדש.

שוב - אין 100%, זאת לא שיטה שמבטיחה 0 סווירלים תמיד, זה רק הניסיון לצמצם את הסיכוי שהם יווצרו. לשטוף עם מים בלבד - סיכוי גבוה שאתה גורר את הלכלוך על הצבע.

פורסם

הרבה רכבים נראים מבריק מרחוק, וכשמתקרבים המצב קטסטרופה, כנראה זה המצב גם ברכבו של אביך.

שטיפה עם מים ללא סיכוך של סבון = big no no.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...