Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשעה טובה התחדשתי באלפא מיטו 2010 יפהפיה.

אך אליה וקוץ בה, המערכת שלה מוגבלת מאוד. ואני חייב להחליף אותה במשהו שלפחות ישתווה למה שהתרגלתי אליו.

אני צריך HU שמסוגל לשמש כדיבורית בלוטות' (טובה, כדי שלא ננהל שיחת חירשים) וגם להזרים אודיו מהטלפון, שמסוגל לנגן מוזיקה מUSB (עם תמיכה בניווט בתוך תיקיות), ואידיאלית שגם יהיה יפה בתוך האוטו (כי חבל להשחיט אינטריור יפה שכזה).

כרגע יש לי 1000 שקל בערך שאני יכול להוציא, אבל אם יש צורך להוסיף עוד אני פשוט אקנה בחודש הבא (כי אחרי שהוצאת כל כך הרבה כסף על אוטו, תתקמצן על זה?)

ד.א. בהמשך, כשאני אסיים לשלם על הרכב, אני רוצה להחליף את הרמקולים בקומפוננטים ואולי גם להוסיף מגבר וסאב (לא במטרה לקבל סאונד מפוצץ אלא כדי לקבל סאונד איכותי ומדוייק).

פורסם

אין לי צורך כל כך במערכות עם מסך, אישית מעדיף 1 din איכותי עם כפתורים אם קיים כזה.

רוב המערכות עם מסך שראיתי היו איטיות, באגיות ויותר שואו מאשר מועילות. אני לא מתכנן להפעיל עליו GPS, וידאו או מצלמת רברס.

פורסם (נערך)

אפשר לחבר אותו לשליטה מההגה שיש לרכב? למרות שזה לא כזה חשוב, הכפתורים שם גם ככה די נוראיים.

איפה קונים אחד כזה? מתקינים לבד או שחייבים איש מקצוע? פאנל שסוגר את הרכב לsingle din זה אוניברסלי או שאני צריך לקנות אחד שמתאים לרכב שלי? אני רואה שהמיקרופון שלו נמצא בתוך הפאנל ולא חיצוני, זה לא חיסרון? האם יש אפשרות ניווט בין תיקיות ולא רק קדימה אחור בין השירים על דיסק/יואסבי? יש מקום שאפשר לנסות לפני שאני קונה?

יש המלצות על עוד דגמים כדי שאני אוכל לעשות קצת research ולהרגיש כמו צרכן חכם?

עוד שאלות שהייתי צריך לשאול?

עריכה אחרונה על ידי Eddard
פורסם

אתה יכול לרכוש Pioneer DEHX9550BT מכשיר בהחלט טוב אבל ללא ממשק כפתורים.

אתה תצתרך מתאם חיצוני לשליטה מכפתורי ההגה גם הפיוניר וגם הקלריון תומכים בכך

וכמעט כל רדיודיסק חדיש שיש היום בשוק ,יש אפשרות לדפדוף בין תיקיות.

ניתן להוסיף גם מיקרופון חיצוני.

פורסם
אין לי צורך כל כך במערכות עם מסך, אישית מעדיף 1 din איכותי עם כפתורים אם קיים כזה.

רוב המערכות עם מסך שראיתי היו איטיות, באגיות ויותר שואו מאשר מועילות. אני לא מתכנן להפעיל עליו GPS, וידאו או מצלמת רברס.

אני הבנתי שאתה מעוניין בממשק רדיו מסורתי עם כפתורים

בכל אופן הפיוניר הוא מכשיר שמתופעל בעיקר ע"י הגלגלת ,כולל הרדיו.

פורסם

אה, הכוונה הייתה למכשיר בלי מסך מגע, כי הם לא נוחים. הגלגלת לא פוסלת את המכשיר. אני צריך להתחיל לקרוא ולבדוק על המכשירים האלה, תודה רבה :-)

• תוכן חדש...