Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב סטיישן משנתון 2011 ומעלה בתקציב 50-60 אלף.

אני כנראה אקנה מאחת מחברות ההשכרה רכב שהיה בליסינג.

ראיתי שבתקציב נכנסות גם קיה סיד וגם פורד פוקוס סטיישן שנת 2012. קצת קשה לי להשוות ביניהן וכל מה שאני יודע זה שלקיה יש שבע שנות אחריות.

האם מישהו יכול לעזור ולומר לי מה היתרונות והחסרונות של כל אחת ובמה כדאי לבחור ?

תודה

פורסם

לקיאה שנמכרו לחברות ליסינג והשכרה אין שבע שנות אחריות אלא רק שלוש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

1. הפוקוס 2012 היא לא ממש מומלצת בגלל הגיר הזוועתי (וזאת גם הסיבה למחיר האטרקטיבי יחד עם ההיצע הגדול של הדגם)

2. לקיה יש 7 שנות אחריות גם אם היא נמכרה לפרטי, לקיה שנמכרו לליסינג 3 שנות אחריות בלבד.

3. הקיה מומלצת בהחלט, מנוע וגיר פשוטים ואמינים, והיא גם חסכונית יחסית לקבוצה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים עם צבי, הפוקוס הנוכחית בעייתית. אפשרות נוספת, פורד פוקוס מהדור הקודם עם מנוע 2.0 ליטר, נמכרו כאלו גם בגרסת סטיישן - מכונית מעולה!

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

הי,

אני שוכר בליסינג פרטי פוקוס סטיישן קיה סיד סטיישן, המדובר ברכבים שנת 2014 לכן קח כל מה שאגיד לך בערבון מוגבל למרות שנהגתי כבר על פוקוס סטיישן 2012 תקופה ממושכת.

הקיה סיד סטיישן, הוא 2 דרגות מעל פוקוס, מכל בחינה שהיא חוץ מהבטיחות שהינה שווה.

יתרונות לפוקוס: הרכב הינו רכב טוב פלוס, בטיחותי מאוד, לטעמי מרשים וכל מי שנכנס אליו מעיד שהתחושה בו הינה מאוד בטיחותית.

חסרונות לפוקוס: מרווח פנימי מאוד מצומצם, אבזור סביר לא יותר מזה, לא חסכוני בדלק (גם לא בזבזני), בנסיעות ארוכות לא נוח. לגבי בעיית הגיר- ב2012 היא קיימת וזה עניין של להתרגל-קצת לא פשוט בזינוק בעליה. (אגב הבעיה נפתרה לחלוטין בשנת 2014)

אני שוב מדגיש בפוקוס נהגתי בשנת 2012 ואני מחזיק ב 2014.

קיה סיד סטיישן: רכב מצויין, בהשוואה לכל רכבי הליסינג שהיו לי (מאזדה טויוטה, פורד יונדאי ופיגו) המדובר ברכב הכי נוח, מאוד מרווח, הרכב באמת נותן את המקום הנוסף של סטיישן, שנת 2014 בטיחותית 5 כוכבים לא יודע לגבי 2012, אבזור מקסימאלי, חסכוני, נוח מאוד גם בעיר וגם לנסיעות ארוכות. המושב פשוט תענוג והנדסת אנוש מצויינת. בנוסף רכב פרטי, 7 שנות אחריות.

חסרונות: האמת שבליגה של רכבים משפחתים- אני לא מוצא. כשאני מחפש חסרונות בכח, אולי בעבר קיה הייתה מותג לא מהשורה הראשונה וכדאי שתבדוק שמירה על ערך הרכב.

סיכום: קיה מול פורד, לפחות ב2014 כאשר פורד עוד שיפרה את הגיר, הקיה המצויינת עדיפה באופן מוחלט וללא תחרות גם מול רכבים יותר טובים מפורד.

תבדוק ירידת ערך כי אתה הולך להיות בעלים של הרכב (לדעתי השוק מוצף בפורד מול המיתוג של קיה שלא בצדק).

בהצלחה, רפי

עריכה אחרונה על ידי Idotamar
פורסם

הסיד הנוכחית אכן מכונית מצויינת, אבל לא רלוונטית לפות״ש, כיוון שהיא החלה להימכר בסוף 2013 ולכן לא נכנסת בתקציב שלו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הפוקוס בשנתון הזה לא אמין, בעיקר בגלל הגיר. הסיד סטיישן דגם חדש ומאוד מוצלח של קיה. מאוד מרווח מבפנים וחסכוני. אני מודה שיש לי חולשה לרכבי סטיישן, כשגרתי בחו"ל החזקתי סקודה ידנית משנתון ישן אמנם אבל הביצועים שלה היו מעולים.

• תוכן חדש...