Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לנצל שעה חופשית ולהגיע סוף-סוף לסוכנות פיג'ו הגדולה ביותר ליד אזור מגוריי, כדי לראות אם ניתן, במסגרת ימי המכירות שלהם שפמפמו בלי הפסקה בתקשורת, להתרשם מה- 308 ולהתקדם אולי בנושא ה- 208GTI. קצת רקע: כיום יש לנו ג'ולייטה, חשבנו להחליף לשני רכבים, אחד משפחתי בסגנון גולף, והשני בשבילי. על ה- GTI שלהם נהגתי בעבר ומאוד אהבתי. את ה- 308 אני לא מכיר, אבל היא נראית לא רע מבחוץ ממה שכבר ראיתי על הכביש (בודדות, אבל בכל זאת). בעברי 205 ו- 309, ואני מחבב באופן כללי את תוצרת צרפת.

תוצאות הביקור:

2.5 סוכנים, שהיו כנראה עמוסים מידי מלתת תשובות נורמאליות. לא שהיו יותר משלושה מתעניינים באולם...

208GTI אין ולא ידוע מתי תהיה, בכל מקרה לא בחודשים הקרובים. מוזר בעיני, ועוד יותר מוזר שאין תשובה, אבל ניחא - יש מיטו, יש בקרוב POLO GTI. חבל, דווקא חיבבתי את הרכב והמחיר שלו היה יכול להיות אטרקטיבי. אני מניח שמכרו כל מה שהיה במחירים נמוכים מהמחיר המופלץ המקורי שלהם, ואם היו מתמחרים כך מלכתחילה לא היו מגיעים למצב הזה.

308: התיישבתי ברכב. נוח ונחמד. ההגה שהתכוונן לי בקלות ב- 208GTI ביחס ללוח המחוונים החדשני משהו שלהם, שמופיע מעל ההגה במקום דרכו, לא הצליח להתכוונן פה מבלי להסתיר את לוח המחוונים. בכל מקרה, זה הדבר היחיד שניתן היה להתרשם ממנו, משום שלא היה מצבר, ולא היתה דרך להניע את הרכב, אפילו לא לראות את המסך ואופן תפעולו, לחוש את המזגן, שלא לדבר על מותרות כמו לראות את תא המטען... רכב הדגמה? פחחחחחחחחחחחח הצחקתם את לובינסקי. אפילו לא סתם רכב שחונה בחוץ שאפשר להתרשם ממנו.

אז יצאתי משם מאוכזב ותוהה, מדוע לכל הרוחות בכלל טורחים להחזיק אולם, ועוד כזה גדול. שיבנו אתר מספיק טוב, ממילא רוב המכירות אני מניח הולכות לליסינג, ושיבושם להם.

הברקה נוספת היתה לסוכן אחר שם, לגבי 3008: אין. תתרשם מה- 2008, וה- 3008 הוא יותר מרווח, השאלה אם אתם צריכים כזה באמת. נשבע לכם - זו השיחה (לא איתי, עם משפחה אחרת; היות שבעלים של 2008 סיפר לי שבימים חמים המסך מסרב לעבוד עד שפנים הרכב מתקרר - וזה סביר היות ש- LCD לעתים רגיש לחום אם הוא לא מאיכות מספיק טובה - זו בכלל לא אופציה עבורי. אגב, שאלתי את הנציגה מה עושים במקרה כזה ב- 308, כאשר השליטה על המזגן היא מתוך המסך, והיא ענתה שאינה מכירה בעיה כזו. אולי באמת ב- 308 זה לא קיים, אבל לא נדע כי ממילא אין דרך להדליק אותו אפילו :-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביקשתם מהנציג לחבר מצבר?

כבדקתי את היונדאי I20 החדשה היה גם כזה מקרה אי אפשר לפתוח את הבאג,הנציג ישר הביא איזה מצבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה עם הקורולה? לאן נעלמה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מניח שברור לכולם שאין אפשרות להניע רכב באולם התצוגה, לאן יפלטו גזי הפליטה ?

חסרונו של רכב הדגמה נראה מוזר, או שאולי הם רוצים לחזור לשנות ה 80', ימי סובארו העליזים, שבהם המכוניות בתצוגה עמדו נעולות (!)ונדרש אישור ממנהל אולם התצוגה עם מנת לפתוח אחת מהן, וגם זה לפרק זמן קצוב במיוחד.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל פעם שאני קורא רשמים כאלה מביקור בסוכנות רכב אני לא יכול שלא לתהות עד כמה לא מקצועיים יכולים להיות העובדים בסוכנות כולל המנהל שלהם ואיך בקלות יכלו להשאיר את הלקוח עם רושם חיובי ואולי אף לחזק את הרצון שלו לרכוש רכב מהמותג שלהם.

חוסר מקצועיות משווע.

ממליץ לקברניטי קרסו, לובינסקי ושות’ לשלוח את נציגי הסוכנויות שלהם לסוכנות פרארי בהונג קונג, הם יקבלו שיעור מאלף באיך מתייחסים ללקוח ואיך מחזקים את היחס שלו למותג.

למה מותגי על כמו פרארי, מזראטי, אסטון מרטין, פורשה ועוד יכולים להחזיק רכבי הדגמה של כמעט כל דגם מקשט הדגמים ובארץ מערימים כל כך הרבה קשיים בנסיעת מבחן על פאקינג פג’ו משפחתית, רכב “לחם וחמאה“.

בושה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא ביקשתי להניע, אבל לפחות לפתוח תא מטען? לראות איך נראה פלא השליטה שלהם במזגן+יתר הרכב? לראות אם יש תאורה בסכי השמש? (חשוב לאישה)

לגבי מצבר - לא היה להם פתרון.

לגבי טויוטה - עברה לשותף שלי. אשתי מעדיפה האצ'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עוד מעט יפתחו סוכנות בפלמחים, אני יודע שזה לא קרוב למקום מגוריך אבל יכול להיות ששם יהיה יותר נורמלי ועד אז אני ממליץ על הסוכנות בראשון,אחלה של סוכנות.

פורסם

אני מציע לגשת לסוכנויות משנה ולא לסניפים של לובינסקי,השירות בסוכנויות הרבה יותר טוב בגלל שהם בבעלות פרטית,וזה מהרבה נסיון.

פורסם

אני מוכרח לציין שבקרסו תמיד קיבלתי שירות טוב. בד"כ יש להם רכבי הדגמה זמינים לנסיעת מבחן באופן מיידי.בזמנו כשהתעניינתי בקליאו דור קודם.נתנו לי את הקליאו ליום שלם והחזרתי אותה רק למחרת

פורסם

גם אני קיבלתי יחס מעולה בסוכנות משנה וגרוע בסוכנות מרכזית.

בבני ברק ירדתי מהעבודה לסוכנות של סקודה במגדל צ'מפיון כי ידעתי ששם עמדה בתצוגה אוקטביה בצבע שבחרתי.

הדבר הראשון שנשאלתי כשפניתי לנציג והוא ראה את התג של העבודה שלי היה "אתה לוקח אותה בליסינג?" במבט מזלזל של לקוח ליסינג - אל תבלבל לי את המוח.

בסוכנות בעפולה היחס היה הרבה יותר טוב בתהליך ההזמנה וסביר בתהליך הביטול שלה.

בסיאט בנצרת בשבוע שעבר הנציג התעקש שנבצע נסיעת מבחן 5 דקות אחרי שנכנסנו לסוכנות והבענו עניין באיביזה am5, בפיאט לא הייתה 500 ל סיעת מבחן אז הם הציעו להגיע עד אליי (40 דקות נסיעה מהסוכנות) עם הרכב כדי לבצע נסיעת מבחן, גם שם מדובר ב-500 הבסיסית שעולה 80k ולא באוקטביה שמחירה מתקרב ל-140k.

שניהם גם התקשרו אליי מספר פעמים כדי לשאול אם אני מעוניין להמשיך בתהליך הרכישה. ברור לי שהם רוצים לסגור עוד עיסקה אבל כשאני כלקוח מקבל יחס טוב ומרגיש "מחוזר" יש סיכוי גדול יותר שאחליט לקנות מאותו מקום.

פורסם
אני מניח שברור לכולם שאין אפשרות להניע רכב באולם התצוגה, לאן יפלטו גזי הפליטה ?

זה בקטנה. לטעמי זו דרישה לגיטימית להתניע את הרכב, גם בתוך האולם. כל אולם עם מערכת מיזוג/השבחת אויר נורמלית אמור להתמודד עם מנוע רכב מודרני שפועל בסרק למשך 3-4 דקות פעם באיזה ככה.

מה גם שבכדי להכניס ולשנע את הרכב בתוך העולם צריך מנוע מונע.

פורסם

מאוד מוזר. הייתי באותה סוכנות בדצמבר האחרון.

הניעו עבורי את ה-308 שעמדה בתוך הסוכנות (לאחר שפתחו את דלתות אולם התצוגה) לצורך הדגמת מסך המגע.

מספר ימים לאחר מכן עשיתי נסיעת מבחן ברכב ההדגמה.

לא ברור לי מה השתנה ב-3 החודשים שעברו.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לאור המחיר האטרקטיבי של ה 208gti ביקשתי נסיעת מבחן דרך מילוי פרטים באתר אינטרנט.

התקשר אלי נציג מנתניה ומשם שלח אותי למחלקת נסיעות מבחן.

הבחור הגיע אלי לעבודה אחרי שהרכב היה בצפון עשיתי נסיעת מבחן בכבישי איילון והסביבה. והייתי די מבסוט מהשירות.

כמובן שקיבלתי כמה טלפונים על המשך הרכישה אבל אני ירדתי מהעיניין.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...