Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות עוד שבועיים שמישהו יביא לי מערכת מולטימדיה מארה"ב.

אני מודע לעניין הזה שיש הבדלים בתדרים בין אירופה לארה"ב, אך רציתי לדעת אם יש מערכות מולטימדיה 2DIN אשר נמכרות בארה"ב ותומכות גם בתדרי הרדיו בארץ, כאשר התקציב הוא עד 500 דולר ואך ורק מאחת מהחברות המוכרות ולא מוצר סיני.

כמובן, אין טעם להמליץ על מערכת שעולה אותו הדבר בארץ.

פורסם (נערך)

אני לא יודע להמליץ לך על מערכת מסויימת, אבל חפש במפרטים את האפשרות לדילוג בין תחנות ב-0.05Mhz (ולא 0.2Mhz).

יתכן גם וניתן לערוך חיפוש לפי "European Tuning".

ובכל אופן, מה הדרישות שלך מהמערכת?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

בעיקרון הדרישות שלי הן מערכת מולטימדיה בעלת סאונד טוב, ממשק ידידותי, אנדרואיד מלא או שיקוף\APPRADIO\MIRRORLINK של אנדרואיד ואייפון.

כבר שמתי עין על הפיוניר AVHX2750 בארץ שאמור לתת לי כל מה שביקשתי למיטב הבנתי, אבל בגלל שיש אופציה שמישהו יביא לי מארה"ב החלטתי לבדוק עוד אופציות.

פורסם

אוקיי.

עוד רעיון בהקשר זה יהיה לבדוק אם רכישה אונליין בחנות בדרום אמריקה וביצוע שילוח לארה"ב זה משהו מעשי.

אם אני זוכר נכון, טווח התדרים שם זהה לארץ. אבל צריך לוודא את זה (כמו גם לשלול את האפשרות שבמכירה לארה"ב משהו שונה).

עוד נקודה שעשויה להוות בעיה זה אזורי DVD. גם את זה צריך לבדוק.

• תוכן חדש...