Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל המלצות לרביעיית צמיגים במידה 195/55 R15

אשמח לדעת גם מחירים אם אפשר (אם אסור לפרסם כאן אז גם בפרטי אפשר)

כרגע יש לי צמיגים של טויו שכבר עשו את שלהם.

תודה,

מור

פורסם

מחירים זה קל, יש אתרים רבים, למשל באתר של יבואנית טויו (ופאלקן) יש דגמים מתאימים:

http://www.tireclub.co.il/catalog.html#cat=4&diameter=15&profile=55&width=195

כיוון שאני מניח שאופי הנהיגה הוא לא קיצוני או על המגבלות, אז פאלקן 914 או טויו DRB יכולים להתאים בול.

פורסם

האם המחירים באתרים מייצגים או שניתן להשיג זול יותר מניסיונך?

בנוסף איך הצמיגים האלו של גודייר בהשוואה לטויו או פאלקן?

http://www.itire.co.il/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=195&height=55&koter=15&weightCode=85&speedCode=H&x=75&y=18

מישהו יודע איפה מיוצרים הגודייר? לא מצאתי באתר

פורסם

המחירים באתר של טיירקלאב טובים. אולי אפשר למצוא בקצת פחות, אבל על רביעיה הם נותנים 200 ש"ח DREAM CARD, שזה לא רע בכלל.

לגבי הגודייר - זה דגם שעל הנייר אמור להיות טוב, אני בטוח שירון נציג itire ידע להגיד היכן מיוצר מה שיש להם במלאי כרגע.

יש לגודייר צמיגים מסדרה גבוהה יותר, אבל אין במידה שלך. חשוב לשים לב שהצמיג בדירוג מהירות H, שזה פחות מהפאלקן והטויו שדירוגם V, ולכן רצוי לוודא שקוד המהירות ברכב שלך, שמופיע ברשיון, מאפשר להתקין צמיגים בדירוג H.

אם תאמרי איזה רכב יש לך זה יעזור לתת התאמה טובה. קשה לי להאמין שהפאלקן, במיוחד ביחס למחירו, לא יספק אותך.

משום מה טיירקלאב הפסיקו להכניס את נתוני ה- EU LABEL לאתר שלהם, אבל באתר האירופאי מופיע:

falken 91485v.PNG

כך שחוץ מנתון צריכת הדלק, שמתקזז בקלות עם מחירו הזול, הוא בעל נתונים טובים מאוד.

• תוכן חדש...