Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרן ההשתלמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

יש לי קרן השתלמות שאמורה להיפתח ב 31/3 , התקשרו אלי שבוע שעבר מהקרן והציעו לי כל מני חלופות רק שאני לא אמשוך את הקרן, בסופו של דבר אמרתי שאני מעוניין למשוך, אז הנציג אמר לי שהוא שולח לי את הטפסים ושאני אמלא ואשלח אליו והוא ידאג לטפל בכספים.

היום התקשרו אלי מהקרן ואמרו לי שהם מחר מחרותיים משחררים לי את הכספים.

לאחר כמה שעות נפל לי האסימון שהם הולכים לפתוח לי את הקרן לפני הזמן ואני הולך לשלם 35 אחוז מס!!!!

ניסיתי להשיג את החברה של הקרן אבל הם כבר לא עובדים להיום, מחר על הבוקר אני אתקשר אליהם.

השאלה שלי מה לעשות במקרה כזה??? כי זה המון כסף שיילח לאיבוד בגלל איזה נציג והחוסר תשומת לב שלי.

שלחתי אליהם כבר כמה מיילים בנושא מקווה שיראו אותם על הבוקר, כמובן שבבוקר אני גם אתקשר אליהם.

האם יש מה לעשות בנוגע לזה?? האם אפשר לעצור את הפתיחה של הקרן??

יש פה מישהו שעובד באקסלנס?

תודה מראש לכולם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

האם חתמת על טופס כלשהו? אמור להיות בטופס השחרור סעיף שאומר בפירוש שאתה צריך לשלם מס עקב פידיון מוקדם.

ללא תעוד מסודר הם לא אמורים לפתוח לך את הקרן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

כן מילאתי טפסים ושלחתי להם את הטפסים.

עכשיו הסתכלתי במייל על הטפסים ושם במפורש סימנתי את הסעיף של משיכת כספים בתום 6 שנות חברות בקרן!

היה גם סעיף של משיכת כספים לפני תום החברות ובוא בוודאות לא מסומן!.

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תנסה לחפש שרות לקוחות שלהם, או מחלקת מכירות שלהם שבטוח עובדים בשישי.

תבקש מהם ואפילו תתעקש אם יגידו לך שזה לא המחלקה שלהם.

חבל למשוך כסף, אלה אם אתה באמת זקוק לו, אם עברה התקופה ולא משכתה, אתה יכול לעשות זאת בכל רגע נתון לכשתזדקק.

בהצלחה.

פורסם

לא הבנתי. סימנת משיכה בתום 6 שנים שזו התקופה אחריה אתה יכול למשוך את הכסף. מאיפה הגיעו 35 אחוז??? אם עברו 6 שנים זה לא נקרא למשוך לפני הזמן.

פורסם

אולי התבלבל עם קרן פנסיה?

במשיכת קרן השתלמות אין מיסוי, לא 35% ולא 1%. אי אפשר למשוך קרן השתלמות לפני הזמן. הדבר היחיד זה שיש אפשרות לקחת הלוואה על חשבון קרן השתלמות ולשלם רק ריבית עד לפתיחת הקרן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ממש לא התבלבלתי, ככה זה אם מושכים קרן השתלמות לפני הזמן.

פורסם

הוא פקשש ב-3 שבועות - משחרים לו השבוע קרן שהיתה צריכה להשתחרר בתחילת אפריל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא אני פיקששתי אלא הנציג שטיפל בי.

פורסם

צריכה להיות סיבה טובה מאוד כדי למשוך את הכסף מקרן השדתלמות

במקום משיכה לוקחים מהקרן הלוואה על 80% משוויה בריבית פריים מינוס חצי שזה משהו כמו 1.1% וממשיכים להינות מרווחי הקרן שהם גבוהיםפ בהרבה מ1.1% מצד אחד , בנוסף שאר ההפקדות החדשות נזילות באופן מיידי, וכך לא צריך להמתין 6 שנים נוספות!!

אם החלטת שבכל זאת אתה רוצה לפדות את הקרן...

שלח להם מייל + פקס + פייסבוק + כל אמצעי משלוח שאתה מכיר , וכולל מכתב רשום עם אישור מסירה , בו תציין כי ביקשת לפדות את הקרן רק כאשר היא הופכת להיות נזילה, כדי שלא לשלם מס הכנסה.

ככל שהפעולה תבוצע לפני המועד ותנכו מס , אתבע אתכם על הנזק שנגרם לי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בוקר טוב, כמו שחשבתי שהנציג שדיבר איתי נתן הוראה לפתיחת הקרן לפני הזמן, מזל שההוראה לא יצאה עדיין לפעול והספקתי לדבר איתם.

הם הצליחו לבטל את ההוראה והכסף ישוחרר בסוף החודש.

אני מוציא את הכסף על מנת לסגור את המשכנתא ולשכוח מזה פעם אחת ולתמיד.

פורסם

חוזר על עצתי

בדוק לקחת הלוואה מהם ואיתה לפרוע את המשכנתא.

אתה יכול לקחת בקרן הלוואה הנפרעת מדי חודש קרן וריבית ואתה יכול לקחת הלוואה שרק משלמים את הריבית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סבבה אבדוק את העניין הנל מולם, למרות שיש לי כבר ספק בהם, מקווה שהפעם אפול על נציג יותר מקצועי.

פורסם

אגב משיכה של קרן השתלמות לפני מועד הנזילות כרוכה בתשלום מס של 48%, 35% מנכים ממשיכה של קופת גמל טרם מועד הנזילות.

גם אני חושב שההלוואות בקופות הגמל/קרנות ההשתלמות עדיפות על משיכה והיתרון הוא שבכל שלב אתה יכול לפרוע את ההלוואה מהקרן ולקבל את היתרה לעו"ש.

גילוי נאות: אני עובד בבית השקעות במחלקת גמל/השתלמות.

פורסם
חוזר על עצתי

בדוק לקחת הלוואה מהם ואיתה לפרוע את המשכנתא.

אתה יכול לקחת בקרן הלוואה הנפרעת מדי חודש קרן וריבית ואתה יכול לקחת הלוואה שרק משלמים את הריבית.

ישה שלום,כבר קראתי אותך מציע את זה בעבר בפוסטים אחרים על משכנתא, הייתי רוצה להבין משהו בנושא.בהנחה שאני לוקח משכנתא חדשה או ממחזר את שלי ויש לי קרן השתלמות נזילה עם הרבה כסף יחסית,האם בלקיחת הלואה אני (והחברה המלווה)לא מסתכנים שאם יהיה משבר עולמי או תרחיש אחר הקרן תחתך בזמן קצר ואז יש סיכוי שלא יהיה לי מספיק כסף לכסות את ההלואה?

• תוכן חדש...