Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת לחצן עבור דשבורד-Audi Q3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מהיכן ניתן להזמין לחצן כמו זה של בקרת אחזיה לדשבורד ברכב הנ״ל?

אני רוצה לחווט אליו את השלט של השער החשמלי.

image.jpg

Got To love It

• אחראי פורום
פורסם

אשמח אם תפרט איך טכנית עושים את זה, יש לי גם כמה מתגי-דמה בפאנל של הסאנרוף

ומזמן חיפשתי פיתרון להעלמת השלט לחניה. תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

צריך קודם שיגיע הכפתור ואז נראה איך ״מתעלקים״ עליו. אתה פשוט מתחבר בשלט ללחצן הפתיחה והסגירה.

יש הרבה מדריכים באינטרנט איך לעשות זאת.

אייל, תודה! הספיק לי רכב נמוך ;)

דביר תודה, לפי מה שראיתי זה לא יהיה כזה פשוט כי רוב הלחצנים מגיעים בשלשה ולא בבודד (הקונקטור שייך לשלושה). אני צריך לבדוק איך אני יכול להתחבר לחיבור הזה.

Got To love It

פורסם

בלא מעט רכבים מאובזרים יש אפשרות להום לינק, בדרך כלל זה מגיע בתצורת לחצנים על המראה המרכזית, ואז נשאר רק לקודד אותו. אולי שווה לבדוק אם זה שווה במקרה שלך, ולחסוך את ההתעסקות עם לחצנים מעגלים ואלתורים שונים.

M-TECH E46

פורסם

החדשות הטובות: יש קיט רטרופיט (קיט התקנה לאחר הרכישה, למרות שהרכב לא הוזמן עם התוספת מהמפעל)

החדשות הרעות: זה יעלה לך כמה מאות דולרים ...

M-TECH E46

פורסם

בשביל כמה מאות דולרים אני יעדיף להשתמש בשלט רגיל או לחילופין להתעלק על לחצן כמו שחשבתי בהתחלה-במידה ואני אמצע לחצן כזה.

Got To love It

• תוכן חדש...