Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :(

לונג סטורי שורט, הרכב נכנס בסיבוב לתוך המעקה ונישק אותו פעמיים. הטמבון האחורי התנתק לחלוטין, הפנסים השמאליים (קדמי שבור אחורי הפתוגג) 2 דלתות לחוצות. הכנף הקדמית והאחורית מושמדות לגמרי.

הגלגלים לא נגעו לא במדרכה ולא במעקה ככה שכל המכה הלכה לצד הרכב.

נראה כאילו אין פגיעות מכאניות (הרכב נסע 100 קילומטר אחרי התאונה, אין נזילות או משכיות לצדדים)

השאלה שלי אם זה טוטאל לוס או שהביטוח יתקן לי את זה?

המחירון של הB4 2008 הוא 51600 ש"ח

אין לי מושג מה יגיד השמאי אז אני מאוד סקרן ואשמח אם תעזרו לי

02.jpg

03.jpg

04.jpg

01.jpg

E46 330CI

פורסם

מה הנזק רק שמאי יעריך, קשה לדעת.

מה שכן לתאונה הזו יש ירידת ערך מסחרית די רצינית.

כנף אחורית זה חלק אינטגרלי מהשלדה, החלפה של כנף אחורית היא מאוד אגרסיבית והתיקון לא קל.

לדעתי עדיף לך שהרכב יורד מהכביש, תקבל את המחירון ותמצא רכב אחר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הנזק בכנף האחורית יחייב חיתוך וריתוך של חלק מרכב אחר, כמו שכבר אמרו זה גורר ירידת ערך רצינית.

בנוסף יש צורך בכנף קדמית + 2 דלתות ופנס. תיקון דיי יקר שלדעתי יעלה על ערך הרכב.

יש נזק לעמוד שבין שני הדלתות?

פורסם

אין נזק בין הדלתות. הרכב הנ"ל עבר לפני כמה שנים השתלת כנף אחורית (אותה אחת!) אחרי תאונה שעשה הבעלים הקודמים.

במקרה והרכב הוכרז טוטאל לוס, האם אני רשאי לפרק מהרכב חלקים שהתקנתי בעצמי? (רמקולים, מגברים, קסנון וכו'?)

תודה.

E46 330CI

פורסם

יש עוד נזק נסתר שלא רואים.

אני מקווה בשבילך שהרכב יוגדר כאובדן להלכה, לא נראה לי שיהיה קשה להגיע לתיקון על סך 25,000 שקלים במקרה הנ"ל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פשוט תודיע לחברת הביטוח שאתה בוחר שמאי בעצמך ולא אחד שעובד איתם.

אתה צריך לשלם בעצמך, נהוג שבשיק דחוי לכמה חודשים ואז מקבל החזר מחברת הביטוח, לא תמיד החזר מלא.

לגבי המערכת שלך, תפרק, הרכב עדיין שלך, לי הציעו לקחת מהרכב שלי מה שאני רוצה, אפילו לקחת את הצמיגים החדשים שהיו עליו ולרכוש 4 משומשים כדי להחליף אותם.

במקרה שלי השמאי מער את השרידים והעביר לי את הכסף, חברת הביטוח ניכתה את הסכום מהתשלום שנקבע לי.

אני הייתי מנסה למצוא שמאי שישבית את הרכב, זה מה שעשיתי במקרה שלי אבל כשהוא ראה את האוטו הוא אמר שבכל מקרה הוא היה משבית אותו.

נפתחו אצלך כריות אויר?

פורסם

המכות שהרכב קיבל קצת בעיתיות, צריך להתחיל בבדיקת העמודים קורות האורך והרוחב של המרכב והשילדה.

לבדוק בתחתית הרכב אם יש עיוות בקורות, סימני ירידת זפת וצבע מגולון בחיבורי קורות השילדה.

ולבדוק את חיבורי הכנף האחורית עם פינת תא המטען והריצפה.

באזור הכנף הקדמית, לבדוק את קורת האורך והמיתלה הקדמי.

לבדוק מרחק צירים , מדידת המרחק בין הגלגלים הקדמיים והאחוריים , ובדיקה מול המרחק בצד השני.

- את הבדיקה הנ"ל אפשר לבצע בבית, הגה ישר , ומדידת מרחק מטבור (אמצע) גלגל קדמי לטבור גלגל אחורי.

וכמו שרשמו, הבא שמאי משלך להערכה, ובמידה ויוחלט על השבתת הרכב , קבל זאת כי כנראה זה המצב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לגבי פירוק מערכת אודיו מהרכב, כל עוד לא מדובר ברכיב שהגיע אינטגרלי של הרכב מהיצרן הוא שייך לך , משמעו מערכת , מגבר, רמקולים , כל מה שהוספת , שלך , עליך למסור את הרכב הפגוע לחברת הביטוח כפי שהוא יצא מהיצרן,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...