Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה תודה רבה !!! איזה כיף שיש את הפורום והאנשים פה.

איזו הרגשה נהדרת שהאוטו שלך מבריק מבפנים ובחוץ, האוטו שלנו משרת אותנו כל כך נאמנות- חייבים לפנק אותו ולהקפיד עליו נקי.

מעולם לא יצא לי כזה ניקיון מושלם.

מה שכן גיליתי מלא פציעות על הצבע שלי וזה חבל... הרגב אמנם יד 2 אבל חייבים למצוא שיטה לשמור על הצבע (באוטו הבא בטוח!!!)

אני רואה שיש עוד מלא להתמקצע בדייטלינג, וראיתי שיש תחום שלם בזה ואני רוצה ללמוד ולהתמקצע בזה.

הדבר היחיד שלא הצליח לי זה הג'נטים, קירצפתי אותם עם סקוץ' רגיל ושמפו לרכב וניגבתי בנייר סופג, והם עדיין נורא מלוכלכים, הצעות?

פורסם

אני צריך להשתמש בכפפה בנפרד לג׳נטים? או שהכפפה שיש לי יכולה לשמש גם לאוטו וגם לגנטים?

פורסם

אל תשתמש באותה כפפה לאוטו ולג'אנטים. לדעתי בכלל לא צריך כפפה לג'אנטים , קנה 2 סמרטוטים מיקרופייבר פשוטים של סאנו , אחד לשפשוף הג'אנט ואחד ליבוש. אצלי בכל אופן הלכלוך יורד בקלות מהג'אנט ואני משתמש במה שנשאר בדלי של שטיפת הרכב , אולי אצלך הלכלוך עיקש יותר אז צריך חומרים מיוחדים.

ככה או ככה לא רואה סיבה להשקיע יותר מדי בג'אנטים במילא הנקיון שלהם מחזיק מעט מאד זמן.

פורסם (נערך)

תפסיקו לשבור את הראש עם הג'אנטים. מנקים פעם אחת כמו שצריך,שמים פעם בכמה חודשים אוטם ,מנקים עם סמרטוט + קצת מים וזהו.

עריכה אחרונה על ידי yaya24

!

פורסם
אוקיי למדנו.

וחוץ מהתגובה הצינית,מה הבעיה במה שכתבתי? לי זה עובד מצוין. קניתי וקניתי וקניתי חומרים באלפי על אלפי שקלים ,רובם הם סתם בזבוז זמן וכסף. אני עושה פעם בשבוע את מה שרשמתי ואני מרוצה מהתוצאות,ממהירות הנקיון ומחוסר המאמץ,זאת לעומת האופן בו ניקיתי בעבר,שכן זה היה סיוט. בשיא הרצינות, מעניינת אותי דעתך כי אתה נחשב,לפחות בעיני, כמבין ומוביל בפורום זה.

!

• תוכן חדש...