Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר שמכרתי את הפולו שברשותי, רכב ששירת אותי נאמנה במשך שנתיים

ללא בעיות מיוחדות ולמרות הפחדות של אחזקה יקרה התגלה כאמין ביותר גם בק"מ מעט גבוהה,

הרגשתי שמיציתי אתה רכב והגיע זמן לעבור למשהו אחר, משהו קצת שונה.

ההחלטה נפלה על הג'ימיני יחד עם הידיעה שלא יהיה קל למצוא רכב שמור במצב טוב ובמחיר נורמלי,

רוב הרכבים שראיתי היו שבורים מהיסוד, אחד אפילו עבר טביעה בירקון ושופץ ברשלנות, השיא היה נסיעה של שעתיים לראות רכב, שהתברר לי שהבעלים שלו קבע עם לא פחות מ8 אנשים באותה השעה ומכירת הרכב הפכה למכירה פומבית. הזוי לגמרי, הרבה עצבים, כעס בזבוז זמן וכסף, ממשיכים הלאה.

בדקתי 11 ג'ימיני, ל5 גם עשיתי בדיקה במוסך, אנשים דרשו בין 15,000 ל18,000 מעל המחירון

לרכב במצב יחסית תקין, מטורף לכל הדעות

התקציב היה 50,000, והשנתונים המבוקשים 2006 ומעלה - דגם הVVT.

חיפשתי וחיפשתי, חודש ועוד חודש ובינתיים אני מתנייד בניסאן קשקאי חדישה של ההורים,

נוח לי, לא נוח להם, בעיה.

ואז זה הגיע. אחרי 4 חודשים, קם בבוקר, כרגיל במנטרה הקבועה, קפה, סיגריה, יד 2 ושאר הלוחות..

והיא ניצבת לה שם. שנת 2001, יד 1 עם 94,000 ק"מ.

חושב לרגע, קצת ישן, מצד שני, ישאר לי עודף לשיפורים ואני מחפש כבר 4 חודשים והמחירים משוגעים.

המודעה פורסמה ב9, ב9 וחצי אני כבר אצלה בלי לצחצח שיניים ועם כפכפים בשיא הקור של פברואר.

האוטו חדש מבחוץ ובמפנים ומעולם לא היה בשטח. הטלפונים לא מפסיקים לצלצל אצלה, מזמין אותה לפלאפל

בזמן שהרכב עובר בדיקה יסודית במוסך שלי, ושם את הטלפון שלה על שקט בכיס שלי באישורה כמובן.

אני בעלים של סוזוקי ג'ימיני!

הרכב נקנה כסטנדרט וקיבל השבוע קולר גיר לשמירה על חיי הגיר העדינים בשנתונים האלו,

כיסוי גלגל רזרבי וחלונות שחורים מאחורה.

20150306_174835.jpg20150306_174550.jpg20150306_174813.jpg

עריכה אחרונה על ידי juop
פורסם (נערך)

"שם את הטלפון שלה על שקט בכיס שלי", ענק :-D

הרכב נראה טוב מאד על אף שהוא אינו חדש, מקווה שתהנה ממנו. תתחדש!

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

אייל אלו הג'אנטים המקוריים של הרכב,

אני צריך למצוא איזה חומר טוב שיוריד מהם את כל הפיח ויתן להם ברק, מה גם שלטווח הארוך לא רוצה להתבאס על כל שריטה בשטח

:)

פורסם

תתחדש, נראה שקנית אחלה חרג'וק.

נדיר מאוד למצוא כלים משנתונים כאלו ובמצב כזה. השוק של הג'ימני מטורף לגמרי, גם היום כשיש אלטרנטיבה של חדשים. באוטומט המצב קצת יותר רגוע, אבל רק קצת. יש לי חבר שכבר שלושה חודשים מחפש ג'ימני 2005-2008 ידני ולא מוצא, אתמול נסע למכשירי תנועה לבדוק מימון לאחד חדש.

אבל עזוב אותך. תתחדש, תהנה מהצעצוע. זה רכב ייחודי מאוד, שהוא גם חרא של אוטו וגם כיף גדול. אין עוד הרבה רכבים עם שילוב תכונות כזה :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

another one bites the dust

תתחדש חביבי, מתי טיול?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ומי בכלל זוכר שפעם פאביה הייתה מלכת הפורום. יהי זכרה ברוך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
קפה, סיגריה, יד 2... ב9 וחצי אני כבר אצלה... מזמין אותה לפלאפל... שם את הטלפון שלה על שקט בכיס שלי...

לרגע תהיתי אם זה סיפור על קניית רכב או "איך פגשתי את אמא שלכם". :wink:

אני בעלים של סוזוקי ג'ימיני!

תתחדש וסע בזהירות. רק שים לב שקוראים לדגם הזה ג'ים-ני, לא ג'י-מיני. טעות נפוצה.

פורסם

רק אנשים שנוהגים בטריוס דור ראשון קוראים לו Jiminy.

... סתם.

.לא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא מבין מה מתלהבים מהרכב הזה ,זה כמו לנהוג באח הקטן של הדיפנדר.

אם אתה לא חיית שטח והנסיעות שלך הם בעיקר בכביש זה הרכב האחרון שהייתי ממליץ עליו.

פורסם

הפאביה כבר מזמן לא מלכת הפורום, היא איבדה את הכתר לטובת הבראבו והג'ימני. אולי הפאביה החדשה תעשה קאמבק...

פות"ש תתחדש - אחלה בחירה והשגת רכב עם נתונים מעולים. נראה מעולה כולל הכיסוי לגלגל. :)

• תוכן חדש...