Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בירידות של נבי אליאס, כביש 55.

לא שמרתי מרחק כמו שצריך ואולי גם נסעתי טיפה מהר,

פגעתי ברכב במהלך הירידה לכפר.

לא אציין עם איזה רכב זה היה מסיבות כאלה ואחרות.

מה שקרא זה דבר הזוי,

אני והוא עצרנו והוא פשוט נסע ???!!!

ברח משם כאילו שד רודף אחריו.

עד היום לא הוגשה תביעה לביטוח של הרכב שנסעתי עליו.

מה אני יכול להסיק מזה ?

האם הוא יוכל לבוא אלי ולתבוע אותי פתאום ?

הוא ברח ממני ואני חושד שמדובר ברכב גנוב ו*או* בלי טסט וביטוח.

[ אגב זה מקרה אמיתי

זה לא סוג של בדיחה לאחד באפריל ]

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם

1. הודעות ללא תוכן לדוגמא: "מסכים", "גדול", "+1".
  2. אין לפרסם הודעות שכוללות רק קישור לאתר אחר. ניתן לפרסם קישור כחלק מהודעה הכוללת תוכן משמעותי לדיון

pass4sure ccnp lab

פורסם

פעם קרה לי משהו דומה כשהייתי נהג חדש על הקווליר הישנה של אבא שלי, רחוק ב 2008 ... בירידות של הכפר ירכא למטה לכיוון מרכז המזון, ירדתי במהירות, גשם שטף את הכביש, ברקסים לא הכי טובים, ותשומת לב שלי ירודה. נכנסתי ביונדאי H100 מאחור.

הנהג עצר ירד, הסתכל על שני הפגושים, אמר לי, אתה בחור צעיר וצריך להיות עירני יותר, סע לשלום. נסעתי הביתה ושכחתי מהסיפור!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

קרה לי גם לפני כמה חודשים , במהלך פקק, זאת שלפניי בלמה בפתאומיות , עצרתי והיתה נשיקה קלה, היא המשיכה לנסוע, עקפתי אותה, הסתכלתי עליה להבין מה ברצונה לעשות, סובבה את הראש ונתנה גז ונעלמה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מקרה שקרה לגיסתי:

נסעה בכביש הראשי של אשדוד ובאחד הרמזורים (איך שיוצאים מהמנהרה) היא הגיעה לרמזור ונכנסה (ממש נכנסה !!) ברכב שעמד באדום.

לאחר כמה שניות היה ירוק והרכב שנפגע פשוט נסע(לא בחריקת בלמים אלא ממש בנסיעה רגילה).

את הרכב שלה היו צריכים לגרור משם.

הזוי

• תוכן חדש...