Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לנצל את סוף השבוע הקרוב להתקין באוטו מצלמת דשבורד אבל אני רוצה לעשות התקנה טובה ומוסתרת ולחבר את המצלמה באופן קבוע לאחד הפיוזים.

איפה אני מוצא פיגיבאק פיוז (כזה) שאפשר לחבר לקופסת הפיוזים ובאותה הזדמנות איפה אני מוצא גם ממיר מתח מ-12 הוולטים של מערכת החשמל באוטו לחמישה שצריכה המצלמה (כזה). אני מעדיף שלא לשרוף עוד מצלמה thankyouverymuch.

רצוי שיהיה באיזור השרון-מרכז.

תבורכו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

המצלמה לא באה עם חיבור ישירות למצת? תתקין חיבור מצת נוסף מאחורי תא הכפפות ככה אני עשיתי. תוכל גם בעתיד להוציא מפצל לתא הכפפות אם תצטרך

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

באה כמובן עם חיבור למצת, אבל בפונטו (איטלקים, לך תבין) החיבור למצת נמצא מאחורי ידית ההילוכים וממש לא בא לי שיהיו כבלים שרצים על הקונסולה המרכזית.

גם אם אני מתקין שקע מצת נוסף מאחורי תא הככפות אני צריך למשוך לשם כבל מקופסת הפיוזים (שנמצאת בצד שמאל) או משקע המצת הקודם. נראה לי הרבה יותר פשוט להלחים את הפיגיבאק הזה לכבל של המצלמה אחרי ממיר מתח (תכל'ס אפשר להשתמש גם בתקע המצת. לפרק אותו, להלחים אליו את הפיגיבאק ולסגור) ולחבר לשקע פיוז קיים שמקבל מתח אחרי הסוויץ'.

פורסם

אתה צריך אחד כזה. http://www.ebay.com/itm/USB-hardwire-car-charger-power-adapter-cable-for-GARMIN-nuvi-50LM-GPS-receiver-/190606805571?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c610d0a43

לא יודע איפה משיגים בישראל, מזמינים מחו"ל.

מריצים אותו דרך ריפוד הגג וקורת הA של הרכב עד לנקודה בתוך הדשבורד שיש בה חשמל דרך סוויצ'.

למגיבים מעלי, מצלמת הדרך שלכם באמת מחוברת עם ערמת כבלים למצית? זה מכוער, מציק ומטריד, ותופס את שקע המצת סתם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני הזמנתי חיבור מצת שמתחבר ישירות לתיבת פיוזים, כך שניתן להשתמש בכבל חשמל המקורי שהגיע עם המצלמה בלי ממירים למיניהם. מתכנן להטמין את זה איפשהו בדשבורד.

פורסם

עמוס "המגיבים מעליך" זה רק אני אז כמו שכתבתי היא מחוברת מאחורי בתא כפפות על שקע מצית נוסף. אעלה תמונה יותר מאוחר.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אספ, מה שאתה אמרת יכול גם לעבוד, אבל איך אני מחבר את השקע הנוסף לתיבת הפיוזים אם לא בעזרת אחד הפיגיבקים האלה?

עמוס, תודה, אבל אני ממש לא הולך לשלם 15 דולר על כבל למצלמה. מה גם שאין לא באמת שום יתרון על פני הפתרון שאני העלתי. הוא פשוט לא דורש הלחמה, ועם זה אין לי ממש בעיה.

פורסם

למה לא לקדוח בדשבורד ולהתקין שקע מצת נוסף בחלק העליון שמחובר במקביל לשקע המצת?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באמת אתה שואל את זה? למה לעזאזל לקדוח בדשבורד כמו איזה חוראני ולהשאיר (כי זה אני, אז בטוח זה לא יצא נקי) חורים גדולים מדי ובטח לגרום לעוד איזה נזק במקום לעשות התקנה נסתרת ואלגנטית.

פורסם

ממש לא חוראני.

אם אתה קודח בקוטר המתאים יש לך שקע מצית בדיוק כמו האורגינל רק במקום נוח. זו התקנה מאוד אלגנטית ונ2יה ללא חוטים מתנדנדים והתעסקות מיותרת במערכת החשמל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טום, זה נראה לי קצת לא בטיחותי הדבר הזה, במיוחד בתוך אוטו שרועד כל הזמן. זה יזוז קצת ויתחיל להפיק ניצוצות ושעה אחרי זה אנשים בפורום ייעוץ לא לקנות פיאט כי זה עולה באש כל הזמן. עזוב אותך שטויות.

נהג לילה, גם להתקין שקע מצת נוסף זאת התעסקות במערכת החשמל, אתה עדיין צריך לחבר את השקע החדש לצמת החשמל של הרכב. זאת התעסקות זהה מבחינת ה"חדירה" למערכת החשמל. אני פשוט לא חושב שצריך להוסיף חטא על פשע ולהתחיל לקדוח גם (במיוחד עם כישורי הקידוח שלי).

• תוכן חדש...