Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bar72, תענה בבקשה בכנות...

בקשת מאחד העובדים שם לפתוח את תא המטען או להביא מפתח כדי שתוכל להתרשם ממערכות הרכב ללא הנעה?

זה בקטנה. לטעמי זו דרישה לגיטימית להתניע את הרכב, גם בתוך האולם. כל אולם עם מערכת מיזוג/השבחת אויר נורמלית אמור להתמודד עם מנוע רכב מודרני שפועל בסרק למשך 3-4 דקות פעם באיזה ככה.

מה גם שבכדי להכניס ולשנע את הרכב בתוך העולם צריך מנוע מונע.

לא לגיטימי בכלל להרעיל את המבקרים והעובדים באולם עם גזי פליטה של רכב.

לידיעתך, בדקות הראשונות שהרכב עובד הוא פולט הכי הרבה מזהמים עד שהממיר הקטליטי מתחמם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קספר - ARE YOU KIDDING ME? את כל המפגש ליוותה נציגת מכירות שלהם, שהתנצלה, אמרה שניסו לטעון את המצבר בבוקר. ניסתה לפתוח תא מטען - נאדה. הביאה מפתח וניסתה בכ"ז להפעיל חשמל - נאדה. לו אני הבעלים ומעוניין למכור משהו בכלל - הייתי מעיף את מנהל האולם באותו רגע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קספר - ARE YOU KIDDING ME? את כל המפגש ליוותה נציגת מכירות שלהם, שהתנצלה, אמרה שניסו לטעון את המצבר בבוקר. ניסתה לפתוח תא מטען - נאדה. הביאה מפתח וניסתה בכ"ז להפעיל חשמל - נאדה. לו אני הבעלים ומעוניין למכור משהו בכלל - הייתי מעיף את מנהל האולם באותו רגע.

לא צוחק עליך, רק מוודא שבאמת לא שכחת לבקש כי זה נראה שבאת עם איזשהי ונדטה לקטול את לובינסקי עד שלא ברור לי בשביל מה השחתת את זמנך באולם שלהם. אם זה מעניין אותך אשמח לכתוב פה למה זה נראה שיש לך משהו נגדם ושבאת לחפש אותם.

לפני שאתה יוצא בקול לפטר מישהו חשבת שאולי יש הסבר הגיוני לכך שלרכב בתצוגה לא היה מצבר? אצלי באולם בלילה אחד נדפקו 3 מטענים שאחראיים לתת מתח קבוע למכוניות לצורך פתיחת תא המטען של הרכבים ועד שהגיעו מטענים אחרים היו כמה שעות שבהם תא המטען של הרכבים לא היה נגיש.

אני אומר שוב כמו שאמרתי בעבר, לשמחתי אני מכיר אותך מחוץ לפורום הזה, אבל פה אתה לפעמים דמגוג חסר תקנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ביקרתי בסניף זה לפני כחצי שנה במטרה לרכוש פיג'ו 208 חדשה.

בזכות הביקור בסניף קניתי פיג'ו יד 2.

ממליץ בחום למי שרוצה להבין למה לא כדי לקנות רכב יד ראשונה :)

פורסם (נערך)

קספר אתה הזוי כמו ציפי. אג׳נדה? וונדטה? לובינסקי? למה שיהיה לי משהו נגדם? אשתי כבר אישרה את ההוצאה (כך שאתה מבין שזה רציני). ויתרתי על שעות

חיוב והטרחתי עצמי ;-) אז על מה אתה מדבר? אתה בוודאי מתבלבל... הייתי מצפה לאיזו התנצלות. באמת.

לעניין מטענים ורכבי הדגמה: אלה ימי מכירות. אם בימים כאלה לא דואגים לזה - אז מתי כן? וזה לא שעומדים שם בתור...

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

שלום חברים !

לשמחתי ובניגוד לרשום כאן, בניסן ת"א דווקא עשו כל מאמץ כדי שנצא עם רכב.

הגעתי עם אשתי לסוכנות בשעת אחה"צ ולאחר ביקור בסוכנות קיה שם הסתבר כי דגם הפיקנטו הידני "החדש"

שמוצג כעת כולל פחות מחצי מהעדכונים שביצעה קיה העולמית ברכב גם כשמדובר על מתיחת פנים ותו לא (ז"א היבואן

מביא רכב שכמעט ולא נמתחו פניו.......) - התאכזבנו ושמנו פעמינו לסוכנות ניסאן.

למרות השעה המאוחרת היו סבלניים, אפילו נתנו לנו נסיעת מבחן למרות שלא נרשמנו ולמרות שהיה תור .

איש המכירות עשה כמיטב יכולתו במו"מ ובסוף גם הצטרף המנהל וקיבלנו עסקה טובה מאוד על המיקרה הידנית.

זהו, מקווה שלא נתאכזב, מהפיקנטו (שהיינו מהראשונים לרכוש) נהניינו מאוד וכעת הגיע הזמן להעבירה למישהו אחר.

אז זהו, צריך להגיד מילה טובה ולא רק ביקורת,

בברכה, אבי.

פורסם

הייתי בסוכנות המדוברת לפני חודש כשבחנתי את ה208.חייב לציין שקיבלתי שירות טוב מהנציגה ותיאמנו נסיעת מבחן למחרת.

ישבתי ברכבים באולם התצוגה והרכבים היו ללא מצבר(עובד בכל אופן) אבל גם בשאר הסוכנויות המצב היה אותו דבר.זה לא הפריע לי לראות את תא המטען אבל מה שכן,הבנתי שמערכת המולטימדיה שולטת פחות או יותר על כל דבר ב308 ולכן יש חשיבות להפעילה בכדי לתת לאנשים להתנסות כי בכל זאת,זה משהו די חדש(ומיותר עם המון פוטנציאל לבעיות לדעתי).

מצד שני,בשביל זה הרי יש את נסיעת המבחן,לא?

פורסם

מסכים. אז אם עושים יום מכירות מיוחד - לפחות שיהיה רכב זמין. ואם לא לנסיעת מבחן ממש אזי לפחות להדגמת האלמנטים האלה.

פורסם
קספר אתה הזוי כמו ציפי. אג׳נדה? וונדטה? לובינסקי? למה שיהיה לי משהו נגדם? אשתי כבר אישרה את ההוצאה (כך שאתה מבין שזה רציני). ויתרתי על שעות

חיוב והטרחתי עצמי ;-) אז על מה אתה מדבר? אתה בוודאי מתבלבל... הייתי מצפה לאיזו התנצלות. באמת.

לעניין מטענים ורכבי הדגמה: אלה ימי מכירות. אם בימים כאלה לא דואגים לזה - אז מתי כן? וזה לא שעומדים שם בתור...

מה הקשר לציפי? למה להוריד את הרמה?

למה שיהיה לך משהו נגדם? לא יודע. מההודעות שלך לאורך השנים זה נראה שיש לך משהו נגד כל היבואנים ותיאור הביקור שלך אצל לובינסקי לא שונה.

השקעתי בך קצת כדי שתבין על מה אני מדבר

החלטתי לנצל שעה חופשית ולהגיע סוף-סוף לסוכנות פיג'ו הגדולה ביותר ליד אזור מגוריי, כדי לראות אם ניתן, במסגרת ימי המכירות שלהם שפמפמו בלי הפסקה בתקשורת, להתרשם מה- 308 ולהתקדם אולי בנושא ה- 208GTI. קצת רקע: כיום יש לנו ג'ולייטה, חשבנו להחליף לשני רכבים, אחד משפחתי בסגנון גולף, והשני בשבילי. על ה- GTI שלהם נהגתי בעבר ומאוד אהבתי. את ה- 308 אני לא מכיר, אבל היא נראית לא רע מבחוץ ממה שכבר ראיתי על הכביש (בודדות, אבל בכל זאת). בעברי 205 ו- 309, ואני מחבב באופן כללי את תוצרת צרפת.

תוצאות הביקור:

2.5 סוכנים, שהיו כנראה עמוסים מידי מלתת תשובות נורמאליות. לא שהיו יותר משלושה מתעניינים באולם...

208GTI אין ולא ידוע מתי תהיה, בכל מקרה לא בחודשים הקרובים. מוזר בעיני, ועוד יותר מוזר שאין תשובה, אבל ניחא - יש מיטו, יש בקרוב POLO GTI. חבל, דווקא חיבבתי את הרכב והמחיר שלו היה יכול להיות אטרקטיבי. אני מניח שמכרו כל מה שהיה במחירים נמוכים מהמחיר המופלץ המקורי שלהם, ואם היו מתמחרים כך מלכתחילה לא היו מגיעים למצב הזה.

הנה העלת תמיהה למה לא מביאים 208GTI ואפילו ענית לעצמך בעיקצוץ מדיניות התמחור של היבואן. אין במלאי 208GTI ולא ידוע מתי יהיה לנציג המכירות, אם באמת היית מתעניין ברכב אולי היית מבקש לבדוק עם המנהל שלו, אולי הזמנה מיוחדת? מנסיוני רכב שכבר הביאו לארץ אין בעיה להביא בהזמנה מיוחדת. בכל מקרה כנראה ללובינסקי יש ניסיון לא מוצלח ממכירות הדגם והמחירים בהם נמכרו המלאי שהביאו בעבר וכרגע הם בוחנים את העניין מחדש...לא לגיטימי? הרי בעצמך הגדרת את התמחור של הרכב "מופלץ" למרות שהיא נחשבת לתמורה לא רעה בכלל לכסף במציאות ההוט האץ' הישראלית.

308: התיישבתי ברכב. נוח ונחמד. ההגה שהתכוונן לי בקלות ב- 208GTI ביחס ללוח המחוונים החדשני משהו שלהם, שמופיע מעל ההגה במקום דרכו, לא הצליח להתכוונן פה מבלי להסתיר את לוח המחוונים. בכל מקרה, זה הדבר היחיד שניתן היה להתרשם ממנו, משום שלא היה מצבר, ולא היתה דרך להניע את הרכב, אפילו לא לראות את המסך ואופן תפעולו, לחוש את המזגן, שלא לדבר על מותרות כמו לראות את תא המטען... רכב הדגמה? פחחחחחחחחחחחח הצחקתם את לובינסקי. אפילו לא סתם רכב שחונה בחוץ שאפשר להתרשם ממנו.

אז יצאתי משם מאוכזב ותוהה, מדוע לכל הרוחות בכלל טורחים להחזיק אולם, ועוד כזה גדול. שיבנו אתר מספיק טוב, ממילא רוב המכירות אני מניח הולכות לליסינג, ושיבושם להם.

שמע, אני לא מצדיק ולא אומר שזה תקין שלא ניתן היה לפתוח את תא המטען ברכב התצוגה ושלא נענו לבקשתך להפעיל את מסך המגע (אולי אסור להם? אולי המפתח לא זמין עבורם? אולי באמת נגמר המצבר?). אבל מכאן ועד "לצאת מאוכזב", לתהות על מטרת קיומו של אולם תצוגה ועוד שאלות ברומו של עולם המרחק לדעתי גדול. יותר מזה, לפסול רכב רק בגלל שלא הצלחת להתרשם מזה בביקור שלך באולם זה מראה קצת על חוסר הרצינות שלך בקשר לרכישת ה- 308. זה נראה שחפשת סיבות לפסול את הדגם\יבואן\אולם תצוגה וכידוע כשמחפשים...מוצאים.

הברקה נוספת היתה לסוכן אחר שם, לגבי 3008: אין. תתרשם מה- 2008, וה- 3008 הוא יותר מרווח, השאלה אם אתם צריכים כזה באמת. נשבע לכם - זו השיחה (לא איתי, עם משפחה אחרת; היות שבעלים של 2008 סיפר לי שבימים חמים המסך מסרב לעבוד עד שפנים הרכב מתקרר - וזה סביר היות ש- LCD לעתים רגיש לחום אם הוא לא מאיכות מספיק טובה - זו בכלל לא אופציה עבורי. אגב, שאלתי את הנציגה מה עושים במקרה כזה ב- 308, כאשר השליטה על המזגן היא מתוך המסך, והיא ענתה שאינה מכירה בעיה כזו. אולי באמת ב- 308 זה לא קיים, אבל לא נדע כי ממילא אין דרך להדליק אותו אפילו :-) ).

אז אין 3008 באולם, אז מה?

לי אין כרגע את אחד הדגמים באולם כי אין בארץ מלאי שלא שוחרר ממכס כדי שאוכל להכניס אותו לאולם (אולמות תצוגה מוגדרים כמחסן ערובה ולכן כך הרכבים בהם צריכים להיות לפני שחרור ממכס). אז למרות שאני יכול למכור את הרכב הוא לא בתצוגה.

כל ההסבר הזה נועד רק לתת לך דוגמא למה אולי אין 3008 באולם....אבל מה שמוזר הוא שאין לי מושג למה זה מעניין אותך, הרי הצהרת לא פעם בעבר שאתה ומשפחתך לא מתחברים לקטגורית הג'יפונים ואתם שוללים על הסף כל רכב כזה לפני שבכלל בדקתם אותו...אז מה אכפת לך שאין 3008 באולם? כל כך אכפת לך שטרחת לציין זאת בביקורת שלך על אולם התצוגה. זה נקרא "לחפש".

גם מה הקשר לתפקוד מסך המגע של 2008 בשמש לשרשור הזה? סתם עקיצה מיותרת שבכלל לא ברור אם מדובר בתקלה סדרתית או משהו נקודתי ועוד ברכב שלא מעניין אותך בכלל...בקיצור "לחפש".

אגב, מנקודת מבטי איש המכירות עשה נכון וניסה לבצע בירור הצרכים מהרכב של הלקוח באולם ולהציע אלטרנטיבה ל-3008 בדמות ה- 2008 שאכן קטנה יותר ואולי מתאימה יותר לאזור הגיאוגרפי בו ממוקמת הסוכנות (ת"א). לא יודע אם האזנת לכל השיחה איתם אבל אולי התקציב שלהם רלבנטי ל-2008 ולא ל-3008? אולי אין להם חניה והם גרים באזור צפוף כך שה-2008 תתאים יותר?

לסיכום, זו לא הפעם הראשונה שאתה לוקח פרטים ומנפח אותם בדמגוגיה מרשימה.

כך זה נראה מהצד.

כמעט שכחתי- אני מתנצל

(רק תגיד לי על מה)

פורסם

בקרתי בסניף לפני כחצי שנה עם ידידה שרכשה 107. הייתה לנו נציגה מאוד נחמדה (המבוגרת מבין שתי העובדות) הציגה את הרכב וענתה לכל שאלה של הידידה בסבלנות וחיוך. אחרי רבע שעה סגרנו צבע ועסקה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה בסדר גמור לכעוס, אפילו לחזק את הענין בדוגמאות נוספות פחות רלבנטיות, לא מוכרח להיות תולדה של אג'נדה. אפילו לפסול רכב בגלל יחס לא נאות של יבואן או נציגיו, גם הולך. מצד שני את מרבית הבדיקות וההתאמות לצרכים וההעדפות של הקונה ניתן לערוך במהלך נסיעת מבחן, שלהבנתי היא ממילא חלק בלתי נפרד מתהליך הברירה וקבלת ההחלטה, כך שחתול בשק אין כאן.

פורסם

מה שלא יהיה אין שום סיבה לא לקבל את המקסימום תשומת לב מאיש המכירות,

אבל זה די ברור שהבחור מחפש לו סיבות למה לקנות VAG עוד פעם..וזה לא משנה בכלל כמה טובות המתחרות.

פורסם

מלאי של מספר יחידות 208GTI עם אפס ק"מ נכנס לאוטו דיל לפני כמה שבועות. פעם אחרונה שבדקתי רובו התפוגג. ואני לא רוצה להרוס למישהו את האשליה, אבל המכוניות באולם התצוגה לא מגיעות למקומן על ידי חסידה, כך שהן מותנעות ונוסעות ברחבי האולם מעת לעת.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...