Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קספר אתה לא קורא. היא הביאה מפתח. לא הניע.

ולעניין למה אני מתעצבן: אני עובד 12 שעות ביום. כשאני כבר מפנה שעה - ועוד בזכות מבצע מכירות שהם מפמפמים בכל אתר ובכל ערוץ - אז אני מצפה לידע ולשירות. זה הכל. אולי אצלך באולם זה שונה, לא יודע. ברור לי שאתה רגיש כי גם אתה מנהל אולם.

לגבי ה3008 - גם כאן אתה לא קורא. אמרתי שזה מעניין אותי? סיפרתי על תשובה שקיבלה משפחה שהיתה באולם. לדעתי זו תגובה חובבנית, שהיא גם לא נכונה ומטעה. מותר לי.

לגבי יבואני הרכב: נכון, אני חושב שכולם גנבים מתאמי מחירים. אתה עובד אצל אחד כזה אז טבעי שתגן עליהם, ואין לי בעיה עם זה.

ולפחות על הנושא הראשון והשלישי אתה צריך (אבל לא חייב ;-) ) להתנצל, כי סתם טפלת עלי בלי לקרוא.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב לציין כקונטרה את היחס המעולה של הנציגים של קרסו באולם ראשל״צ ותל אביב.

רכב לנסיעת מבחן מייד, כל שאלה נענתה בסבלנות. פשוט כיף

פורסם

וקספר - דבר נוסף. טפלת עלי מדוע לא הזמנתי בכל זאת 208. אבל הנציגה אמרה שאי אפשר ולא תהיה כמה חודשים. כמה? לאללה התשובות.

פורסם

נקמיצי - גם בפליקס נחמדים, באלפא מקסימים, וביונדאי יעילים. לא קשור. מטרת השרשור היא גם לפרוק קיטור וגם להסביר לכל מי שכן מתעניין בפיגו - שעדיף לו כנראה אולם אחר.

פורסם
קספר אתה לא קורא. היא הביאה מפתח. לא הניע.

ולעניין למה אני מתעצבן: אני עובד 12 שעות ביום. כשאני כבר מפנה שעה - ועוד בזכות מבצע מכירות שהם מפמפמים בכל אתר ובכל ערוץ - אז אני מצפה לידע ולשירות. זה הכל. אולי אצלך באולם זה שונה, לא יודע. ברור לי שאתה רגיש כי גם אתה מנהל אולם.

לגבי ה3008 - גם כאן אתה לא קורא. אמרתי שזה מעניין אותי? סיפרתי על תשובה שקיבלה משפחה שהיתה באולם. לדעתי זו תגובה חובבנית, שהיא גם לא נכונה ומטעה. מותר לי.

לגבי יבואני הרכב: נכון, אני חושב שכולם גנבים מתאמי מחירים. אתה עובד אצל אחד כזה אז טבעי שתגן עליהם, ואין לי בעיה עם זה.

ולפחות על הנושא הראשון והשלישי אתה צריך (אבל לא חייב ;-) ) להתנצל, כי סתם טפלת עלי בלי לקרוא.

לא רגיש ולא כלום והאמת שאין לי שום דבר בעד או נגד לובינסקי, סתם מכיר את הצד השני של המטבע בדיוק כמו שמישהו יגיע לכן עם ונדטה על אדווקטים וכל פעם יפמפם מנטרה נגדם אני מניח שזה יפריע לך ותנסה להעמיד אותו על טעותו.

אם זה לא מעניין אותך ואתה לבטח לא מכיר את כל השיחה ביניהם, למה להכניס את זה ל"ביקורת" שלך? סתם נתוני רקע? ולידעתך לי נשמע שהנציג ביצע בירור צרכים בניסיון להתאים את אחד המוצרים שלו לצרכים שלהם.

דעתך על יבואני הרכב מוכרת וההודעות שלך נוטפות ממנה, אז סלח לי שהביקורת שלך על אולם התצוגה לא רלבנטית בעיני. למה שאגן על יבואן שלא קשור אלי, סתם כי הוא יבואן? זמני יקר לי מדי ונראה לי שעדיף שגם אתה תשקיע את זמנך הפנוי המועט במקומות שבהם אתה באמת מתכוון לרכוש ולא רק לקטר.

וקספר - דבר נוסף. טפלת עלי מדוע לא הזמנתי בכל זאת 208. אבל הנציגה אמרה שאי אפשר ולא תהיה כמה חודשים. כמה? לאללה התשובות.

אני מוכן להמר שפניה לדרגים בכירים יותר + רצינות מצדך (נניח הפקדה של 30% מהסכום במעמד ההזמנה) תביא לך לישראל 208GTI "ספיישל דליברי"

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...