Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן ניסיתי. לחיצה על כפתור השלח עושה Redirect לגוגל משום מה. מישהו יודע מה קורה עם זה? אני מאמין שמשהו השתבש בדף.

אם יש מתנדב לנסות להעלות, אעביר לו פרטי התקשרות שלי בה"פ כדי למלא בטופס.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשטרה רוצה להשתפר?

קודם כל להעיף את השוטר האדיב מהמוקד ואת המתנדב/שוטר שברכב, ולפרסם בכלי התקשורת.

אחרי פעם אחת כזו - לא תמצאו אדיבים יותר מהשוטרים...

פורסם

מוקד 106 היו טורפים אותו בכיף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ראיתי את התמונות והתביישתי.

ממזמן, איבדתי את האמון במשטרה.

זה לא שאין שוטרים טובים, יש, אפילו מצויינים, אבל כמה הם לעומת האחרים?

פורסם
השוטר בהקלטה נשמע לי כמו 'פתח לה ת'חדר' טיפוסי (שמעתי את ההקלטה).

הדבר הזה מקומם אותי במיוחד היום כשבוחרים פה בין ההוא ש'אח של כולם' להוא ש'לא שוכח את החיים עצמם', בין ההוא שצועק 'מהפך' להוא שטוען שאחראי על אחד כזה, בין ההוא ש'מייצג 20 אחוז מאזרחי ישראל' וההוא שדואג להזכיר לו שזה רק 'בינתיים', אבל אף אחד - אף אחד לא מדבר על רמת הפשיעה בישראל, על האין חינוך והתרבות המתפוררת. והכל מתחיל בחוסר היכולת של המדינה לאכוף את חוקיה, וזה רבותיי עקב משטרה חסרת אונים, חסרת שיניים, חסרת חינוך והכי חשוב - חסרת תרבות בדיוק כמו ה'עמחה ישראל' שהיא אמורה לטפל בו.

היה אחד שהעלה את זה על נס, כולם תקפו אותו בקריאות שהוא גזען למרות שהוא רק אומר אמת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היה אחד שהעלה את זה על נס, כולם תקפו אותו בקריאות שהוא גזען למרות שהוא רק אומר אמת

זה לא קשור לגזענות אלא לחינוך מהבית, אבל הכי קל לגרור את זה למקום של גזענות כי זה מה שאנשים אוהבים לשמוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בלי קשר לגזענות, בלי שאתה מסמן מטרה אתה לעולם לא תפגע.

במקרה הזה לסמן מטרה זה להסתכל לאמת בעיניים ולראות איפה יש מוקדי פשע, אחד הגדולים שביניהם (וכולנו יודעים את זה, במיוחד בעבירות רכוש) זה אצל האוכלוסיה הערבית, עוד אחד ענק זה אצל המסתננים בדרום ת"א.

אפילו פה בדיונים, נגנב רכב מנתניה? הוא כבר פורק בטול כרם.

אגב כשלאבא שלי הייתה תחנת מוניות הוא קנה מערכות עם GPS לניטור מקומות המוניות, הגנבים רק ניתקו את המסך ולא הלכו לחפש את המוח ברגע הגניבה, אז המערכת גם המשיכה לקבל נתוני GPS וגם לשלוח מיקומים, תנחש מבית שמש לאן הגיעו המוניות? 2 לחברון ואחת לבית לחם.

המשטרה קיבלה (ולטענתם העבירו הלאה) כתובת מדויקת של 2 משחטות רכב.

אם לא תדע איפה מוקדי הפשע איך תלחם בפשיעה?

אגב שלא תבין לא נכון, אני מסכים איתך לחלוטין שפושעים ערבים לא שונים מפושעים יהודים, ושניהם פושעים כי ככה החינוך מהבית.

השאלה היחידה היא למה החינוך מהבית גורם לפשיעה חסרת פרופורציות באוכלוסיה הערבית

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא סוציולוג אז הכל בעירבון מאד מוגבל. לדעתי? תרבות ומנטליות כוחנית שהתחזקה בעיקר בגלל הזנחה של המדינה ועוני.

אני חושב שלילד ערבי ממוצע יהיה קל יותר להיכנס לעולם הפשע מלילד יהודי ממוצע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא סוציולוג אז הכל בעירבון מאד מוגבל. לדעתי? תרבות ומנטליות כוחנית שהתחזקה בעיקר בגלל הזנחה של המדינה ועוני.

אני חושב שלילד ערבי ממוצע יהיה קל יותר להיכנס לעולם הפשע מלילד יהודי ממוצע.

זו בכל מקרה שאלה תיאורטית לחוקרים (כאלה של האוני') ולא לכאלה של המשטרה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בהקלטה נשמע בבירור אזרח אלים שמפריע לשוטר בעת מילוי מנוחתו.

החלק הבאמת עצוב שהייתי יותר מופתע אם היית מקבל יחס יעיל (וחלילה אדיב) מהמוקדן ושהערס היה חוטף לפחות יללת סירנה וכריזה שמעיפה אותו משם.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...