Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי DLS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי רוצה לדעת היכן מדורגים DLS מבחינת מגברים?

הם נחשבים מגברים איכותיים או עוצמתיים?

נכנסתי לאתר שלהם והם מחולקים לפי הסדר הבא: (מהנמוך לגבוה)

1) קלאסיק

2) ראפרנס

3) אולטימיט

התעניינות שלי לגבי הסדרות הנ"ל, היכן עומדת החברה הנ"ל במגברים ובפרט הסדרות הללו.

האם הם יתאימו מבחינת חותם הצליל לסטים "חמימים" כמו מורל?

תודה,

שי.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

יש להם עוד מגברים מסידרת X PROGRAM

אהובי שי היה היבואן של DLS בארץ במשך שנים רבות.

סידרת הקלאסיק היא סידרה בסיסית עם הספקים נמוכים יחסית

אלו מגברים לא רעים אבל הם לא מציגים יחס גבוהה של תמורה לכסף.

שתי הסדרות רפרנס ואולטימייט הם מגברים ברמה גבוהה.

ההספקים משתנים בהתאם לדגם על איזה מגברים אתה מדבר.?

פורסם

מגברים מעולים!

היה לי את הRA20 וממש אהבתי, יש להם נטיה לסאונד חם, רגוע ברוב המקרים ולא חסר להם כוח.

סדרת הרפרנס היא בפועל מבוססת על סדרת האולטימייט, רק שהוסיפו להם מנחת פנימי.

במגזינים גרמניים הם קיבלו ציוני מבחן זהים לזו של סדרת האולטימייט וזה מידע שפורסם באתר היצרן.

ממליץ בחום ואם אתה ממש רוצה הRA20 שלי נמצא היום אצל חבר הפורום duduc

הוא לא בשימוש אצלו כי הבחור נטש את התחביב לטובת תחביב אחר, זה בפועל מגבר חדש בשליש מחיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...