Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בניוטרל/הנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעניין אותי לדעת מה הצריכת דלק אצלי ברכב (מאזדה 6 2006 מנוע 2.0L) בניוטרל (N) וכמה צורך המנוע בעט הנעה.

לפעמים יוצא לי לחכות למישהו (לרוב זו אישתי :?) ברכב, ואני לא מדומם מנוע למשך דקות ארוכות 10/5 דקות, ויש אנשים שמדוממים מנוע אפילו שצריכים לחכות למישהו פחות מדקה.

ז.א. אם אני מראש יודע שיש לי לחכות כ-5 דקות אז אני כן מדומם,

אבל רוב המקרים אני לא יודע כמה זמן יש לי לחכות ("כן, כן, אני כבר יורדת למטה":x).

ואם יש לכם מושג גם על הצריכה של רכבים שלכם/אחרים בעת עמידה בניוטרל ובעת הנעה.

תודה.

פורסם

אני חושב שהיו דיונים בנושא בעבר והוסכם בהם שהממוצע הוא כליטר לשעה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בעמידה של כמה דקות בודדות (אפילו שלוש-ארבע דקות) חסכוני יותר לכבות את המנוע.

כמו כן, מנוע פועל בסרק במצבים אלו מביא לפיח רב בתאי הבערה, להזדהמות שמן מהירה ובתיבה אוטומטית לחימום מסוים של הנוזל ההידראולי בממיר המומנט ועומס על מערכת החשמל.

כמובן שיציאה מהילוך וכיבוי המנוע (גם במערכת Stop-Start) לא יכולות להתבצע במהלך עמידה בטור על נתיבי הנסיעה, לפחות כל עוד לא עצרו מאחורי הנהג שתיים-שלוש מכוניות או משאית אחת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כל פעולה גובה מחיר, גם הנעה-כיבוי-הנעה. לרוב בבנזין רגיל כמו שלך שווה להמר על כיבוי :

פעם בדקתי את זה [סטטיסטיקה אישית כמובן] והתברר שלרוב היה שווה לי לכבות,

אתה גם מרגיש פחות טיפשי [החל מהדקה השנייה-שלישית עולה מד הטיפשות עד שבשיאו הוונטה מופעלת]

אבל רוב המקרים אני לא יודע כמה זמן יש לי לחכות ("כן, כן, אני כבר יורדת למטה":x).

תכל'ס, עד שהיא לא יורדת אל תניע.

The first one to get angry loses

פורסם
תכל'ס, עד שהיא לא יורדת אל תניע.

נראה לי במשטרה זה ככה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...